yaw onu boşverde aklıma ne geldi
http://www.gundemgazetesi.net/d/news/1073.jpg
Printable View
yaw onu boşverde aklıma ne geldi
http://www.gundemgazetesi.net/d/news/1073.jpg
toplu alımlarda indirim varmış
TOPTAN UCUZ BASMA ETEKLER - İstanbul İntoko Türkiye
eg ile tekrar denesene işte ne kadar ilerlediğini görürsün.
sesin değişmesi header dan dolayı.
umarım ayarı yine murat abiyle yapmışsınızdır, onu da yapmaya kalkışmamışsınızdır burgazda :D
ayrıca yakıtlı ayar yapsan baya bişeyler alıcaksın. ama direniyorsun inadına :)
MasAllah araclara, ng zaten kendini kanitlamis 106 larin en hizlisi, ona laf yok fakat barzocum ss benim tahminimden daha guzel yurumus hatta o aksam ist.dan donerken bile muhabbtini yapmistik masAllah kardesim iki aracada tebrikler :)
************************************************** ****************************************
Megane sahıbının polemıksız konusu var mı ?
Ng bana göre en hızlı 106 lardan falan değildir,NG şu an marka model fark etmez tr de en hızlı(piyasada koşan)bi kaç n/a dan biridir.Yani tam anlamıyla mami ye yakışan bir n/a dır NG.Deneyen iki aracada maşaallah.ayrıca okanı tebrik ederim,emeklerine saygı duyuyorum.
seni değilde abi kendimi merak ediom ilerledikmi yerimizdemi sayıyoz yoksa geriledikmi la bi deneyek bi ara özlemiştir iki sarı birbirini :D
egk20 ile deneriz ya sorun deil o :) beyin ayara dokunmuyorum bikere sadece avans için bağlandım onun haricinde murat ellettirmio :D hiç yakıt denemedik araç yakıt nedir bilmio daha görmedi garibim :D pompa benziniyle devam edioz ama du bakalım bi ara denicem ethanolü ona göre dyno üstündede yeni bi ayar yapar murat dynoda ayar daha stabil oluyor dedi zaten daha bi kaç tıkımız var muayene işini halledip sökcez kısmetse aracı bide dediğin gibi yakıt ve ona göre bir ayar falan derken doruğuna ulaştırcaz makinayı Allahın izniyle :)
ibocum biz bizi bilioz böle iyiyiz zaten biliosun:) burgazın gözünü yiyem yapamıcamız şey yok evelallah yeterki bize bi gaz verilsin ver gaz yansın burgaz hesabı ahahha :D
teşekkürler abicim çok saol evet ng zaten tr de kendini kanıtlamış strokerlı bir 106 ama aslında 106 lıktan çıkmış acayip bir cisim bence :D daha çok deneriz inş ilerleyen zamanlarda :)
Okan cikar deneriz abim alo demen yeter
cem abiyi yorma okan b16 geliyoo ( :
Lan okan isin yok mu senin koca gun burdasin.bak 4 tane kamyon calmislar teşhise mi gitcen napcan bi ise yara be olm :D
Maşallah mami abi
okan kardeşim aracına maşallah gidişide kendide harika NG ztn uc nokta onla denemeye kalkman bile büyük bir başaırıdır 2aracada kocaman maşallah allah tekerlerinize taş deydirmesin kazasız belasız ağız tadıyla keyifli denenemeler nsip etsin allah :) birde özel bi soru olacak F7R'a hedır olayını kaça haletin?
sizin güzelliğiniz anca benim hoşuma gider len veletler :D:D
saolasın murat headers işini tekirdağda bi ustada yaptırdım ortalama 800 civarına falan geldi sadece headers ama düz boru falanda yapılacak daha 51 lik boru var şuanda 70mm e çıkarmak istiyorum boruları headersın etkisini tam alamıyor olabiliriz çünkü bariz bir fark hissedemedik headerstan sonra o nedenle :icon_tup:
Magic te yapilan gs plakali 206 ile denendi mi hic guzel bir eslesme olur diye dusunuyorum... hemde ayni garajin araclari polemik olmaz.
ullan okadan muayneden sonra hemen o 51 likten kurtul üst devirlerini gebertir senin direk 70 lik yap headers ın ekmegini ozaman yersin ulan bizde 63 fln biliyoz :)
maşallah Niğde gazozu yeni tadı ile :)
maşallah megane de formunda başarılar..
valla okan şu kamera olayına sana kızıyorum sadece birde çok konuşup polemik yaratıyosun milletle tartışıyosun gerek yok adamlar bukadar video var diyo inat ediyosun hala tak arabana kamera bak işine çok basit bişe .. ama tebrik ederim kimse burda sana arabana *** atmasın NG gibi K20 gibi araçlarla yürüyosan o cesareti gösteriyosan senin araban olmuş kardeşim . mami abide zaten sölemiş bence çoğu N/A aracı süzgeç eder! kimse boşuna atıp tutmasın Allah kaza belada vermesin istanbula denemeye gelmek kolay sanıyolar ama bunun polis,yakıt olayını kimse sölemiyo herkez denemeden sonra uyurken sen yolda araba kullanıyosun helal olsun . bu arada okanı falan tanımam etmem cevap yazcak olan olursa ona göre yorum yazsın ;) mami başkana diycek laf yok zaten vur kırbacı abii :))
bende tanıyamadım ama objektif bakışın için saolasın çoğu insana bazı şeyleri anlatamıyorsun yada anlatsanda anlamıyorlar bende sanırım artık tek tek anlatamıcam gerçekten uğraşılmıyor en iyisi dediğin gibi millete güvenmeden kendin yapacaksın ne yapıyorsan ben yapılmayanı yaptığım için ve bu noktaya geldiğini gördüğüm için mutluyum gurur duyuyorum bundan bikaç ay önce f7r diye bir araba var 140hp 1100kg coupe kurcalıyorlar uğraşıyorlar 100-200 10-11 saniyelerde koşacak piyasanın en hızlıları ile denicek dense millet götüyle gülerdi ki gülenlerde vardı ben şimdi onları susturdum ya oda bana yetiyor şunuda söylemeden geçemicem denediğim araçlar ya stroker ya swap ya çok aşırı hafifletilmiş fiber vs vs yada araç üzerine koyulablecek en üst seviye parçalarla hazırlanan araçlar benim aracımda egzantrik desen yay şapka bile istemeyen mekanik iticiye gerek duymayan soft bir egzantirik bunun bikaç kademe üstü var pistonların daha yüksek sıkıştırmalıları var itb desen çok büyük flap lı bir itb değil vs vs nerdeyse her koyduğum parça aslında orta yollu yükleme yapmaya müsait parçalar hard spec değil aracım ha bunlar olsa böle olurdu şöle olurdu demicem ama az çok tahmin yürütülür ha ben daha fazla hard bir setup düşünmüyorum bana bu yetiyor sadece bunlar yapılsa düşünemiyorum bile gerçekten piyasada tanınmayan bir çok araçta ne cevherler var keşke herkes belirli araçlarla uğraşacağına piyasaya çıkmamış cevherleri ortaya çıkarsalar.. zaten ben en hızlılarlada denedim yapacağım birkaç işlem daha var aracın kapasitesini gördüm beklediğimde bile iyi şimdi diğer denenecek ve hesap görülecek araçlarda şu çok konuşanları ozaman görecem ama hepsi kaçıo ;) yorum için tekrardan saol :icon_tup: