bide ben okan ile denerken aracım tam sökük dğildi orjinal jantlatım üzerınde ve kaputum bagajım orjınal takılı sadece koltuklar ve döşemeler söüktü aracımda
Printable View
bide ben okan ile denerken aracım tam sökük dğildi orjinal jantlatım üzerınde ve kaputum bagajım orjınal takılı sadece koltuklar ve döşemeler söüktü aracımda
ecu. tesisat. ıvır. zıvırda değişecek aksilik olmazsa haber werirseniz bende gelirim. pasalar. yetişebilirsem
onur madem hepsinde önde gittiğini iddia ediosun videonun kesilmemiş orjinal halini istemiş adam ısrarla alt devir bastıklarınızı özellikle kesip izinsiz yayınlamışsın deneme gecesi bizde ordaydık 10 kere denediniz belki kalkıp 2-3 tane video koyman ayıp birde haber vermeden koymuşsun adam 106 larla alt devirde basmıcam dediği halde sana güvenip altları ölü olduğu halde 1-2 defa bastı video çekildiğinide söylememişsiniz orjinal videoyu koymayacaksan bence bu videoların hiç bir geçerliliği yok ha bilmek istersin belki benim stock f7r la alt devir basınca okanla kafakafaya gidiyoruz biz belli bir süre adamın egzantrik bandı tamamen 5000 devirlerden sonrası için tasarlanmış :)
valla genelde okanin devrinde bastik ve o kendi devrinde bİle benİ geÇemedİ ama beklesİn vİdeolari kesmeden tek Şekİlde yayinlicam o zaman okanin surat ifadesini cok merak ediyorum ben hayatimda bu kadar cok konusan bİ İnsan gÖrmedİm İlk Önce kabullenmesİnİ bİlsİn eger gectyse o gece neden demedi ben onurun ÖnÜne Çiktim dİe o hep bÖle klavyede konusur gercİ kendİ arabasinin markasida klavye tuŞunu animsatiyor:d:d
iyi güzel klavye tuşu diyosun dalga geçiosunda sen böyle bir aracın var oldugunu bilmiyorken adam kalktı bilinmeyen bir araçla uğraştı hemde burgazda kendi imkanlarıyla sen istanbulda bakkalda bile parçası bulunan bir araç yapıp yürütene kadar sizden fazla deneme yaptı sen o bizi geçer onla denemiyim diye sağda solda hesap yaparken geçilceğini bile bile en hızlılarla gitti denedi ve hala aracını hızlandırma peşinde bir insanın aracına leke atarken dönüp kendine bakması lazım insan ve şimdi o araç üzerinden alt devirde gitmediğini bile bile denetip 10-15 kere deneyip sırf hafifliğinden sadece 2 kere öne çıkıp videoları sağda solda reklam yapmaya çalışıosun f7r devri buysa bütün denemelerde geçmiş olman lazım orjinal videoyu kesmeden atarsan herkes görecektir zaten gerçek sonucu at bakalım hepsinde öndemisin görelim :icon_tup:
BENİM NE REKLAMA NEDE BAŞKA BİŞİ YAPMAYA GEREK DUYMAM O AKSAM DA BEN OKANLA DENİCEM DİE ORAYA GELMEDİM BEN OKAN İLE DENERKEN ARACIMDA ORJİNAL JANTLAR KAPUTUM BAGAJIM TAKI VE DAHA Bİ ÇOK SÖKÜLMEMİŞ PARCAM VARDI HE BİZİM ARACLARIN PARCASI BAKKALDA BİLE VARSA BUYRUN SİZDE YAPIN BENİM KİMSENIN ARABASINA LEKE SÜRME GİBİ Bİ DERDİM YOK MADEM BENİ GEÇMİŞ ÖLE DİO O AKSAM NEDEN DEMEDİ BEN ONURU ŞUKADAR GECTİM DİE BANA BOŞ MUHABBET YAPMAYIN VİDEOYU KOMPLE BURDA HERKEZİN GÖZÜ ÖNÜNDE ATICAM BAKALIM BENİ GEÇMİŞMİ KENDİ ARABANIN İÇİNDE DENEDİK VE GECEMEDİĞİNİ BİLE BİLE DURMADAN YALAN SÖYLÜYO SAĞDA SOLDA YOK BEN VİDEO SILINDI DEMİŞİM DİE LAF EDIO AZ İNSAN DELIKANLI OLUR YA BEN ÖLE BİŞİDE DEMEDİM GERCEKTEN COK ACAYİP Bİ COCUK BU OKAN KIMLE NE ZAMAN DENESE HEP DENEME SONRASI SORUN OLUYO SORUNU ILK ONCE KENDINDE ARASIN HEE OKANIN DEVRINDE BASTIĞIMIZ ZAMANDA ÖNE CIKAMADI HATTA O PAYLASTIGINIZ VİDEONUN ARAC İÇİ ÇEKIMINDE PAYLASTIM VE BİDAHA PAYLAŞIORUM....
YouTube
ya sen bi avukatlığı bırak allah aşkına ya yazıp yazıp duruyorsunuz kaç gündür okanla deneyipte sorun yaşamayan adam yok anasını satiyim 106lara çöp teneke derken bişey yoktuda klavye tuşu denilincemi ayıp oluyor bırakın bu işleri iyki reno ile uğraşıldı ya napalım madalyamı verelim ilk o yaptı diye burgazda oldu diye burda 106 yapan gazoz kapağı verip yaptırmıyor dimi?kimsenin bişey dediği yok adam herkezden fazla konuşuyor yok alt devir yok üst devir yok geçilmedi video kesildi güvendim çıktım denedim denemez olaydım 200kg sökücem öyle böyle şöyle hep aynı terane okandaki
2 2 daha 4 eder geçildiysen kabullen tebrik et bitsin gitsin he şunuda söyliyim hep hızlılarla denedi diyorsunya evet hızlılarla denersen bi kaybın olmaz geçilince zaten en hızlıydı dersin benim arabam burda yapıldı az para harcadım bak ne kadar tutundum diye kendini avutursun bu edebiyatları kimse yemez burda bırakın bu işleri:heyoo:
kardeşim sen ataşehirden kavacık a kadar kaydettiğin görüntüyü neden atmıyorsun roll e başlayıp sağa çekip durana kadar kayıtta değilmiydi bu kamera 10 kere deneyip kesip biçip içinden 1 boy öne çıktığın videoyu koyup duruyorsun o gece bizde ordaydık bu adamı her seferinde geçtinmi sen ? okan zaten söyledi altta basınca 106 öne zıplıyo kalıyo dedi sırf rica etti diye altta bastım rol 106 ile ne olacağını görmek istedi kıyas alcakmış diye dedi adamın yalan falan attığı yok adamın söylediği neden komple videoyu koycam dediğin halde kesip biçip işine gelen videoyu yayınlıyorsun bunun cevabını ver adama boşver gerisini 5 sayfadır aynı videoyu koyup duruyorsun sıkılmadınmı ?
Şu video neymiş merak ettim harbiden
bizde ordaydık orda söylenenleri yazıyorum zaten altta basınca 1-2 kere öne çıktı oda rica etti diye bastım dedi diğer denemelerde zaten öne çıkamıyor dedi hatta son denemede çamurluğundaymmışsın bırakmışsın geride kalınca herneyse sonuç olarak orjinal videoyu koycam deyip sonra seçmece videolar koymanız olayları buraya getirdi daha önce cooper denemelerindede aynı şeyi yapmışsın her denemende aynı şeyi yapıyorsun 50 kere deneyip 1 tane işine geleni yakalayınca yapıştırıyosun videoyu internete zaten buda son yazım gerisi sana kalmış hadi eyw:icon_tup: