User Tag List

Sayfa 11/26 İlkİlk ... 91011121321 ... SonSon
486 sonuçtan 191 ile 209 arası

Konu: NG 106 DN Golf R--- Percussionali--

fatiii - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı chiefkadir Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Evet fatiii alınganlık olmuş bunlara gerek yok bro , biliyosun biz atmo yaptıkmı nasıl gidiyor az çok sende gördün.. Maminin Ng 210hp/780kg ,benim araba yapım aşamasında ve enaz 300hp/780kg hedefli..Yani nasıl gideceğini az çok ben biliyorum ve hedefim Dookan veya bizden bi başkası değil inşallah çıktığında herkes görecek
    senle deneriz abi herzaman sıkıntı yok sen yazacağınıda bilirsin çizeceğinide
    remaps.tr & Turbo Zone Garage

Levent Y. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı mami_makinen Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Dediğin deneme akşemsettin viyadüğünde denedik yolu herkes bilir bariz rampa yukarı dün gece sanada söyledim arabam rampada patinaja kaldı konuşulan mevzuyu burda halen konuşulmamış gibi yazmana gerek yok
    Sen kendin dedin diğer videoyu koymayalım orda çok geçtin diye bende rampa olan videoda patinaj çektim oda sağlıklı olmadı dedim sonrasındada ikimizde 1 denememizde mazaret olmadığı için onu koyalım dedik
    Bunların hepsi konuşulup anlaşılmış mevzular
    Bende 3. cu de arabanın kesiklik yaptıgını soyledim, zaten bıraktım da. Peki üstüme kırman? Ordada araba kaçtı tutamadınız dimi.. patinaj kaldı ama orda sağa kaçmadı sonra nedense 150 den itibaren araba sag seride dogru geldi. Sizden yaşca kucuk olabilirim ama salak da değilim nolur boyle seyler demeyin. Sizde neyin ne oldugunu biliyosunuz daha fazla uzatmaya gerek yok. Hakkınızda hayırlısı

Driver
    Misafir
    Alıntı ice Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    106 sokuk değilken sus geçti ...
    sökük takık ne kadar etkiliyor ?

fatiii - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı fatiii Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    benim e92 m3 üm olsa tehlikeye atmazdım kendimi Allah var
    gene sorun bizde tabi herkez gibi tebrikler yazıp çıksak sorun yok ama 35 li 1.8 basan arabayı geçtim diyen birine 500 hp arabayla yürürm diyen birine hop diyince sorun bizde oluyor zaten

hepiniz haklısınız biz haksız arkadaşlar

dediğim gibi 400 hp arabayla videoları görelim ondan sonrada 450 500 hp yle nasıl olur gerçekten yürürmü yürümezmi onu tartışırız..belki golf r ı geçer 2 boy derizki 450 hp arabayı geçemezmiş demekki yada golf r geçer 2 boy derizki hani nerde bu 500 hp ler vs vs.

kekuti sen dahil burda dediğimi herkezinde yüzüne derim sıkıntı yok ama dediğim gibi sen orda ben burda anca atar tutarız o yüzden haklısın pardon uzatmaya gerek yok.
    kanka 400 için bişey demedim bence oda zor dedim yürürse helal olsun diğer postlardada yazdım e92 m3 le falan yürüyebilir hatta geçebilir..benim derdim 500 hp denmesi ve 30 lu 35 li denmesi..bugün tak gt40 ı sti a kısık basınç 400 hp olsun diyelim kafa kafaya yürüdü yada geçti şimdi 40 lı subarumu geçtim demek bu yada bi başkası..bugün hakkıyla 30 lu yürüyen subaru kendini geçirmez ng ye.he geçtikten sonra dediğim gibi 40 lıyada geçer 35 liyide..arabanın çok iyi gittiği aşikar ama yiğidi öldürecen hakkını yemiyecen.
    ya ne güç eğrisi hilmi 500 hp araba getirin denerim demek ne demek konuşulanlardan çıkan nedir benim arabam 400 lükleri geçer 500 lükle gider demek 500 le gitmeyeceğini düşünen adam öyle yazarmı gözünü seviyim..

sen yazılanları tam okumadan yorum yapıyon bence hilmi ben ne yazmışım yorumlarda 400 ü geçermi geçer onu geçsin 500 ü konuşuruz yazmışım sabahtan beri.ne diyeceniz ne demek tebrik edecez sonuçta 400 hp k04 lü araba gt35 li arabayla denemiyoya..
    gelsin deniyelim demiş golf r cı arkadaşta deneyelim demiş konu ne zaman golf r dıki..golf r ortada yokkende benim yorumum belli e92 m3 için falan..göbek atma kısmı beni bağlamaz sonuçta adamın arabası 106 peşinden bile gitse çok büyük başarı orda sen beni ve yazdıklarımı tamamen yanlış anlamışsın hilmi.benim aklımdan geçen neyse yazdıklarımda o zaten sıkıntı orda çıkıyor ama göbek atmalık bi durum yok olsa yazarım zaten golf r benim değil 106 benim değil.

aynen videolar gelsin ordan devam ederiz video sonucuna göre değerlendirme yaparız.ben zor ama 106 geçebilir diyorum kendi hız aralığında.Allah a emanet

yok devenin nalı bi okumadan yazanda bu.ben ne demişim ng 400 lükleri geçer bana göre zor ama geçebilir demişim siz hala ne anlatıyosunuz onu anlamadım.adamı zaten tebrik ettik dünde bugünde..gelirsende beklerim sıkıntı yok..zaten diyoruz 106 kavram dışı gidiyor diye ama benim 2 gündür yazdığımla anladığınız farklı.ki gayette açık yazıyorum
    bilmiyorum daha açık ne deseydim

o alıntıyı yapmamışım heralde yazdımda mami arabam yürür 9sn civarı dedi ordan sonra dedim zaten mami boş konuşacak adam değil vardır bi bildiği yüyür derse yürür.ama söylüyorum 400 lüklerle
    remaps.tr & Turbo Zone Garage

Dookan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    106 Gti ı yani mami nin arabasını tebrik ederim.Ama bence artık laf sokmalı kapak yapmalı konulardan uzaklaşalım.tamam denendi görüldü.levent bi hatasıyla gaza aynı anda oturmasına rağmen geride kaldı methanolu acmadı ve geçildi.2 boy diye biliyoduk görüldüğü üzere 3 3.5 boy aralığında bir fark oluşmuş.

bizim diğer konudaki tartışmamız golf geçer onu değildi.30 lu sti hatta 35 li yi geçmek o kadar kolay olmadığıydı.oğrendıkkı araç wrx kapaklı bolt on denilecek şekilde bir turbo kitiymiş.ondada hem fikir olundu.

şahsi olarak ben kimseye kötü birşey söylemek istemedim ben sadece denemelerin şaibelerine karşı bir tutum sergiledim.ancak ben burda tek başıma direndookan yaparken dalga geçerce birçok yorum yapıldı.aradan bir arkadaş çıktı ulan lı konuşmaya başladı.sonrası zaten iyice boka sardı.

arkadaşlar biz kötü bi adam değiliz.gidene gitmiyo demeyiz.milletin malını kotulemeyiz. evet ng 106 turkıyenın şu an gordugum en hızlı 106 sı.mami de bu işi bilen roll cu.bende olsam zamanında otururum gaza iyi vites atarım istedigim deneme aralıgına getirmek isterim istedigim vitesten basmak ısterım.

ama o kadar seviyesiz yazılan cizilen hiç birşey yazıdıgımız kısılerın sahsıyetlerıne değildir.herkes turk herkes tech uyesı burda bugun tartışıp yarn yüzyüze baktıgımız adamlar.varmı aramızda birbirine dusmanlıgı olan.benim yok.arabaya düşman olacak halim yok.ama o kadar konusma arasında birbimizi kırdık benım laflarımdan alınan varsa ben hepsinden özür dilerim.ama bizi de kıran bir çok soz oldu orda.onlarında aynı benım gıbı dusundugunu dusunuyorum.

tekrar 2 aracada helal olsun.
    Thanks to
    TURBO ZONE
    REMAPS

devolation - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Levent Y. Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Peki ikinci videoyu da koysanıza o zaman allaşkına, yalan söylemeyi bırakıp... Ben saygımı ve üslubumu bozmadıkca anlamıcaksınız heralde. 2 defa adam gibi denedik birinde erken basmıssın, ayrıca dogru duzgun 200 e bile cıkamamısız, diğerin de de farkı hıc acamadın bende yanına kadar geldim sende tamamen ustume kırdın... Video yu da bu yüzden koymuyosun cunku cok bariz sekilde bu belli olucak insanlarda durumu icerliycek... He bu arada methanol yok onu soylemıyorum bıle sadece bu iki denemeden bahsediyorum. Sonucta sizde anladıgınız full agırlık bu basınc ve avansla geciceğimi ondan simdi isinize gelmiyo...
    leventcim buraya kadar yasina gore seni efendiliginden oturu takdir ediyordum ama bu postta bitirdin herseyi adam senin uzerine niye kirsin arkadan arayi kapatip geldinde gecme diyemi?? 8 sayfa yazida boyle bi konu yoktuda simdi niye uzerime kirdi diyosun aracin 4 ceker ve son sistemlerle donatilmis 106 nin bu kasada ve gucteki hali serit gezmesi normaldir bile bile uzerine kirmak sana hata yapip kaza yapmana sebep olabilir bunu bu ortamda kimse istemez herkes yola keyf icin cikiyo kasten adam oldurmeye degil
    Devran Ünyıldız... C20LET astra gsi-
    powered by ÇİÇO GARAGE gebze -
    ANV tuning bostanci..
    OPELTECH service..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı devolation Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    leventcim buraya kadar yasina gore seni efendiliginden oturu takdir ediyordum ama bu postta bitirdin herseyi adam senin uzerine niye kirsin arkadan arayi kapatip geldinde gecme diyemi?? 8 sayfa yazida boyle bi konu yoktuda simdi niye uzerime kirdi diyosun aracin 4 ceker ve son sistemlerle donatilmis 106 nin bu kasada ve gucteki hali serit gezmesi normaldir bile bile uzerine kirmak sana hata yapip kaza yapmana sebep olabilir bunu bu ortamda kimse istemez herkes yola keyf icin cikiyo kasten adam oldurmeye degil
    Özellikle yazmadım bir daha deneyelim diye ama bu saatten sonra gerek yok. Efendiliğimi bozmuyorum, açık ve net sekilde soyluyorum. Videoyu koysalar herkes görür, demin de yazdım yukarda allah var yalan mı soyluyorum diye. Bu dediklerime cevapta gelmedi. Araba oynar yolda sonucta sokuk zaten ona lafım yok, ama öyle bi oynama cesıdı de yok, dumduz giderken bi anda serıt degıstırıyo gıbı kenara kayıyo bu normal mı? videoyu koymayacaklar ispat edemicem bosuna uzatmayalım Özetle, 2. denemede geride kalmadım farkda hıc acılmadı bende yanına geldim o da üstüme kırdı bu yüzden.

typermelih - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    levent çok rahat adamdır,methanolda açmayı unutur,basıncı da kısıktır.neyse bu levente ders olsun.
    2 araçta denk değil zaten
    golf r daha güclü yaklaşık 190 hp kadar ama aradaki kg farkı çok fazla
    gelelim methanol işine
    leventi yazılımı avansı methanol açık durumuna göre...
    avans açık ama methanol yok,bu sefer araç onsuz 15 hp geriye çektiği gibi avansıda geriye çekmesi sonucu varolan gücüde veremeyecektir.zaten yazmış levent tekrar denemek istiyorum diye.106 yaklaşık 4 boy geçtiyse.methanolde sadece 15 hp iyileştiriyorsa aracı ozaman bu fark 2.5 boya inecektir.ozaman bizede 106 yı tebrik etmekten başka yapacağımız bişey kalmayacaktır.

Arenimo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    44 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ya arkadaşa bu kadar kararlaştırılmış bu kadar iddalı denemeye çıkıyosun eve geliyosun aaaa methi . açmayı unutmuşum insan söylemeye utanır ya ilk postunda ne güzel tbrik etmişssin gaza aynı anda oturduk ama gaz tepkinin yavaş olduğunu söylemişsin türbün piskolojisine yenilme arabanı hazırlarsın tekrar abi deniyelim dedin mi mami abi zaten bu arabayla istinye parka gidip masanın önüne çekmiyo adam her gün koşturuyo

sanada demiş cumartesi sus la denicez gel diye daha neyi uzatıp kendini de insanlarıda geriyosun

BMK TypeR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    İki araçada maşallah tekrardan, levent methanolu açmadıysa kı diyosa inanırım, 2.0tfsi methanolle ayar yapılıpta methanol acılmassa araba yürümez hiç, rotara çeker avansı kısmaya çalışır 2.0t bilen bilir nasıl korumaya aldıgını nerdeyse 5 vıtese kadar 5boy mın geri gider, levent ve mami kabul ederse golf r sürmek isterim deneme için atar yapıyorum

s2k - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ya benim anlamadığım tek konu, adam ısrarla diğer vid. koyun görelim diyor.

Madem başka vidyo var neden koymuyorsunuz ?

Zaten neyin ne olduğu belli koyun izleyelim bizde, adam bas bas bağırıyo koymuyorsunuz bilmemne diye!

AEAlmas - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yaw mami yine geçmiş yok methanol ıvır zıvır bırakın bu konuları maminin aracta aksaklık olsa gecilse emin olun ne oldu NG 106 ya diye ortalıkta sevinç cıglıkları atardınız adam deneme yapti gecti
    Aracin ne oldugu önemi yok hızlı olan hızlıdır gecen kazanmıştır bu kadar basit anlamıyorsunuz
    Adam her türlü araçla denerim diyor
    Maşşallah mami maşşallah NG 106 ya

Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Evet bende bildiğim için farklı olur dedim. Açıkcası bende utandım, basta soylemeye cekindim olucak iş değil cunku.. Kimseyi daha fazla germek istemiyorum. Tekrardan tebrik ederim. Bir daha denk gelirsek oyle de bakarız, yoksa da saglık olsun...

Selcuk_RoL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı typermelih Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    levent çok rahat adamdır,methanolda açmayı unutur,basıncı da kısıktır.neyse bu levente ders olsun.
    gelelim methanol işine
    avans açık ama methanol yok,bu sefer araç onsuz 15 hp geriye çektiği gibi avansıda geriye çekmesi sonucu varolan gücüde veremeyecektir.zaten yazmış levent tekrar denemek istiyorum diye.106 yaklaşık 4 boy geçtiyse.methanolde sadece 15 hp iyileştiriyorsa aracı ozaman bu fark 2.5 boya inecektir.ozaman bizede 106 yı tebrik etmekten başka yapacağımız bişey kalmayacaktır.

olivera7 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı typermelih Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    gelelim methanol işine
    Methanol 1.5 boy veriyor olsaydı inanın kimse o uğraşı ve o paraları dokmezdi

mehzent - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    16 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Uzatmaya gerek varmı sızce şampıyon NG tebrık edın cekılım kenera

Madem ıddalısın dersıne calışıp gelıceksın arkadaşım bu işler boyle malesef

Sen sınavdan cık aaa ben bu sorunun cevabını bılıyodum yanlış yapmısım de tekrar yapın sınavı hocam de yaparlarmı )

Mami çok emek verdı cıdden kesesıne bereket
    Alıntı mami_makinen Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Maşallah ne söylenebilirki altı üstü atmosferik araba ama yaptıkları atmosfere sığmıyo

s2k - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı mehzent Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

Sen sınavdan cık aaa ben bu sorunun cevabını bılıyodum yanlış yapmısım de tekrar yapın sınavı hocam de yaparlarmı )

Bütünlemesi olur her sınavın en az 1 kez

fthdrn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    237 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Wikipedia ya ng 106 nın videosunu gonderdim mami abiyle iletisime geciceklermiş

BMK TypeR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı mehzent Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

mehmet cuma denıyosanız golf R ben gelcem ozaman tebrık ederım ıkınızıde ben gecersem sız edersınız

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)