onur konuyu kirletip durma al o alt basıp 15 denemeden 1 kere öne çıktığın videonuda git nereye reklam ediosan et
birdahada muhattap olma kapat gitsin herkes kendi dalgasına baksın kime deniosan dene benden uzak dur
Printable View
onur 3 gün sana 50 defa söyledim oda sırf videoyu kestiğiini gördüğüm için yoksa video derdinde değilim sana alt devir basınca stock f7r bile önüme çıkıo dedim buna rağmen alttan 1-2 kere bastım ve sen bunları kesip faceye attın 3 gündür yazmaktan bıktım istersen buraya bütün yazıları koyayım rezil olmak istiosan günleri saatleride yazıyor hep atacam atacam atacam bu saatten sonrada video falan atma ister sil ister evinin köşesinde gizli gizli izle hadi bak işine birdahada yazma konuyuda kirletme hatta konu kilitlense daha iyi
Mustang'in videosunu ceken ibo ile baris.
Biz orcunla ikimiz mustangla her denemenizi izledik bak sakin yanlis anlama okan deil ben her hafta nerdeyse atasehirdeyim ya rol yapmaya giderim yada muhabete.
Ben gordugumu soledim yanlisim warsa duzeltin dedim kimsenin kalbini kirmak deil amacim
la oğlum ne tartışıyosunuz siz böyle denenmiş olmuş bitmiş çıkıp geldikmi hep birlikte toplanıyoruz yüzyüze bakıyoruz eksiğiniz varsa tamamlanır birgün yine denersiniz 1 boya o geçmiş bu geçmiş mevzusuna yediniz birbirinizi..
offf amma uzamiş konu 106 devırlenmesı super miş
Tanımam etmem arkadaşları ama 3 gün önce mevzuyu baştan sona okuduğum da "ne kadar gereksiz konuşan forumdaşlarımız varmış" demeye tenezzül bile etmemiştim. Artık forumdaşımız bile değilmiş o arkadaş.. Gerek kalmamış.. NG106'nın gidişine, sahibinin duruşuna tebrikler..
maşallah araçlara şimdi videoları izledim megane ii yürümüş diceksinizki neden ii yürümüş
megane nin motoruna vs... sine nekadar para harcandı ? NG ye nekadar harcandı ?
birine 5 bin diğerine 20 bin harcandıysa 20 bin harcanan yürümemiş bence tabi bu benim fikrim...
denemeleri canlı izledik arkadan kafa burun gidiyorlar gözüküyordu , araç içi çekimlerden daha net anlaşılır ..fakat red 106 bırakmamış 5 sonunu görmüştür..
ben okan ıle evet 5 sonuna kadar bastım ama okan anlamıor okanun dıstan cekılmıs olarak paylastığı bi vıdeo var o denemenin arac içi çekimide budur....
MagicPerformance - YouTube
okan erken basmış.
Onur senin 106 ile bordo rol106 yı denesene bence çekişmeli olur