edit video fail çıktı....
Printable View
edit video fail çıktı....
yanlış anlamasın kımse lutfen ama bu speclerde corsa 1.7 dti en fazla 130 hp gelır ıyı yurur ama fabıa rs le yurumesı mumkun degıl bu speclerde saglıklı 1.7 le basıyorum 220 lere kadar aramıza daglar sehırler gırıyor yanı ben fabıa rs ı gecıcemı hıc dusunmuyorum aracınız guzel yuruyor ona lafım yok ama ortadada bı gercek var fabıa rs kımınse o aracta bence sıkıntı var...
valla bende anlamiyorum bu corsalari.ciddi fark attigim corsa bi emme portlarini buyuttu 4 5 boy arkandan gelmeye basladi.sagi solu belli olmuyor bunlarin.ben polo gti la denedim zar zor 2 vites tutundum oda bana 4 boy falan atti.ama bu fabia bu corsadan yavas gibi demek benim polodan hizlicorsa.kafam corba :D
Fabia GS plaka mı?
GS plaka evet.
Corsa belliki güzel yürümüş, şimdi corsa kağıt üstünde şu beygirdir bu beygirdir diye hesap yapmaya gerek yok :D benim aracımda da geçen hafta yazılım açıkken başka bir işlem yoktu, kendi çapımızda video çekerken tavanı alkantra kaplı ibiza cupra denk geldi. ara hızlanmada 2. vites 3. vites birlikte yürümüştük ben bile şaşırdım :D
Araç benim evet. Öylesine çıktık arkadaşlarla makara muhabbetine. Benim araçta 3 kişiydik bagajda 100 kiloyla birlikte. Araç stock. Bilgileri ekleyebilirsin kardeşim. 60da bastığımızda 4-5 boy oluyor 160a kadar kalkışı iyi corsanın maşallah
Geçenlerde ankaradaydım keşke bu yazını o arada görseydim :) Bi bakardık 130 hplik corsaya kaç dağ kaç şehir atıyosun :) Yazılımlı emmesi büyük wastagete iptali ve downpipelı sağlıklı bir corsa var bende megachips korayda iyi bilir hatta arabayı öyle dağlar şehirler falan yok öyle bi dünya. :icon_tup:
Videolar silinmiş izleyemedim..
Ama corsalar ufak tefek şeylerle güzel hp'ler ve nm'ler alınabilen araçlar.. Şaka makinası yapılabiliyor 1.7'lerden.. :)
denedıgım vıdeoyuda yuklucem aksma dogru ...