boşver koymak istemediklerine göre cevabı söylemenin anlamı yok
bizde salaklık arkadaşlarında dediği gibi aq ne koymassınki bi kamera aracına.. güveniosun millete
Printable View
ya allahını seversen ne yani 100 200 3 4 sn mi gidiyor assolit havaları
beni kimse geçemez mi dedim geçersin belki benim öyle bir idda etmedım
benim speclerim arasında nos da mevcut sana onu belirtim sonra nos basıyor olmasın demek istermsin dedim aracın ne oldugu bilmiyorum
1000 hp falan heralde benim içinde değişiklik olur basarız benim takındım yok
uzatma daha fazla sana özelden yazarım denemek istersende deneriz
Ya her konuda nie aynisin sen? Ulan diger rol106 konusundada 10 denemenin 1 inde erken bastin one ciktin video video diye kendini yedin koyduk videoyu ne oldu? Anlamadigim su hep ayni fakir edebiyatini yapiyosun yok guvenmeseydim cart curt diger konudan agzin yandiysa kendin kamera cekseydin madem koyardin hangisini istersen simdi hiic aglama bir kere cikip adam gibi tebrik etmeyi bilsen ne guzel olacak ama nerdeeee gecen denemenin sonundada bundada hep inip sana diyorum okan tamammi varmi sikinti yok tamam gecti diyorsun ama buraya gelince hoop ayse teyze birak bu isleri okan simdi mami aradi koy videoyu dedi ama uyuz oldum aq koymuyorum o kadar tel benim kayit benim (( kan bnm damar bnm :D:D ))
Rol videosundada diyoki tam basamadık 180 gibi geçicem falan diyo al sana sonuna kadar olan video istwdiğin bu değilmi zaten diğer videoda zaten 4 e attık yol bitti şimdide o roling sayılıyo bumu sayılmıyo :) ya tamamdır Okan yeter
yaw tamam uzatmaya gerek yok koymuyorsanızda koymayın boşa benzin yakmışız size en başından otobana gidelim orda basalım dedik şimdide araba sardı bizim istediğimiz yolda diyorsunuz komik valla bayır aşşa 2 kişiyle sarcak kadar güçlü demekki sizin araç 500hp bizimki 100hp ondan sizinki sarmıştır bizimki sarmammıştır komik sarmak yeni bahane demekki video koymamak için sıkıntı yok sizin canınız sağolsun bizde öğreniyoruz denemelerin kimle nasıl yapılması gerektiğini milleti dinlememekle hata ettik haklılarmış.. ;)
Meganın 106 yı geçmesi için 200kg sökmesi 106 nında 200kg eklemesi lazım.
Unutmadan araçlara maşallah.
Okan sağdaki koltuk ne marka ?
maşallah araçlara
hee evet eğlencesine yakıtlar vs vs de eğlencesine ztn :) bende pompa benziniyle geliom bizde eğlencesinemi gelmiş oluoz yapılcak çok şey var ona bakarsan :) 30kg eksiğiz die dövcekti mami abi :) ha sökmücez dedik orada haklı ama başka araçlarlada denicem die dün geceden sökmüştük aracı onada söledim eşitle istediğin gibi deneyelim dedim demediysem söylesin sonra ahm benim yanıma selçuk onun yanına bindi hatta araç içi net videolarda var onun yüzünden kavga edioz 2 saatir herneyse zaten öle denedik sıkıntı yok bilmeden yorum yapıp durma buraya devlet meselesi yaptınız
https://m.facebook.com/story.php?sto...00005402285172
Al okan aglama bunada bahane bulma ama yok gazi biraktim yok kakam geldi ben gazi birakmasam oyle olurdu yok halamin biyigi olsa amcam olurdu olmasin
ne ngyi tanırım ne de seni tanırım ama rol videosundan biliyorum seni . Yakıt diyosun pompa benzini diyosun . 106 stock ,aracında sürücü tarafı hariç koltuk yok kalkmış hala yakıt makıt diyosun . Adam sana ne demiş yakıt istiyosan verelim gönderelim demiş . O zaman alsaydın sende bu kadar basit yani . Yakıtın olsa 10 boy geçiliceğine 8 boy geçilirdin en fazla bu kadar farkederdi . Ama şunuda bi düşün derim eğer ngde senin gibi sökseydi o yakıttan kazandığın 2 boy azalma gene olmazdı yani bu şartlarda bu kadar oluyo bahaneye gerek yok bence .
Kimsenin avukatlığını yaptığım yok yada arabaların emeğine saygısızlık yok herkesin emeğine saygımız sonsuz iki aracıda zaten tebrik etmiştim ama bazı şeyleri görmek içinde at gözlüklerinizi çıkarın egolarınızı bi yere bırakın
Mevzu 30-40 kilo değil Okan anlamıyosun ben sana takılı denicez dedim sen tamam dedin sonra araba bu şekilde olunca olmuyo sonrada 80 tl lik benzin aldım dedin göstergende çeyrek depo benzin var ben araxımın yarım depo benZinine kadar gösterdim hatta bagajda 10 litreye yakın etanol vardı onu bile ellemedim öyle yarıştık
Yarıştan sonra yakıt lazım dedin hemen vereyim al denedimmi burda şeffaf olmayan bişey varmı hatta yakıtı istersen kargolatabilirim demedimmi
Okan ille yayinla dedigi video okan burda gecmis bizi mami abi:)
https://m.facebook.com/story.php?sto...00005402285172