Polemiğe gerek yok tak topla gel sende 106 arıyorsunya al sana 106
Arabayı toplayınca alo yap 10 dk sonra hazırım
Printable View
okan bu atarlı hallerin çok iyi ,azimlisin vs sen olmasan video izleyemiyecegiz ama geçilirsen tebrik et öbürlerini koy digerlerini deme be kardesim :)
kaç yıldır araba kosturuyosun bi araç içi kamera sana şart ister koyarlar ister koymazlar anlatabildimmi :)
mami abi gerekenler yapılmıs sökersen bunu neler yapabilicegini kestiremiyorum .
Arkadaşlar Okan la konuştuk gerekenleri artık oda bu şekil polemiğe girmicek üstüne gitmeyin sadece video için yorum yapalım
muammer abi yazda geldi, sök şu arabayı eskisi gibi, tak fiberleri sal piyasaya, bi adalet dağıt,
derim ben şahsen :)
Iyi bir M3 ve Ng yi merak ettim ne olur acaba
araçlara maşallah okan araban yine iyi yürümüş tebrik etmek lazım çoğusu kafadan yazmış çizmiş projeden maliyetlerden haberi olmadan onlarıda öyle kabul etmek lazım :) geçilmicek araba yoktur o bir 106 da olsa
tebrik etmişssin selametle de geç kapat gitsin :icon_tup:
Masallah abi Ng 106 ya cok cok iyi
koyulan ikinci videodan benim anladığım ng tam devrinde eniyi olduğu yerde gaza oturmamış birazda rampa aşşağı sanırım megane tek vites bocalamış işte yanında ama sonrasında zaten ilk videodan izlediğimiz fark ortaya çıkmış, okadar ortalığa veryansın edilecek bir durum yok yani megane açısından videolar koyulmadı diye.
ng ye maşallah:)
adama diolar olm bu adamlara sor daha iyi nasıl yaparım die sor diolar adamın cevabı mangal yaparız ama ne sorucam bu megane onlar anlamaz. Sanki uzay mekiği kullanıo ulan altındaki atmosferik otto motor ne kadar farklı olabalir ki. Megane ı ben bilirim onlar bilmez edasında adam. Bi de bununla denemeye çıkıosunuz aferim mami. Ne diim.
yaw onu bırakta şu senin megane rs le nolurdu acaba benim ss hiç düşündünmü :D
hani pis geçerim uçarım falan filan yapıodun hatırlıomusun benim araç daha piyasaya çıkmamıştı deneme talebi gönderiodum :) bak ben unutmadım yazdıklarını ;)
hala aynı fikirdemisin merak ettim sadece satmasaydın keşke :)
bende var mrs. bigün deneriz kısmetse
Bu konuyu okuyan çocuk kör oldu : D 8 ci sayfada anca yakaladım konuyu okuyana kadar twlefondan :D deniyen araçlara maşallh mami abi hep hızlı cok hızlı... :icon_tup:
İki aracında cigerine saglık maşallah.. İkiside büyük emek harcanmış araçlar.
Oncelikle araclara sonrada meganci kardesin azmine masallahh..
Gecilecegini bilerek denemek erdemdir...