Arac sahibi biziz zaten :beuj: Tamam bidahakine noter tasdikli izinde alırız :)
Koyduk kaldır dedin kaldırdık sorun nedir?
Cumartesi görüşürüz o zaman:)
Printable View
tekrarmı deneme olucak sımdı?
O fabiayi gecen corsa ile bende denemek istiyorum anadolu tarafindami deneyceksinz?
Aynı corsadan bahsediyoruz ama ben geçildiğimi hatırlamıyorum. Geçtiğini iddia eden varsa buyursun yazsın arkadaşların youtube a koyup buraya atmadıkları video;
Bu videoda rs 2 kişi stepnesi bile duruyor bagajda 100 kg yük corsa 1 kişi yorumlar sizin tabi.
deneme-2 - YouTube
hayallerde guzel:)
Koray kardesim bence denemeye hic gerek yok bu son attigin videodan sonra.arkada 2vs 2 deniyelim demis.videoda 2vs 1 yani denemek cok gereksiz ;)
Bagajlarda ceset mi tasiyosunuz arkadaş birininkinde 150 kilo dierininkinde 200 kilo ( ;
Videoyu dün aksam yükledim youtube a buraya koymak için :)) sonra izin almadıgım icin koymadım koyman iyi olmus dediğim gibi cumartesi görüsürüz bu arada kimse rsi geçti diye bişey denmedi rs gecmek imkansız yürüsek iyidir demiştik :)
Fabia üzmüş zaten.
Korna+jant+lastik =200 kg ???
Cam car fabianin 1 2 boy gerisindeymis.Allah Allah ben yanlis goruyorum galiba videoda pardon :D
Son gelen video ortalığı karıştırır :D
Deneme avrupa yakasinda olacaksa ve yeni bir arkadas kabul ederseniz bende katilip dostca deneme yapmak isterim :)