@rd@ Nickli Üyeden Alıntı Eyvallah ronay 100 olmasamda yakınım 106 kg Memnunıyetle eslık ederım Orhan acil çıktı bana söyledi yazdım kararlastırılır denersınız Bence binme o araba hiç güvenli değil.
ErK_aY Nickli Üyeden Alıntı ronay kardesım senınle denerken aracı komple takıp denıyecegım olurmu ben orhanın rcdende 80 kg fazlalıgım var cam tavan jbl sessıtemı. okeymıyız Al işte burdan yak :
Powered and Map by PowerTune D-16 TuRBo 34 ZZ 5235
aphelion Nickli Üyeden Alıntı Bence binme o araba hiç güvenli değil. Benım ağzımdan guvenlıkle ılgılı bırsey çıktı mı ? Kalabalık etme istersen
BlackGetz Nickli Üyeden Alıntı Ronay karşıdan kalktı geldi o akşam deneyecek 1 tane araba bulamadık lafta atar yapan ya R yaptı kimiside 1e aldı devam etti. . Erdem bu lafı kimin için dedin ?? bizimi ima ettin anlamadım ?
ronay Nickli Üyeden Alıntı sizin specleriniz nedir ? siz daha hızlıysanız sizlede deniyebilirim en hızlısı benım ben ben
ErK_aY Nickli Üyeden Alıntı ronay kardesım senınle denerken aracı komple takıp denıyecegım olurmu ben orhanın rcdende 80 kg fazlalıgım var cam tavan jbl sessıtemı. okeymıyız sıkıntı yok herzaman
@rd@ Nickli Üyeden Alıntı Benım ağzımdan guvenlıkle ılgılı bırsey çıktı mı ? Kalabalık etme istersen Hayırdır kardeş senin ne işin var burda kıyakçılıkmı yapıyon ?
ronay Nickli Üyeden Alıntı sıkıntı yok herzaman Hee kiloya takılmıycak adamlar buldu birbirini şimdi keyif verir bu RoLL:
aracımız güvenlik paket lidir
ronay Nickli Üyeden Alıntı aracımız güvenlik paket lidir 8 airbayyy var daha ne olsun
by_hayali Nickli Üyeden Alıntı Erdem bu lafı kimin için dedin ?? bizimi ima ettin anlamadım ? Senle ne alakası var mustafa ben senle irtibata geçtim mi kardeşim. Seninle alakası yok. Denensin mi diye shell de sorardım yoksa
Haddinden fazla değer, gevşeği kral eder 34 GE 5563 - BlackGetz 34 KA 0667 - matKAp VTI 41 KK 495 -- KKing VTI 34 TS 8034 -Red King CORSA 1.7 DTI+
ronay Nickli Üyeden Alıntı aracımız güvenlik paket lidir Aahah Güvenlik paket varsa çok sakat takribi kaç kilo bu güvenlik paketi 5 kilo felen varmı
ErK_aY Nickli Üyeden Alıntı 8 airbayyy var daha ne olsun Olm bende 1 adet vardı onuda söktm simit direksıyon taktm laa sıkıntı olmasn
ErT_ThM Nickli Üyeden Alıntı Olm bende 1 adet vardı onuda söktm simit direksıyon taktm laa sıkıntı olmasn hiç bişi olmaz olum nıye olsun
ErK_aY Nickli Üyeden Alıntı hiç bişi olmaz olum nıye olsun Hiç güvenlik olayını gazlarken düşünmemiştim bide olayın o tarafı var dimi dur iyisimi ben airbag olan dıreksıyonumu takayım
ErT_ThM Nickli Üyeden Alıntı Hee kiloya takılmıycak adamlar buldu birbirini şimdi keyif verir bu RoLL: ama ronay gecerse söker yıne denerım
ErK_aY Nickli Üyeden Alıntı ama ronay gecerse söker yıne denerım geçersem bidaha denemem
ronay Nickli Üyeden Alıntı geçersem bidaha denemem vayyy sıkıntı yok kardesım denemeyız.güvenliksiz yakalarım bıyerde affetmem
şuan istanbulda en hızlı rc kim hakkikaten ?
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Forum Kuralları