User Tag List

Sayfa 3/5 İlkİlk 12345 SonSon
90 sonuçtan 39 ile 57 arası

Konu: Msorulez's FA Cupra&Magic's ZY 206 Rc

MertSerhanÖ. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    29 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı cnatkr Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Serhan yanlıs anlama ben herkese söyledim durust davrandi keske hep böyle denemeler olsa diye.İlk acilan konuya yazamadim cunku üyeligim yoktu.Ama güvenlerede söyledik serhan a lafımız yok diye
    yok hocam yanlış anlaşılcak birşey yok ben sıkıntımı dile getirdim siz söylediniz olay açığa çıktı sanırım.sadece benim üzüldüğüm nokta birgün sonrasında cupra'yı 4 boy falan geçtik oldu.Ama sende söyledin üyeliğim yoktu diye o yüzden sıkıntı yok hepimiz bir avuç adamız şu camiada özellikle bu bölgede
    Sizin Maymun Olmanıza Darwin de Şaşkın.

Belly Detail

cnatkr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Desc Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    neyse dediğim gibi öyle bi muhabbet oldu ben hiçbişekilde yazmadım bile.Ama azöncede dediğim gibi o günden sonra bianda onu görünce açıkcası çok üzüldüm.şuan bu videonun konuluş sebebide belli yaptığım emekler bunca uğraşımın sonucunda insanların arkamdan konuşması aklı sıra dalga geçmelerine bir cevap.Olan olmuş 1 ay öncesinde kalmış keşke tekrar açılmasaydı bu konu.
    Serhan sen nasıl araban hakkinda birileri yalan yanlis konusmus ve sende bu videoyu koyuyosan benim de kızmaya hakkım var.Emin ol araban cok güzel gidiyo.polo gti ile bastim aranizda ucurum var Bu arada 2 50 basinca araba gücü vermiyo o yüzden ilk bastigimizda geri kaliyo ama 2 70 cok farklı oluyo.neyse sana hic bisey demedim zaten yanlis anlama

ken - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    serhan dedigimiz gibi senle ilgili sıkıntı yok yanlıs bir videodan dolayı o bizim rahatsızlıgımızdı onu dile getirdik sadece

Post Thanks / Like
    Mentioned
    29 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Serhan sen nasıl araban hakkinda birileri yalan yanlis konusmus ve sende bu videoyu koyuyosan benim de kızmaya hakkım var.Emin ol araban cok güzel gidiyo.polo gti ile bastim aranizda ucurum var Bu arada 2 50 basinca araba gücü vermiyo o yüzden ilk bastigimizda geri kaliyo ama 2 70 cok farklı oluyo.neyse sana hic bisey demedim zaten yanlis anlama
    işte benim söylemek istediğimde bu herkes bir emek veriyo sonuna kadar hakkını almak takdir edilmek ister.şanzumanlarımız uymuyor ben 2 de 80 yapıyorum zaten 3 e atıyo sonraDaha Allah izin verdiği sürece ömrümüz olduğu sürece daha çook günler var yine denenir görülür muhabbet edilir

Belly Detail

Post Thanks / Like
    Mentioned
    29 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    sizin rs'le denemenizden bir süre öncede ben denemiştim rs'le

Belly Detail

ken - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    sizin rs'le denemenizden bir süre öncede ben denemiştim rs'le
    sonuç ne oldu ?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    29 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    rs söküktü ben denediğimde bilmiyorum senle denerken nasıldı ama en son 230 da yan yana giderken 3 korna daha yaptım hadi başlayalım diye sonra yol bitti

Belly Detail

guwen_ar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Arkadaslar tartismiyalim serhanin dedigi gibi trakyada bi avuc insaniz Can da tarkyali oldu artik
    Rs le 208 denendiginde o gece soledim ben rs sokukken cupra ile kafa burun gidiolar serhanin arabasinda sikinti war die.ve bas bas bagriorum konuya biri yazmis hayal gormeyin falan diyede serhanin cuprasi bizim burdaki 2 polo gti dan da en az 4 boy hizli.
    İnstagram:
    guven_arabacioglu

OrcunInce - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    208 gti 50-200'de 180'lik tsi'ları yarım boy bile geçemiyor. (stock için konuşuyorum)

Bu arada Serhan aracın eski sağlığına kavuşmasına çok sevindim, piste beklerim

Post Thanks / Like
    Mentioned
    29 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı OrcunInce Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    208 gti 50-200'de 180'lik tsi'ları yarım boy bile geçemiyor. (stock için konuşuyorum)

abi saol teşekkür ederim yakın zamanda pist günü haricindede yanına gelmeya çalışıcam

Belly Detail

tigerland - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ken Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bende pas falan deme erbin 208 i getiricez elbet o zaman videomuzu ceker koyarız bakalım ne olucak
    Ben şu an burda klavyeden yarışmayalım anlamında pas dedim. Gelirsen deneriz neden olmasın sen gelcem deneyelim dedinde ben sana hayır mı dedim.
    Gel çek videonu
    208 GTI

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı OrcunInce Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

Normaldir cünkü dedigim gbi 2 50 de güc gelmiyo.2 70 2 80 basabilirim.180 lik tsi 3 80 basarsa deneyebiliriz.Yazılıımlı scirocco ile bastım 2 60 yaptık daha sonra ben 2 80 o 3 80 bastı ve dostca ayrıldık ne tartisma ne sıkıntı oldu

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ayrıca geçme geçilme takıntım yok. Sen geç koy videonu sağlıksız oldu demem sonuçta specler belli. Hem ikiside PSA 208 güzel makina. Beni geçti diye arabadan soğumam RC bir aşk bizde
    208 GTI

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı tigerland Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ayrıca geçme geçilme takıntım yok. Sen geç koy videonu sağlıksız oldu demem sonuçta specler belli. Hem ikiside PSA 208 güzel makina. Beni geçti diye arabadan soğumam RC bir aşk bizde
    Zaten olması gereken o düzgün sekilde denenir video koyulur tebrik edilir.Ama sayende ogrendim herkesle video alıyorum kimse yanlıs konusamıyo )

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Zaten olması gereken o düzgün sekilde denenir video koyulur tebrik edilir.Ama sayende ogrendim herkesle video alıyorum kimse yanlıs konusamıyo )
    Heheh o zaman sorun yok. Geleceksen 1 hafta beklerim yoksa oz larımı takıcam
    Yalnız istediğin gibi gitmesiğinde yada sağlıksız ise basma selektör at olmadı de bizde bilelim sonuna kadar basıyosun sonra sağlıksız dersen olmaz
    208 GTI

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı tigerland Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Heheh o zaman sorun yok. Geleceksen 1 hafta beklerim yoksa oz larımı takıcam
    Yalnız istediğin gibi gitmesiğinde yada sağlıksız ise basma selektör at olmadı de bizde bilelim sonuna kadar basıyosun sonra sağlıksız dersen olmaz
    Ne zaman gelicegim tam belli degil.zaten bırakıyorum da en son denemede virajdaydik frene ani yüklenmek istemedim gazi bıraktım geldigim de haberlesiriz uygun olursan deneriz

Post Thanks / Like
    Mentioned
    29 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    saol abi

teşekkürler saolun

kardeşim çok saol bu video yeter herkese

saol halil abi

1.5 ay öncesine kadar dp egzos filtre dv falan vardı fakat yazılım olmadığı için kesme falan yapmaya başladı.bende söktüm herşeyi kış modu devam dedim ama yanlış anladı heralde insanlar
    o parçaları takınca mı araba pörtlüyormuş. Ya da her arıza çıkaran araba mı kötü. F1 lerde arıza çıkarabilio o kadar mı kafaları çalışmıo o lafları çıkaranların. Mekanik spor olduğunu idrak edemiyorlar heralde.
    IN BOOST WE TRUST

Post Thanks / Like
    Mentioned
    29 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı kelalper Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    o parçaları takınca mı araba pörtlüyormuş. Ya da her arıza çıkaran araba mı kötü. F1 lerde arıza çıkarabilio o kadar mı kafaları çalışmıo o lafları çıkaranların. Mekanik spor olduğunu idrak edemiyorlar heralde.
    abi yok dp'tan sonra falan yazılım olmadığı için benim arabam üst devirlerde kesmeye başladı nedendir falan filan uğraştık birsüre sonra düzeldi ben komple orj.e döndüm.zihniyet bu işte anlatamıyosunki

Belly Detail

td_f7r
    Misafir
    Allah tekerinizi düz bastırsın ikiside mükkemmel aracların kocaman maşallah

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)