Sızler yazınca konu bozulmuyor dı mı.
Araba benım degıl adına konuşamam yarışamam,
Orhan denemek ısterse dener sökmek ısterse soker
Ama sökmeye gerek yok eg ye atın 100 kg deneyın
Printable View
doğru söylüyorsun...Ama orhanda arabasının eg den daha ağır olduğunu çok iyi bilir ve bunu bilerek gazlamış...daha bunun üzerine konuşmaya gerek varmı?
orhan söker arabasını tekrar gazlanır sonuca bakılır bu kadar basit..
hafif araba risklidir ama eg nin alt yapısı frenleri herşeyi ona göre yapıldı ve güvenlidir.iyidir yani...
He demkki simdi bn orhanla denesem sokuk oldugumdan dolayı gececegım öylemi oluyor.
Ozamn orhanla bı sokuk deneyelim bide takılı cok merak ettım spnuc ne olacak :))
burası f1 değil drag değil kardeş...rollingin kuralları bellidir arabanı daha hızlandırıcaksa gerekirse isteyen frenlerini bile söker seni ilgilendirmez..
denemek isteyen dener istemeyen denemez bu kadar basit.sen bu kadar dert etme kendine bu durumu.
eg sökük sende dediğin gibi sök orhanın arabasını gel bi elek muhabbeti yapalım senle..
Yo asla emeğe olana hayır demem maşallah guzel gıdıyor
Ama yazılanlar konuşulanlara ıstınaden bu yorumları yaptım
Sonuçta atmosferık ve yaklaşık 200 bg maşallah tabı kı
Evet Orhan bılerek denedı kabul edıyor zaten ama söyler geçtim böyle geçitim derken ınsanlar kendilerine yontmadan karşı tarafa da saygı duymalı
Konu sahibi bile seni. Kadar yazmadi torttle
Butun konularda boylesin herkonuda ama
Orhan I'n adına yazıyorum ben arabamı sökmem dıyor
100 kılo 1 kışı koyarsa denerım diyor
Adam haklı günlük bınıyor ve sökmek ıstemıyor
Soz yemek degıl bu ha 100 kılo o hafıfle mıs ha 100 kg eg almış ne fark eder
Gerı yok Hodrı meydan
Ya arkadaşlar neyi konuşuyosunuz neyi tartışıyosunuz neyin sidiğini yarıştırıyosunuz
Konu sahibi bişey demiyo siz birbirinize düşüosunuz.
Ronay karşıdan kalktı geldi o akşam deneyecek 1 tane araba bulamadık lafta atar yapan ya R yaptı kimiside 1e aldı devam etti.
Rica ettik orhan agaya buraya kadar geldiler soğukta dondular yol üstü dönerken bi sıkın diye.
gayet efendi sıkıldı sonuç belliliği biliniyodu durduk muhabbetini yaptık maaşallahlar çekildi Ronaylar karşıya devam etti geceyi bitirdik.
Allah aşkına gereksiz yorum gereksiz konusma yapmayın. Her deneme videosunda bu şekilde polemik yaşanmak zorundamı ya.
Bu arada Ronay aracı tatrtıracak tı yaptırdımı bilmiyorum ama DD 193 verdiğini bilioruz ölçtürsün yeni Dynoda 215 veya üstü rahat var.