User Tag List

Sayfa 3/5 İlkİlk 12345 SonSon
77 sonuçtan 39 ile 57 arası

Konu: 1.7 DTi vs FabiaRs

Satış Yasaklı Cry - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Aracı yavaşlatmak için her şeyi yaptık lastikler bitik esp güç kese kese kalktık ağırlıklarla gidip video koyulmuş haberimiz yok cam car ın ağır olduğu yazıyor 3 kişi bagajda 100 kg ile yürüdüğüm eklenmemiş her neyse her aracın gideri belli 60da basıldığında 5 boy önde oluyoruz polemik çıkmaması için de konu kaldırılırsa sevinirim kimse kendini kandırmasın

ferroo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    siz yormayin kendinizi bu speclerde corsayla bastigim videoyu koyucam birqzdan oda benim baski kacirdigi halde

erdem325 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ferroo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    aracımı sattım bugun sımdı noterden geldim
    satmasaydin wtf ile deneyelim diyecektim persembe aksami..
    If you have no LAG, you have no turbo..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı erdem325 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    satmasaydin wtf ile deneyelim diyecektim persembe aksami..

anladım denerdık valla satmasaydım zaten 2 gun once ılana verdım bugun verdım hayırlısı...bızdede 1.7 var yazılım eksoz var onla denerız ıstersen sızın specler ne corsanın?

erdem325 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    anladım denerdık valla satmasaydım zaten 2 gun once ılana verdım bugun verdım hayırlısı...bızdede 1.7 var yazılım eksoz var onla denerız ıstersen sızın specler ne corsanın?
    arabanin konusu vardi forumda diye hatirliyorum, wtf corsa falan diye.
    bizim turbo buyuk ama oem degil.
    arac kardesimin, R yapmaz hayatta
    bizden yana sknti yok deneriz ne olursa olsun
    If you have no LAG, you have no turbo..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı erdem325 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    arabanin konusu vardi forumda diye hatirliyorum, wtf corsa falan diye.
    bizim turbo buyuk ama oem degil.
    arac kardesimin, R yapmaz hayatta
    bizden yana sknti yok deneriz ne olursa olsun
    persembe gelemeyebılırız cuma gelırız...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı SR20DE Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Geçenlerde ankaradaydım keşke bu yazını o arada görseydim Bi bakardık 130 hplik corsaya kaç dağ kaç şehir atıyosun Yazılımlı emmesi büyük wastagete iptali ve downpipelı sağlıklı bir corsa var bende megachips korayda iyi bilir hatta arabayı öyle dağlar şehirler falan yok öyle bi dünya.
    bu vıdeodakı corsa gayet saglıklı gıdıs olarak gercekten cok guzel yuruyo... wg ıptal,fıltre,eksoz,,,lımıtlerdede yazılım var corsada... benım focusta yazılım ve dp var...koprunun altından gecerken tam 180 di sonra bırakmıstım aynı corsayla 220 lere kadar bastıgımda fark golbası ankara oluyo...sızın yada baska bı corsanın farketmez turbo buyutmedıgı surece benle denemesı cok moral bozucu olur bu arada bu denemelrde benım baskı kacırıyodu...

https://www.facebook.com/photo.php?v...type=3&theater

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Corsa var corsa var, kimden ne güç çıkacağı belli olmaz, haftaya müsait olursa ben denemek istiyorum fabia ile..
    ...

akucukdogan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    siz yormayin kendinizi bu speclerde corsayla bastigim videoyu koyucam birqzdan oda benim baski kacirdigi halde
    Ya arabanı satmışsın. Bizde burda çok corsa gördük. Ikisinede aynı yazılımı atıp birisi diğerinden 1 tır daha yavaş... Senden çok video vardır bende bu konu ile ilgili Ben sana yine söylüyorum diğer mesajımda saydığım speclerdeki corsaya öyle memleket falan sokamazsın. Ha arabadır geçer geçilir ama öyle şu kadar fark falan öyle bi dünya yok

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bu vıdeodakı corsa gayet saglıklı gıdıs olarak gercekten cok guzel yuruyo... wg ıptal,fıltre,eksoz,,,lımıtlerdede yazılım var corsada... benım focusta yazılım ve dp var...koprunun altından gecerken tam 180 di sonra bırakmıstım aynı corsayla 220 lere kadar bastıgımda fark golbası ankara oluyo...sızın yada baska bı corsanın farketmez turbo buyutmedıgı surece benle denemesı cok moral bozucu olur bu arada bu denemelrde benım baskı kacırıyodu...

https://www.facebook.com/photo.php?v...type=3&theater
    Dostum bak güzel kardeşim benim çok çok samimi arkadaşım MEGACHİPS bayisi. 300 hplik dizelinden tutta stock pdsine kadar yazılımlı partikül iptalli sökük polosundan tutta aklının alabileceği bir çok araba elimizin altında. Çok çok araba gördük yani. Dün girmedim bu işlere. Bende sana diyorum ki bi gün inşallah denk gelirizde kim üzülüyor hep beraber bi bakarız.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    1.7 ciddi guEl gidenleri var tabi ki ama stok turbosu ile nossuz 1.4 tsı geçemez
    Ben Anadolu yakasındayim stok 2010 Cupra sahibiyim memnuniyetle stok turbo lu corsa ile denerim
    1749 lu varsa onunlada denerim geçer ama yinede denerim maksat aradaki farklar görülsün

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı @rd@ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    1.7 ciddi guEl gidenleri var tabi ki ama stok turbosu ile nossuz 1.4 tsı geçemez
    Ben Anadolu yakasındayim stok 2010 Cupra sahibiyim memnuniyetle stok turbo lu corsa ile denerim
    1749 lu varsa onunlada denerim geçer ama yinede denerim maksat aradaki farklar görülsün
    Iyi akşamlar. Ben 1.4 cupra RS yada polo gti geçer demedim dememde yerimizi biliyoruz Çevremizde 1 tane stock bi tanede yazılımlı filtreli komple milltek egzostlu gti var. Benim anlatmak istediğim focus olayıydı sadece

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Iyi akşamlar. Ben 1.4 cupra RS yada polo gti geçer demedim dememde yerimizi biliyoruz Çevremizde 1 tane stock bi tanede yazılımlı filtreli komple milltek egzostlu gti var. Benim anlatmak istediğim focus olayıydı sadece
    Bende sizce demedim aslında
    Berkay corsa var corsa var demiş stok turbolu corsa nın gıdecegı yer bellı benım anlatmak ıstedıgım o ,mısal hbb corsa var 1749 lu o specde olan bı corsa bence o stok 1.4 180 cok geçer hatta sadece yazılımı olan 1.4 tsi ile bile kafa burun gider belkıde onde gider

3rk4n - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Dostum bak güzel kardeşim benim çok çok samimi arkadaşım MEGACHİPS bayisi. 300 hplik dizelinden tutta stock pdsine kadar yazılımlı partikül iptalli sökük polosundan tutta aklının alabileceği bir çok araba elimizin altında. Çok çok araba gördük yani. Dün girmedim bu işlere. Bende sana diyorum ki bi gün inşallah denk gelirizde kim üzülüyor hep beraber bi bakarız.
    Sizin corsanin bi kadran videosu varmi düz yolda çekilmiş.
    1.6tdi.
    Ecutech.

low&slow - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Cry Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Aracı yavaşlatmak için her şeyi yaptık lastikler bitik esp güç kese kese kalktık ağırlıklarla gidip video koyulmuş haberimiz yok cam car ın ağır olduğu yazıyor 3 kişi bagajda 100 kg ile yürüdüğüm eklenmemiş her neyse her aracın gideri belli 60da basıldığında 5 boy önde oluyoruz polemik çıkmaması için de konu kaldırılırsa sevinirim kimse kendini kandırmasın
    5 boy

Bu cumartesi aynı yerde tekrar 5 boy görmek isterim.

Tamam haklısın yazmadık kiloları vs dogrudur sonuna kadar haklısın smdiye kadarda yazmadım ama kırmızı corsanın bagajda 150-200kg vardı lastik korna jant vs vs. Sizden arkadasın biri benim araca bindi ki benm bagajda 2 hava tüpü ve agzına kadar doluydu.

Diyecegim o ki 2vs2 gibi bi olaydada yusuf kırmızı corsa tamponundaydı sürekli bende 1-2 boy gerinizden geldim 3 kişi ve bagaj olmasına ragmen...

Biz cıkarkende söyledik doğruya doğru geçiceksin dedik benzinlige kadar deniyelim dedik solugu yenibosnada aldık???

Konu silinmesi için yazdım ilgilenicekler videoyu kaldırdım zaten...

Hala 5 boy diye direticeksende aynı corsayla 1vs1 bagaj boş şekilde cumartesi deniyelim aynı yerde aynı saatte )

Hayırlı aksamlar olsun herkeze denemek görmek isteyen olursa pm atabilir geçmek kadar geçilmekte aynı şey bizim için...

Turbo büyümediği sürece her corsa aynı yazmıssınız onada cevap yazıyım öncelikle bendeki corsa 117binde orj turbo yazılımılı; 220bin civarında olan turbo palleri büyük vs vs acık yazılımlı araca 2 boy sapladım napıcaz şimdi : )))))

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı 3rk4n Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Sizin corsanin bi kadran videosu varmi düz yolda çekilmiş.
    Burada yazılım açık değil buyrun : https://www.youtube.com/watch?v=aW_6RWq90vs

araçta sadece stepne yok. Geri kalan herşey takılı.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı low&slow Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    5 boy

Bu cumartesi aynı yerde tekrar 5 boy görmek isterim.

Tamam haklısın yazmadık kiloları vs dogrudur sonuna kadar haklısın smdiye kadarda yazmadım ama kırmızı corsanın bagajda 150-200kg vardı lastik korna jant vs vs. Sizden arkadasın biri benim araca bindi ki benm bagajda 2 hava tüpü ve agzına kadar doluydu.

Diyecegim o ki 2vs2 gibi bi olaydada yusuf kırmızı corsa tamponundaydı sürekli bende 1-2 boy gerinizden geldim 3 kişi ve bagaj olmasına ragmen...

Biz cıkarkende söyledik doğruya doğru geçiceksin dedik benzinlige kadar deniyelim dedik solugu yenibosnada aldık???

Konu silinmesi için yazdım ilgilenicekler videoyu kaldırdım zaten...

Hala 5 boy diye direticeksende aynı corsayla 1vs1 bagaj boş şekilde cumartesi deniyelim aynı yerde aynı saatte )

Hayırlı aksamlar olsun herkeze denemek görmek isteyen olursa pm atabilir geçmek kadar geçilmekte aynı şey bizim için...

Turbo büyümediği sürece her corsa aynı yazmıssınız onada cevap yazıyım öncelikle bendeki corsa 117binde orj turbo yazılımılı; 220bin civarında olan turbo palleri büyük vs vs acık yazılımlı araca 2 boy sapladım napıcaz şimdi : )))))
    gecmek gecılmek onemlı degılse ndn hala uzatıyosun bı suru sey yazmısssn anlamıyorum

low&slow - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    gecmek gecılmek onemlı degılse ndn hala uzatıyosun bı suru sey yazmısssn anlamıyorum
    farkettiyseniz suana kadar yazmadım ama 5 boy olayını görünce dayanamadım

Satış Yasaklı Cry - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Aracın sahibi varken size ne oluyor hiç anlamıyorum izinsiz video koymak nedir? adam gibi denenir rolling amacıyla koyarsın videoyu anlarız. Yakıştırmadım sana Cumartesi gecesi görüşürüz madem.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)