Bi insan kendini anca bu kadar üstün görür.
El yumrugu yeme vaktin gelmiş bence senin :)
Printable View
Bi insan kendini anca bu kadar üstün görür.
El yumrugu yeme vaktin gelmiş bence senin :)
benimle niye tuvalete gitmiyon laaa wallahi gidelim ....nelerle uğraşıyormuş sen kendini ne zannediyorsun film artisti filanmı o set'ten bu sete mi koşturuyorsun işin neyse onla uğraş paşam buralara girip niye zamanını harcıyon ...senin zekana hayranım 11 desen ne olcek yegen 10 de ne ölçek ...anca kayıt üzerinde konuşursun içraad sıfır ... şimdi leon cupra aldım stage 2 plus sen onlarıda geciyordun gel sana geçmeyi ögreteyim..
Penguen bey,
1 - arabana gt28 takıp yürütemeyen benmiyim.
2 - defalarca kırıp kırıp düzelten benmiyim.
3- sadece rollinge araba yapan benmiyim.
4- turbosu k03 dıştan olsada egzoz ve emmesi oldukça büyük olan (k04'e eş olduğunu senden bende biliyoruz.) benmiyim
5 - sahibinden ne laflar yiyipde yüzsüz yüzsüz hala dbn mi yayınlarmısın diyen benmiyim.
İnsanda biraz gurur olur be kardeşim. Yazık sana. BEn senden en az 25 kg ağır bir adamım ona rağmen aynı yerde senden 0.2 sn hızlıyım sen hala hayal peşinde gez.
Düne kadar deneriz sorun yok diyordun murat abiye dün cupradan sonra ben denemem tribine girdin. Seniş hepimiz biliyoruz.
Ben bu halimle piste bile çıkarım o kadar güveniyorum arabama ama sen günlük farklı roll de farklısın.
Klasmanlarım farklı. İStesem senin gibi araba ile yatıp kalksam geceleri habi süre ölçsem ayar yapsam inan senden çok daha hızlı olurumda, beni ben yapan arabam değil. allaha şükür kendime yetiyor.
Yazıp durma madem yorumları kaldıramıyorsun.
Arkadaşlar LÜTFEN bu şekilde yapmayın, kimin kim olduğu, neyin ne olduğu hiç önemli değilll. Hepinizden sağ duyu bekliyorum, emin olun her biriniz çok iyi pırlanta gibi insanlarsınız. İster deneyin istersenizde denemeyin birbirinizle, bu MOTOR'a bu kadar emek vermiş iki kişinin birbirlerine hitapları böyle olmamalı.
Cupra tsi diye izledim videoyu tam sasirmisken leon cupra oldugunu anladim :D
En onemlisi huzurlu bi deneme olmasi.
Nazar degmesin her iki aracada :icon_tup:
Deneme huzurluda aramızdaki penguinlerin çok sesi çıkıyor
yanımızda yavru ceylan internette kaplan maşallah maşallah...
Sen kendini küçült birazx daha konuşki ne mal olduğunu herkes görsün. Seni tanıyanblar zaten biliyorda, netten reklamını yiyenlerde görsün.
Göreceksen az sabret...
Buy arada benim arabama maşallah yazanlarada özelden benim arabam hızlı diye mesaj atma. bu kadarda küçültme kendini....
allaha çok şükür kurtuldum böyle şeylerden :)
GozunuZu seviyim uzatmayin. Alti ustu araba. Bugun sen gecersin yarin o gecer. Lutfen uzatmayin.
Allah aşkına yazma artık. GEzi olaylarından beri penguenlere alerjim var...
maşallah sciroccoya bu aracı gördükçe 1.4 lere karşı fikirlerim değişiyor
videolarda sıkıntımı var ??
videoda problem yok lınke tıklayıp girin
Murat boyunu aşan laflar ediyorsun ve vebal alıyorsun. Sen bizi tanımıyor musun? Senin arabana tek kötü yorumumuz oldu mu? Yapılan her işe saygımız vardır. Kimin sırtından para kazanıyoruz? Hangi veriler yalan? Lafın nereye gittiğini bil de konuş.
Bizim kimse ile bir sıkıntımız olmaz. Ölümlü dünyada maddi şeyler içinde kimsenin kalbini kırmadık, kırmayız.
Arada Ümit var, Murat usta var. Bu yarışma işini de artık bu kadar uzatmayın. En uzağa kim işeyecekse işesin bitsin.
Bazı ithamlarda bulunmuşsun. Arabaya hiç bir zaman GT28 takılmadı. İddia ettiğin gibi takılmayan turbo yüzünden araba kırılmadı da... Erkan Usta Tümoto ya sor bakalım. Sana bu yalan haberleri kim ulaştırıyorsa kaynaklarını tekrar gözden geçir.
Arabaya roll için ayrı, günlük ayrı yazılım atılmadı. Bizim işimiz gücümüz yok. Bir arabanın sürekli haydi rolle gidiyor hadi değişelim yazılımı demek gibi bir vaktimiz de yok. Öyle bir takıntımız da yok.
Dıştan K03 gibi görünse de K04 gibi bir turbo olduğunu ikimizde biliyoruz demişsin. Hayır sen öyle zannediyorsun. Bu turbo K04'den küçük bir turbo.
Bu araçta sadece engine değil bir de DSG beyni var. DSG7 bir aracı bu torklarda bu kadar stabil yürütmek zannettiğin kadar kolay bir iş değil.
Lütfen bir daha bizi kapsayacak çoğul ifadeler kullanma. Bu başlık altında başka bir postuna cevap vermek durumunda kalmak istemiyorum.