User Tag List

Sayfa 4/5 İlkİlk ... 2345 SonSon
90 sonuçtan 58 ile 76 arası

Konu: Msorulez's FA Cupra&Magic's ZY 206 Rc

CRUEL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    öncelikle belirteyim sölediklerm yanlış anlaşılmasın cupra sahibini tanımam etmem ister 500hp olsn umrumdada değil ama yazmadan edemedim;

hadi eski araçlar olsa gti vs derizki bu zamana kadar bakımı bilmemnesi etkiler ama bu araçda ciğer diye tabir edilen şeye kusura bakmayında ben inanmam bu araç stoksa komik olmuş biraz. Akıl var mantık var? 180hp diilmi bu araç? kaç kg? jantları ne? her koşulda rc avantajlı dediğiniz gibi olsaydı durum böle olmazdı.
    he ayrıca o kullandığınz motorda en hızlısıda polo gti olması gerekiyor nasıl 4boy geçiyormuş gti ı orasıda şaşırtıcı.
    zaten tekirdağda gelenek herhalde olanı gizlemek.. adamın biri aracım stock stock die bağarıyor günün birinde itb yapıyor 1hafta sonra satılık polishli kelebek die ilan açıyo face deki gibi tag leme olayı olsada okanı tag lesek

MertSerhanÖ. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    29 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı td_f7r Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Allah tekerinizi düz bastırsın ikiside mükkemmel aracların kocaman maşallah
    abi saol teşekkür ederim)
    Alıntı CRUEL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    öncelikle belirteyim sölediklerm yanlış anlaşılmasın cupra sahibini tanımam etmem ister 500hp olsn umrumdada değil ama yazmadan edemedim;

hadi eski araçlar olsa gti vs derizki bu zamana kadar bakımı bilmemnesi etkiler ama bu araçda ciğer diye tabir edilen şeye kusura bakmayında ben inanmam bu araç stoksa komik olmuş biraz. Akıl var mantık var? 180hp diilmi bu araç? kaç kg? jantları ne? her koşulda rc avantajlı dediğiniz gibi olsaydı durum böle olmazdı.
    he ayrıca o kullandığınz motorda en hızlısıda polo gti olması gerekiyor nasıl 4boy geçiyormuş gti ı orasıda şaşırtıcı.
    zaten tekirdağda gelenek herhalde olanı gizlemek.. adamın biri aracım stock stock die bağarıyor günün birinde itb yapıyor 1hafta sonra satılık polishli kelebek die ilan açıyo face deki gibi tag leme olayı olsada okanı tag lesek
    birincisi sanırım yalan borcum yok kimseye.Araç ciğerli falan denmişmi bilmiyorum ama öyle bi iddaa yok ortada.180 hp orj jant ruhsattada 1245 kg yazıyo.Polo gti hızlı olabilir böyle birşeyde iddaa etmedik geçeriz falan filan diye direk erbinin ve diğer denediğim araçların pololarla denemesinden yola çıkarak böyle birşey dendi onuda zaten ben demedim?bu videoyu koyma sebebimide ben gayet açıkladım tekrarlıyım aracımda dp egzos dv vardı daha sonra yazılım olmadığı için kesmeye başladı.bende aracımdaki herşeyi SÖKTÜM.kış geldi denemicem etmicem dedim herkes arabası arızalandı gibi şeyler yazmaya başladı erbinlede otururken çıkalım dedik ve denedik.Olanı gizlemek derken ne dendiğini anlayamadım ama eğer bundan kastınız full stock değil başka birşeyler varsa buyrun gelin misafirimiz olun inceleyin aracı.Bukadar polemik olucaksa tamam cupra gitmiyor veya bişiler var biz gizliyoruz veya yürümeyen arabayı bulduk bizim aracımız yürüyo gibi gösteriyoruz
    Sizin Maymun Olmanıza Darwin de Şaşkın.

Belly Detail

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Desc Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    abi saol teşekkür ederim)

birincisi sanırım yalan borcum yok kimseye.Araç ciğerli falan denmişmi bilmiyorum ama öyle bi iddaa yok ortada.180 hp orj jant ruhsattada 1245 kg yazıyo.Polo gti hızlı olabilir böyle birşeyde iddaa etmedik geçeriz falan filan diye direk erbinin ve diğer denediğim araçların pololarla denemesinden yola çıkarak böyle birşey dendi onuda zaten ben demedim?bu videoyu koyma sebebimide ben gayet açıkladım tekrarlıyım aracımda dp egzos dv vardı daha sonra yazılım olmadığı için kesmeye başladı.bende aracımdaki herşeyi SÖKTÜM.kış geldi denemicem etmicem dedim herkes arabası arızalandı gibi şeyler yazmaya başladı erbinlede otururken çıkalım dedik ve denedik.Olanı gizlemek derken ne dendiğini anlayamadım ama eğer bundan kastınız full stock değil başka birşeyler varsa buyrun gelin misafirimiz olun inceleyin aracı.Bukadar polemik olucaksa tamam cupra gitmiyor veya bişiler var biz gizliyoruz veya yürümeyen arabayı bulduk bizim aracımız yürüyo gibi gösteriyoruz
    ben fikrimi söylüyorum inanmıyorum çünkü mantığım almıyor buda gayet doğal hakkım. fikrime saygı gösterip konuya devam edebilirsiniz

Post Thanks / Like
    Mentioned
    29 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    tabiki istediğinizi düşünmekte serbest ve özgürsünüz ben sadece açıklamamı yaptım inanıp inanmamak size kalmış

Belly Detail

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    tabiki istediğinizi düşünmekte serbest ve özgürsünüz ben sadece açıklamamı yaptım inanıp inanmamak size kalmış
    eyvallah dostum kazasız belasız

Driver
    Misafir

Kemal kardeşim bilip bilmeden kendi kafandan hikaye yazma her ilan açan o parçanın sahibimi oluyor ? Benim F7R da hiç bir zaman işli kebekte emmede zartta zurtta olmadı çünkü ben bu arabayı alırken ztn İTB yapacağım için aldım kelebek polishiyle neden uğraşayım ???

O kafanda hikaye kuracak kadar seni tedirgin eden bu taraflar hakkında kötü düşünmene neden olan kelebek burdaki sarı renk RS in kelebeği ayrıca ilanda RS kelebeği yazıyor benim kelebek orjinaldi ona taktık ilana bakarsan kelebek hava alıyor sorunlu yazdım ilana bu yüzden söküp benim sorunsuz kelebeğimi aldı benden onuda bana verdi bende satılığa koydum. Bende anlamıyorum siz ve sizin gibiler neden herkese gizli spec bunlar söylemio bunlar diye bakıosun ?? Herkes kendinden bilir işi derler demekki sen böyle şeyler yapıosun kibizim içinde böyle düşünüosun.. Ben alışığım kemal kardeşim bu tip boklamalara benim için sorun olmaz senelerdir roll alemindeyiz 1-2 senelik değil yani

Kafanda soru işaretleri varsa çekinme direk bana sor sağda solda saçmalama

Driver
    Misafir
    Ben yanlış anlamazsan bişi sormak istiyorum tamamen merakımdan dolayı.
    Şimdi şuan senin aracın arabayı yeni aldığın zamanlar rodajdan yeniyeni çıkmış ve gazlamaya başladığın zamanlar biz bu arabayla denememişmiydik ?

Benim F7r stockken denemiştik seninle şanzımanlarımızın uymadığından dolayı alttan basalım dediğinde alttan bastığımızda sen 1-2 boy çıkarıodun sabitleniodu yüksek süretlerde gelmeye başlarken yol bitiodu bırakıoduk falan üst devirlerde denediğimizde kafa kafaya başlıoduk 180 lerden sonra 1-2 boy öne çıkıodum bırakıoduk..

Şuan o halinden hızlısın bu bariz belli yani benmi yanlış hesapladım yani o zamandan farkın nedir hiç mi farklılık yok araç üzerindekilerde falan ne bilim egzos olur başka bişi olur çünkü ben stockken RC beni rahat geçiyordu hatta zaten hesaplamaya gerekte yok sen kendi ağzınla söyledin ben stockken RC beni 4-5 boy geçio diye.. şuan nası böle bi sonuç çıktı anlamadım RC mi geriledi senmi ilerledin ? sen şuan stock aracım hiç bi şey yok orjinalden farklı dediine göre rc gerilemiş ozaman 4-5 boy

Post Thanks / Like
    Mentioned
    29 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Driver Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ben yanlış anlamazsan bişi sormak istiyorum tamamen merakımdan dolayı.
    Şimdi şuan senin aracın arabayı yeni aldığın zamanlar rodajdan yeniyeni çıkmış ve gazlamaya başladığın zamanlar biz bu arabayla denememişmiydik ?

Benim F7r stockken denemiştik seninle şanzımanlarımızın uymadığından dolayı alttan basalım dediğinde alttan bastığımızda sen 1-2 boy çıkarıodun sabitleniodu yüksek süretlerde gelmeye başlarken yol bitiodu bırakıoduk falan üst devirlerde denediğimizde kafa kafaya başlıoduk 180 lerden sonra 1-2 boy öne çıkıodum bırakıoduk..

Şuan o halinden hızlısın bu bariz belli yani benmi yanlış hesapladım yani o zamandan farkın nedir hiç mi farklılık yok araç üzerindekilerde falan ne bilim egzos olur başka bişi olur çünkü ben stockken RC beni rahat geçiyordu hatta zaten hesaplamaya gerekte yok sen kendi ağzınla söyledin ben stockken RC beni 4-5 boy geçio diye.. şuan nası böle bi sonuç çıktı anlamadım RC mi geriledi senmi ilerledin ? sen şuan stock aracım hiç bi şey yok orjinalden farklı dediine göre rc gerilemiş ozaman 4-5 boy
    yok yanlış anlamıcamda benim asıl anlamadığım hala gerçekten hani bişeyler varda saklayabilme ihtimalin gibi şeylerin olması dediklerine sonuna kadar katılıyorum seninle denedik,rc'yle denedim hatta ozamanda erbinede sorabilirsiniz bunu ben rc ye ilk bastıgımda 1 1.5 boy çıkıyodum 140 tan 150den sonra yanımda zıplaya zıplaya geliyodu 4 boy geçiyodu beni.geçen gün sırf zevkine çıktık sonuç böyle oldu nasıl oldu ne etti bende anlamadım.Aracım ozaman 2000 kmdeydi şuan 10000 belki bu yüzden seninle denediğimde hava 25 derece vardır geçen gün 7 dereceydi belki bu yüzden Ama inanın bende bilmiyorum.egzos falan olsa videoda hiçmi ses olmaz.ki dp egzoslu halinin sesini sanırım herkes biliyo.Bugün hava güzel lütfen çıkın gelin buraya hem muhabbet ederiz gelme sırası sizdehemde lütfen sizde görün ve yazında tek başıma burda açıklamaya çalışmıyım.

Belly Detail

tigerland - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Serhanın araba iyi gidiyo şu an bende geri düşme yokta. Dp egzoz varmış gibi gidiyor. Yalnız her denemede hep farklı sonuç çıkıyor. Son deneme bu şekilde en son servise gitti sensör değişti sanırım, stok hali 4 boy oluyodu şu an stok gibi değil değişik bişey var. Dyno yap bence
    208 GTI

Post Thanks / Like
    Mentioned
    29 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    yav tamam he he itiraf ediyorum erbin neden beni deşifre ettin burda seat servisinde yükledik biz arabayı ah be abi oldumu şimdi

Belly Detail

guwen_ar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Bak kemalcim genel olarak konustuysan belirteyim.daha oncede soledim gizli spec vs seylerle isimiz yok.yalanla dolanla isimiz yok.
    UG 206 haddinden fazla gidiyordu stock dedin eywallah dedik inandik guvendik aklimzdan kotu bsy gecmedi ki abin Magic Murat 206 larin vazgecilmezi doktoru vs. buna ragmen inandik guvendik.sende bence on yargili olma artik.polo ve cupra meselesine gelelim.ewt dogru polo daha hizli dio herkes ama ben her zaman gordugumu iddia ederim.bizim burdaki polo gti lar en az 4 boy geri serhanin cupradan.bu demek deildir hepsi bole die cikar bi polo stock gecer ve ya kafa burun gider dogrudur.ben gordugumu soledim yanlis bsy solemedim.
    İnstagram:
    guven_arabacioglu

Driver
    Misafir
    yok yanlış anlamıcamda benim asıl anlamadığım hala gerçekten hani bişeyler varda saklayabilme ihtimalin gibi şeylerin olması dediklerine sonuna kadar katılıyorum seninle denedik,rc'yle denedim hatta ozamanda erbinede sorabilirsiniz bunu ben rc ye ilk bastıgımda 1 1.5 boy çıkıyodum 140 tan 150den sonra yanımda zıplaya zıplaya geliyodu 4 boy geçiyodu beni.geçen gün sırf zevkine çıktık sonuç böyle oldu nasıl oldu ne etti bende anlamadım.Aracım ozaman 2000 kmdeydi şuan 10000 belki bu yüzden seninle denediğimde hava 25 derece vardır geçen gün 7 dereceydi belki bu yüzden Ama inanın bende bilmiyorum.egzos falan olsa videoda hiçmi ses olmaz.ki dp egzoslu halinin sesini sanırım herkes biliyo.Bugün hava güzel lütfen çıkın gelin buraya hem muhabbet ederiz gelme sırası sizdehemde lütfen sizde görün ve yazında tek başıma burda açıklamaya çalışmıyım.

aynen bende buna şaşırdım yani araç stock olabilir ama ya araba alıştı gitgide açıldı yada ozaman bi sensörde bi arıza vardı şuan gerçek stock gidebileceğini en iyisi gidio yani kafam karıştı yanlış anlama derken o yüzden dedim erbinin arabanın gidişinide az çok biliom düşününce sen büyük ihtimal 180hp den fazla verirsin dynoda

Post Thanks / Like
    Mentioned
    29 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Driver Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    aynen bende buna şaşırdım yani araç stock olabilir ama ya araba alıştı gitgide açıldı yada ozaman bi sensörde bi arıza vardı şuan gerçek stock gidebileceğini en iyisi gidio yani kafam karıştı yanlış anlama derken o yüzden dedim erbinin arabanın gidişinide az çok biliom düşününce sen büyük ihtimal 180hp den fazla verirsin dynoda
    işte diyorum ya gerçekten bende anlamıyorum dynoya sokucam zaten bende merak ediyorum.bu durumu az çok sizde biliyorsunuz zz'den bu durumu

Belly Detail

ysf20 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Maşallah cupraya

Post Thanks / Like
    Mentioned
    29 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ysf20 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Maşallah cupraya
    Tesekkurler saolun

Belly Detail

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı guwen_ar Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bak kemalcim genel olarak konustuysan belirteyim.daha oncede soledim gizli spec vs seylerle isimiz yok.yalanla dolanla isimiz yok.
    UG 206 haddinden fazla gidiyordu stock dedin eywallah dedik inandik guvendik aklimzdan kotu bsy gecmedi ki abin Magic Murat 206 larin vazgecilmezi doktoru vs. buna ragmen inandik guvendik.sende bence on yargili olma artik.polo ve cupra meselesine gelelim.ewt dogru polo daha hizli dio herkes ama ben her zaman gordugumu iddia ederim.bizim burdaki polo gti lar en az 4 boy geri serhanin cupradan.bu demek deildir hepsi bole die cikar bi polo stock gecer ve ya kafa burun gider dogrudur.ben gordugumu soledim yanlis bsy solemedim.
    ne ug ymiş arkadaş 3sene olcak hala ug ug isteyen inanır isteyen inanmaz. ayrıca ne kdr böle sölensede aslnda kimse inanmadı ug nin stock olduğuna o yüzden boşvern eskileri siz herkes bildiğini okur. ben ona o bana o diğerine inanır yada inanmaz.
    ben sana ztn poloyu geçemez vs demedim geçmştr eyw da normal şartlarda geçememesi lazm demek istedim. demekki fabrikadan çıkan şanslı araçlardan biri bu cupra yada denediği polo şanssız yeterince soft konuştm o yüzden daha bu konuya yazmiyim uzayıp gitmesin. okana hiç cvp vermiyom ztn sabah 2kere yazdm sayfa görüntülenemyo dedi vardır bi hayır dedm kapadım sayfayı

CeM öZeR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kardeşim aracına maşallah her zamanki gibi güzel yürümüşsün. magic 206 rc zaten sağlam yürüyor... Yalnız tarafsızca yorum yapmak gerekirse polo gti denemesinde polo ya kick down'a düşmüş ya geç basmış yada ekonomi modunda basmış gibi. ibiza cuprayla polo gti arasında o kadar fark olmamalı
    Vw Cc & Mk 5 Gti

Post Thanks / Like
    Mentioned
    29 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı CeM öZeR Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Kardeşim aracına maşallah her zamanki gibi güzel yürümüşsün. magic 206 rc zaten sağlam yürüyor... Yalnız tarafsızca yorum yapmak gerekirse polo gti denemesinde polo ya kick down'a düşmüş ya geç basmış yada ekonomi modunda basmış gibi. ibiza cuprayla polo gti arasında o kadar fark olmamalı
    Abi saol tesekkur ederim ya dedigim gibi amac kesinlikle poloyu kotulemek falan degil veya gecerim kesin soyle boyle degil hersey olabilir sadece bi fikirdi.

Belly Detail

B.Yaman
    Misafir
    Maşallah 2 Aracada !!

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)