erdemın vıdeosunda cooper ıle 106 3 4 boy onden basıyolar denemeye erdem okadar gerıden gelıp gecıyo ıkısınıde
Printable View
erdemın vıdeosunda cooper ıle 106 3 4 boy onden basıyolar denemeye erdem okadar gerıden gelıp gecıyo ıkısınıde
beşok spec maşallah mustafacım hel :P
2araçta çok başarılı maşallah ;)
RS sahıbının sıtesıne yazdıgı yorum:
Arkadaşlar izmirdne döndüm typer bulacaktım ama söz verdiği yere gelmeyince deneme yapamadık arkadaşla onun yerine bi 106 gti daha geldi izmirin ve türkiyenin en iyi yürüyen atmosferik 106 gti ı deniyormuş ve gayette süper giden bi 106 ben daha önce böle giden bi 106 gti görmemiştim zaten 106 gti dan biraz çıkmış pistonlar büyümüş 1.8 in üzerinde bi hacme sahip olabilir söylediğine görede,zaten kpro olmayan bütün typerları geride bırakıyormuş işte o geceden video ve bilgiler..arkadaşlar kamera çeken kişi benim akrabam 75 kilo civarı aslında 7 kilo 1hp ye denk geliyor yani yaklaşık 11hp fark yaratıyor araçların kiloları ise benim clio rs 1059kg civarı yarıştığım 106 gti ın orjinal kilosu 925kg ama hafif volan filan var bikaç hafifletme işlemi olmuş 900kg ın altında kilosu var 1 kişi araçlara çok etki ediyor drag a gelince bilmiyorum kalkıoz okadar fark oluo psikopat işte nababilirimki .
bazı avanaklar başka başka sitelere videoyu koyup 106yı bile zor geçmiş diolar ama 106 gti ın yürüyüşünü bilmiolar bazılarıda tutturmuş ods öds eds bişiler saçmalıo
bu 106 gti headers egzos ve filtreli typer ları hertürlü üzer bundan eminim sahibide ztn geçtiğini söylemişti o yüzden şaşırmadım benle yürüyebilmesine
arkadas nasıl ezık bı kısılık yahu :D:D:D:D kendı sıtesınde yazmıs ıste nede olsa bu nedese ona ınanıyolar muhhahaha
106'ya masallah cok ıı yurumus...
Serkan bence sen asla fıltre,egzoz ve headerslı bı ctr ıle denemezsın.Olur da denersen de mutlaka v6'da bı problem varmıs mıs olur :D:D:D
Beşok'um gelemedim o gece ama kardeşime maşallah. 39'la ben de yürüdüm, motorum stok biliosunuz 3-4 boy arası önüme geçip sabitleşiyoruz..Ben de yükleyince neler olur merak ediyorum arkadaşla tekrar dener bakarız...
Ben de ertesi gece denedim..Son virajı dönerken belli oluo, hız 180.lerde..
CZT (Srk) & UD-106GTI (Aydan)
http://videos.streetfire.net/video/1...czt_173225.htm
106 da 13/61 4,69 gibi oranıyla varsa ciddi kısa demektir..Okanın rs rektefiye oldu rodajı bitmiş olması lazım ..Denemeleri tek'e tek yapmamışlar ama az çok anladığım kadarıyla kafa kafaya giderler..burdan çıkardığım sonuç 106 specler buysa gidişi gayet iyi Rs de daha iyi olabilir ama yinede güzel.. typer ile kıyaslamalar kağıt üstünde olmaz aslında ama tahminim stok typerı ikiside geçer,bizim speclerdeki typer (headers,egsoz,cai) ile 3-4 boy geriden gelir..