yaw senın takılan parca ztn ucuruo arabaları:)
sana ılave piston ıvır zıvır var aracta.. headrlı ctr vıdeonu bılıoz yakındın baya:). çok uzak gelmıo bana helın gecmesı hee bide 15 jantlarla gazlıo hep hel:D
Printable View
al kanka eskiye mazi derler ama anılarımı depreştri böle 106 lar görünce :)
burda 3 e sokamamıştım 3 buçuk atmıştım ahan geçti beni die :D
http://videos.streetfire.net/video/zd-typer_173427.htm
yaw video yarım düzeltip baştan koyucam
düzeltildi
sana ne oluyo kı?sen onunden ye sana laf atan yok!!!serkan sana ne verıyo cok merak edıyorum,***** her yerde avukatlıgına savunuyosun ya...
bı tane yerde sorun vardı da yuruyemedım dıe bı msjımı buL ozuru borc bıleyım(tabı bana bırı bende sorun vardı dım dım dım derse bende mevcut ekslıerını solerım onun harıcınde bazıları gıbı denemenın hemen ardından etek gıymem)
laf atıp tartısma cıkartmam olayını da bı daha bı gozden gecır.Seb bılıyosun da ben unutmusum kanımca...
Amaaaa senın yancılık yapıp takla meraklısı oldugun ortada ısıne bak asap bozma,mumkunse benım yazdıklarıma cvp da yazma...
aldıgım gun pasaoglun da dynoya cıkmıstım wössner pıston vardı fıltre orjınaldı vs ; 186 hp 192 Nm verdı ne yapalım ne edelım nıe bole derken yazılım sorunu nedenıyle 3.pıston da detanasyon oldu soktuk kapak da keyıflı deıldı fısekler bosluk yapmıs ıtıcılerde bosluk vs vs...
rektefe yaptık 16 yenı valf,ıtıcıler fısekler vs vs + orj pıston komple ;)
ılaveten sımota caı,clıo cup kasnak,clıo cup gergıler
1300 km rodaj sonrası dyno da 189.8 hp 210 nm verdı...
Bu clio 35 rs 600 mü ?
konu silindi msjını gösteremem ama sekanla denediğinizde kağıt filtre var bilmemne var gitmiyo benimki diyordun ya?? serkanın problemi olunca neden böyle yazılar yazıyosun? serkanı koruduğumdan değil ben o v6'nın tabiri caizse nekdar uyuz bir araba olduğunu biliyorum, hiçbir zaman denk gitmiyor, başkasında olsaydı onu da savunurdum. neyse konu dağılmasın...
bu HEL 106 hangı caı headers egzozlu typerları deneyıp gectı?
adam gıbı soru sorduk cvp ver ıstersen, ızmırde ole typer varmı hıc duymadık zaten, mertınkı var , edo var,keremınkı vardı satıldı, efe nınkı satıldı suan hasat durumda?
arkadaslar 106gti ctr gecemez, benım kanaatım gorduklerım, bakımlı ctr var bakımsız var,
106,typer,rs,ve diger gt tarzı araçlar zaten iyi gider helede mantıklı ellerde düzgün iş yapılırsa..sokakta turşu gibi bir araba denk gelir geçersin ama demek değildirki genelde hepsi kötü.. Sendeki v6 vectra bide düz vites gidebildiği iyi kadar gider,otomatiğini bilirim..Zır Stock typer ile aynı gidebilir..ama sen
in videolara bakarak şunu diyim sadece iyi bir cai li typer bile geçer..Tabi denemeden anlaşılmaz ;)