Harbi iyiymiş... Fiyat olarak tam benlik araçlar bu RX-8'ler de yakıt tüketiminden tırstıydım. Megane RS aldım ben de...
Ama harbi harbi çok iyiymiş yav... Pilotaj da baya iyi hani.![]()
Harbi iyiymiş... Fiyat olarak tam benlik araçlar bu RX-8'ler de yakıt tüketiminden tırstıydım. Megane RS aldım ben de...
Ama harbi harbi çok iyiymiş yav... Pilotaj da baya iyi hani.![]()
maşallah oğulcan daha çok ileri taşırsın o süreyi panik yapmasan. Direksiyon tepkin çok iyi. Ama sürekli kararsız kazım el bi vitese gitse mi gitmese mi vites uygun mu değil mi modundasın. Rahat olman lazım. Yoksa pilotajın zaten çok iyi. Bi de sürekli koltukla mücadele etmeyi bırak rahat otur la.
IN BOOST WE TRUST
Cok cok tesekkur ederim!
Sicaginda etkisi oldugunu itiraf etmem lazimCok tesekkurler
Evet az varCok tesekkur ederim, senin aracinada masallah. Kazasiz belasiz
Cok tesekkurler
Cok cok tesekkurler! evet biraz masrafli bir aracLastigi benzini vs... Megane RS cok guzel tercih, kazasiz belasiz kullanin hayirli olsun
![]()
Abi cok haklisin, Istanbul parka ilk cikisimdi, zamanla daha iyi olucak insallah.. Sende gel arada ya bayadir goremedim senide... Abi rahat oturamama sikintim var bilirsin beniCok tesekkurler bu arada
LSX
Arabanın içinde ne garip hareketler yapıyomuşsun olm sen izlerken yarıldım gülmekten ahahah .. şaka bi yana pilotaj, araba her şey 10 numara maşallah gardaşım![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)