335i var oyle biraz yuruyor :) hep 1500 kiloyum diyosunya 1600 kilo bizdekide :)
Printable View
Okan yine aynı mevzu bak arkadaşım bu videoda montajmı var fotoshopmu var neyi ispatlamaya çalışıyosun ben tutunamayıpta patanaj çektiğim videoyu niye kaaleye alayım ha ordada geçtim ayrı konu ama ben otobana çıkıp bu yüzden gaz bastım patanaj olmasın sağlıklı deneme olsun diye
abi 2 ye 2 video çektiğimizde sarmadın bayır aşşa bastık zaten hatta ben ayrılcaktım tamam dedik sonra hadi bide teke tek basalım dediniz orda sardı senin aracın sonra otobana çıkalım dediniz vs vs aynı şekil bende sardım zaten aracın içinden çekilen videolarda zaten sarıp sarmadığın belli olur sesten benim sesimi kaydet yada kaydetme ben sana geçmedin demiyorum zaten ama böyle 5-6 kere deneme yaptırıp sonra içerden bile video varken 3 saniyelik bi geçişi koymanız komik bilmem anlatabildimmi
abi 2 ye 2 senin araçtan çekilen videoyu bi koyarmısın rica etsem bayır aşşa bakalım sarmışsınmı sen denemeleri karıştırıosun senin sardığın yer teke tek bastığımız eds olan bölge sen ztn geçtin ama içerden olan videoda en azından nerde ne kadar nasıl açıldığı görünüyor 3 saniyelik 220 ile eçtiğimiz bi video içinmi 2 saat deneme yaptık biz ?
bana yapma abi allahını seversen ben ahmeti kızdırmaya çalışıyorum 5 boy hesabında sen niye üstüne alıyorsun nossuz dememe yapmam bu da benim speclerim arasında isteyen dener istemeyen denemez sorun değil
sen bana dün dedin ben böyle gelcem 240 kadar basalım nossuz dedin ben sana ne dedim abi senle basarız abi ne olcak dedim yoksa biz rakip değiliz
daha yazmam abi bişey olursa özelden konuşuruz
konu p. olmasın
ahmet sende biliyorsun her zaman sıkıntı yok kardeşim her zaman deneriz daha öncede konuştuk
tamam abi ben yeterince söyledim koymuyorsanda yapcak bişi yok
biz boşa denemişiz adam koyalım yanımıza dediniz tamam dedik
kamera çeksinler içerden dediniz tamam dedik (denedikten sonra bide teke tek yapalım dediniz onada tamam)
orda deneyelim burda deneyelim dediniz tamam dedik
biz herşeye tamam dedik ama birşey istedik cevap belli oke abi saolasın maşallah tekrardan aracına :icon_tup:
Ya ben sana dedim bununla denenmez diye yok o video yok bu video okan toplam deneme sayisi 3
1. Deneme 2 ye 2 setten ucuyordun gaz biraktin sonu yok
2.deneme sardiniz fln filan onemli degil araba cikti sonu yok
3.deneme basi belli sonu belli sen uzun deneme istiyordun al sana uzun kendin soyluyorsun 220 fln diye iste 150 160 biten sonu olmayan biseyi neden koyayimki deneme demek basi sonu belli olan biseydir ve birtek bu kayit net ve 5.vites ustunde gidilen denemedir bos cirpinma 1kez olsun kabul et sus tebrik et ya
selçuk yazdıklarımı iyi oku ilk mesajımı iyi oku ng hızlı geçti tebrikler herşey oke
1. deneme diosunda setten uçmuşum uçmamışım deneme denemedir ben deneme olarak orada gaza basmışsam ve bu videoya çekilmişse bunu sizden istemek en doğal hakkım ha biz çekeriz vermeyiz videoları deseydiniz bende ztn kendim kamerayıkoyar öle çıkardım 3. deneme başı belli diyon başını nerde gördün oda ayrı konu 3 saniye görünüp geçioz yanınızdan herneyse koymuosan koyma tebrikler oke