Bencede kirma falan yok adam kendi seridinin icinde hareket ediyor gayet temiz ve net bir deneme masallah
Bencede kirma falan yok adam kendi seridinin icinde hareket ediyor gayet temiz ve net bir deneme masallah
yav var sayalım kırmış golf sanki firenemi basmış gazmı kesmiş arada bir araba rahat geçecek yer var geçilmemek için ölümüne gaz basıyo ama nafile.![]()
keşke ilk başta bütün videolar konsaydı.Bu arada ben golf r ın 106 sağa geçmeye başlayınca sellektör yaktığını net gördüm bu yüzden üzerime kırdı diyor.Gaz kesmişde olabilir.
Buradaki farkla ilk video arasında dağlar var bence .
Olum nissan arabamı arabanın hası kralı subaru yıllardır biz yürüyomusuz
Kendime yazmıycam diye söz verdim ama gerçekten mantıksız yorumlar yapılıyo. Öncelikle şunu söyliyim, insanların rencide edici mesajlar yazması, dalga geçmeye çalışmaları son derece normal. Sonuçta adam beni geçti, kutlama yapan tarafın kendileri olmaları kadar normal birşey yok. Ben bunu takmıyorum ve olağan karşılıyorum, dikkat ederseniz o tarz mesaj yazanlarada hiç cevap vermiyorum, haklarıdır, doyasıya kutlasınlar.
Gel gelelim, 1. deneme de ben basarken fark etmemişim bile muammer bey daha once basmıs. Bana sorarsanız o araya 3 tane golf giremez, 4 tane hiç giremez. 2. denememizde zamanında gaza bastım aramızda boy olucak bi fark olmadı tamponunda gelip yaklaştım.
buna karşın muammer bey demişki yokus yukarı bastık patinaja kaldım, orası bariz - eğimli bırakın yokus yukarı ve ya duz olmasını yol videodan zaten gözüküyo net bi şekilde, patinaja kaldıgınada inanmiyorum, kalsa bırakırdı, üste kırma olayına girmiyorum, selektörü niye yaptıgım ortada...
Sonuç? Her iki denemede öyle ve ya böyle geçti mi geçti, herkesin kendine göre nedenleri, kendini haklı gördüğü noktalar var, bu her konuda böyledir. Hırsın oldugu bi yerde iki tarafın uzlasması beklenemez. Ben defalarca dediğim gibi kendisini tebrik ediyorum, o ise bi teşekkür bile etmiyo. Benim gösterdiğim erdeme, erdem ile karşılık vermiyo. Bu da onun takdirir, kendi bilir...
Son olarak, ben bahanelere sığınmıyorum, kendi gördüğüm doğruları söylüyorum, takdir edenlerede teşekkür ediyorum...
Her iki araca da maşallah, 106 çok ciddi yürüyor hakikaten. Mami abi kesene bereket,emeğine sağlık. Al artık şu 100-200 ölçümünü dbox ile abi![]()
Failure is not an option.
Mami abi suc sende boyle araba yapılırmi![]()
Ne demiş atalarımız meyve veren ağaç taslanir masallah ng nin bu taslanmaya hala meyve veriyor masallah masallah
abi 18 sayfayıda okudum dedim bi iki de ben söz hakkı alırım mecliste ama şu yorumlardan sonra annem evi süpürüyordu dedim bırak bırak sen ben hallederim dedim ya![]()
![]()
yarıldım abi ya.
abi inan senin bi sucun yok oruç yaptırıyor böyle şeyler![]()
dünde bana bi arkadas dedi kafanmı iyi diye
![]()
Adamı sakat eder la buumaşallah ng ye
Değerli kardeşim bilmiyorum kaç yıldır bu piyasanın içindesin ama denediğin adam mami başkan bu işi yalayıp yutanlardan seni riske atacak hareket kolay kolay yapmaz bi bildiği varki önüne geçmiş sende ister istemez heycan yapmışsın normaldır.
Roling yapmaya geliyosan eksiklerini tamamlayıp gelirsin herşeyin kontrol edip gelirsin eğer unutup sonradan söyle böyle dersen senin hatandır. Şuan seni geçtimi geçti bitmiştir.
Müsait zamanda bi daha deneyelim abi dersin tekrar denersin ama yok ben tek gittim bana baskı yaptılar yalan söyluyolar gibi cumleler kurarsan ayıp olur yakışmaz.
iki araçlada maşh
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)