MuratGürakan Nickli Üyeden Alıntı
İyi dileklerde bulunan herkese teşekkür ediyorum.
@typermelih;
abi konu hakkındaki düşüncelerine tamamiyle katılıyorum ve bende senin gibi düşünüyorum. BEn çok aşırı aktif değildim sırf bu muabbetlere girmemek adına. Enkaya bile gitmiyordumki arkamdan acaip laflar gelmesin diye.
Ancak gelelim ben neden bu şekilde patladım,
1- sürekli heryerde reklam yapıp ne sağlıklı arabam, bir kere kırılmadı, herkese tavsiye ederim diye reklamlar,
2- en hızlı tsi' biziz farkımız diye reklamlar,
3- biz daha iyisini yaparız biz daha iyisini yapana kadar kadar en iyisi yine biziz lafları ve bu şekilde reklamlar...
Ben Hakan'ı da yazılımcısınıda tebrik ediyorum güzel iş çıkarttılar ancak 1.5 yılda yapılan onca talihsizlik yaşanılan 5 6 harcadım diye reklam yaparken kat ve kat fazlası harcanan aracın ne olduğunu tüm içtenliği ile paylaşsın. İşte o zaman saygıyı hak eder. O zaman sözünün eri olur o zaman samimi olur.
Bu işe çok giripte kırılmasında hiç bir problem yok. Ama bunu gizlemek nedir. Yurtdışında dediğiniz gibi hiç sorunsuz dillendiriliyor ama bizde sadece saklayıp, olmamış gibi hava atılıyor.
Herşeyi biz biliyorken netten yalanlar yayınlaması hoş olmuyor. Benim takıldığım nokta bu. NEden hep en hızlıyım diye bir ispat zorundasın be kardeşim.
Araban güzelmi güzel, en hızlısımı? Tartışılır. Görüceksinde en hızlısımısın değilmisin. Sırf bana attığın mesajlardan ötürü sen istedin bende yayınlayacağım. Hodri meydan.
Bunun yanında bir kere daha söylüyuorum, bana, benim aracıma Maşallah diyen adamlara özelden kendi arabanı övme. Bu kadar küçülme...