maşallah araçlara...
ng her zamankı gibi formunda....
Printable View
maşallah araçlara...
ng her zamankı gibi formunda....
yavf yine ortalık karışmış ben anlamıyorum herkes yüz yüze abi kardeş kanka künke muhabbet buraya gelince herkes birbirini fırsat bulsa bir kaşık suda boğacakmışcasına yorumlar yapılıyor.
iki aracada maşallah. f7r üzerinde denenmemişlerin denendiği makina. NG zaten her yönüyle number ten :)
ng yine yakışanı yapmış.
Iki aracada maşallah keyifli deneme olmuş
satmasaydım da denemezdim ki seninle. Adam olanlarla denerim ben. Denemeden sonra farklı konuşan burada farklı konuşan veletlerle işim olmaz benim. Haa adam olsaydın da deneseydik merak etme günlük işe kullandığım araba ile seni yinede geçerdim demeyeceğim çünkü mekanik spor bu arabalar yanyana geldiği zaman herşey değişir. Haa Audiye harcadığım parayı megane a yatırsaydım satmadan. O zaman zaten denemeye gerek kalmazdı.
ya olm neyin kafasını yaşıosun. O araba ile bisürü deneme yaptım videosu yok diyemi deneme yapılmadı sanıosun. Bursa da bile kaç denemeye çıktım. Arabayı aldığım gün söyledim denemeye çıkarım video koymam koyanda plakayı silsin diye. Denediğimiz adamlar adam oldukları için çektilersede yayınlamadılar. Bi *** bilmeden laf salatalığı yapma.
Corludaki megane rs le deneme muhabetimizde yazdiklarini hatirliosun dimi bidaha bilmediyin gormedigin arac uzerinde yorum yapmamayi ogrendiysen sorun yok ama ogrenmissin yanyana gelmeden belli olmuyor dedigine gore buda bi gelisme senin icin.. ayrica denemede farkli burda darkli hic bisi konusmadim konusmamda mami abi sana gerekeni soyler sorarsan ortalik kizistirmak icin mesaj atmaan gerek yok herkes kimin ne oldugunun farkindakimseyi deistirmeye dusuncelerine muhalefet etmeye niyetimde yok eyw
maşallah deneyen araçlara
9 sayfayı okudum.. en çok bu yoruma güldüm :D
la olum ne adamsın yaa,, illa bi yerden çıkcan dimi :D
ama senin şu M3 bi farklı duruyor,, faceden falan resimlerini görüyorum.. kesin bişeyler war diyorum bu arabada :D
sewiyorum la bu adamı :D
deneyen araçlarada maşallah.. 10 cm de olsa 10 boy da olsa sonuçta biri geçecek, biri geçilecek.. bunun için araçlar hazırlanıyor.. :)
Rıdvan :icon_tup:
Saygılar yazmayı unuttun rıdvan gözümden düştün :D
http://i58.tinypic.com/9fpkso.jpg
Maşallah o zaman :)
Ben erdalın arabası için ne dedim. Arabayı ben yapmadım ama benimki kadar düzgün yaptıysa geçilmez dedim. Hala da diorum sorun çıkmadığı sürece benim eski arabamı geçemezdin. 0.5 bar basarak Boranın S2K ile yanyana gidiodu DF type r ın 2-3 boy gerisinde kalıodu ki 1.3 bar a ayarlıydı o akşam. DBN süren ortada o yüzden bilmediğim araba değil altındaki araba. Bi de şu çok bilmiş ayaklarını bırak senin bildiklerini ben unuttum. Benim neler bildiğimi bilmediğimi senin beyin kapasiten algılayamaz.
Selçuğunda mamininde yazdıkları ortada. Hala yalamaya devam ediosun.
MaşAllah iki aracada.
NG çok çok güzel gidiyor. Hem kozmetik hem yürür ikisi bir arada.
O degilde ng de ne saplamis be en hizli 106 diye yirtiyodun kendini al sana en hizli 106 bide sokuk degil
Alper abinin megane rs in 13 sn altina inecegini tahmin etmiorm.
Bu arada mavi megane rs bizde dv ile bi rol yapmak isteriz yeni sahibi isterse tabi.
Maşallah iki aracada , farklı araçların hızlandığınıda görmek güzel.. Ng de gerçekten çok başarılı bir araç. Tekrardan maşallah..
Okan sen ne memurusun cok merak ettim he?
7/24 sitedesin
bu arabayı satmasaydım seni geçerdim muhabbeti çok komik.
masallah valla bu 106 acayip bi araba nerde ne olucağı belli olmuyo mami baskan kesene bereket.
Sen roketle dene yine bi bahane bulursun konu karistirmaya gerek yok her sey ortada adam sana saplamis konuyu hepsini okumadim sen mehzente yazarsan baskasida sana yazar op mami abinin elini evladim herkes buyugune saygi duysun
Usuyoruz mami reyizzzzzzz
Yancisi falan degilim tanimam mami abiyi ama adam KİNG yalakasida degilim yaptigi arabalar hep mi gider be kardesim abi tanismak isterim seninle 106 maslllah f-16
ahahahah muhabetlere bak şakamısın sen ya :D
üşüyomuş mami reis bi palto ver şuna :D
bunlara cvp verdıkçe kendıleri biyerlerde görür yazmayın gitsin he he diyecen geçicen
kendi acaba kaç kere ugraşmış emek vermiş kafa patlatmış kaçkere arabasını merak edip bir gecede 500 lira benzin yakmış biyerlerden kısararak klavyede sallaması çok zevkli o yüzden yol verin gitsin
:icon_tup::icon_tup::icon_tup::icon_tup:
bu tipler bırak hızlı araba yapmayı hızlı arabanın yan koltuğuna bile oturamamış burda klavyeden ortalık kızıştırınca kendini bişi gören çok bi halt ettiğini sanan tipler.. mami abiyle tanışmak için can atıyormuşş bak bak :D abi rica ediyorum al şunu yanına bi tur yanında gezdir hevesini alsın :)