eyw abi çok saol geçildikçe hızlanıyorum zaten bende biliyorum geçebileceğim araçları geçip video yapmayı şuana kadar denediğim araçlar turbo civic , egk20 , ng 106 hep en üst limit araçlar yani biraz bakış açısını bazıları değiştirse ne güzel olacak ama at gözlüğü denen şey yokmu herşey o gözlükten dolayı ztnneyse sayısız piyasada yürürlü araç var geçeceğim araçlarla deneyip geçsem yerimde sayardım böylesi çok daha iyi muayeneden sonra rovanş var
![]()
olm ben s2000 e taktım ya istiorum bitane alacam ss i satacam bu yaz yada yazdan sonra![]()
Maasallah ng ciddi anlamda hızlı bi araç
Videolarda net ve sonuc belli biraz bosuna tartışılmış gibi
F7r da maasallah azmi ve hırsından dolayı inşallah dahada hızlanır
Nv 106 olarak bu video'daki başlığı ilk gördüğümde youtube'da sekme acıp açtığım videoama gerek kalmamış Yanlış anlaşılmasınn......
Sabit Kanca - İçinden Geçicem İçinden Geçicem İçinden Geçicem - YouTube
AHM PERFORMANCE
Piston Garage...
maşallah araçlara...
ng her zamankı gibi formunda....
yavf yine ortalık karışmış ben anlamıyorum herkes yüz yüze abi kardeş kanka künke muhabbet buraya gelince herkes birbirini fırsat bulsa bir kaşık suda boğacakmışcasına yorumlar yapılıyor.
iki aracada maşallah. f7r üzerinde denenmemişlerin denendiği makina. NG zaten her yönüyle number ten![]()
ng yine yakışanı yapmış.
99' ZN 106 GTİ
14' SC İBİZA CUPRA
94' MAM 106 XSİ (TU5 SWAP)
16' FK2 TYPE-R
satmasaydım da denemezdim ki seninle. Adam olanlarla denerim ben. Denemeden sonra farklı konuşan burada farklı konuşan veletlerle işim olmaz benim. Haa adam olsaydın da deneseydik merak etme günlük işe kullandığım araba ile seni yinede geçerdim demeyeceğim çünkü mekanik spor bu arabalar yanyana geldiği zaman herşey değişir. Haa Audiye harcadığım parayı megane a yatırsaydım satmadan. O zaman zaten denemeye gerek kalmazdı.
IN BOOST WE TRUST
ya olm neyin kafasını yaşıosun. O araba ile bisürü deneme yaptım videosu yok diyemi deneme yapılmadı sanıosun. Bursa da bile kaç denemeye çıktım. Arabayı aldığım gün söyledim denemeye çıkarım video koymam koyanda plakayı silsin diye. Denediğimiz adamlar adam oldukları için çektilersede yayınlamadılar. Bi *** bilmeden laf salatalığı yapma.
IN BOOST WE TRUST
Corludaki megane rs le deneme muhabetimizde yazdiklarini hatirliosun dimi bidaha bilmediyin gormedigin arac uzerinde yorum yapmamayi ogrendiysen sorun yok ama ogrenmissin yanyana gelmeden belli olmuyor dedigine gore buda bi gelisme senin icin.. ayrica denemede farkli burda darkli hic bisi konusmadim konusmamda mami abi sana gerekeni soyler sorarsan ortalik kizistirmak icin mesaj atmaan gerek yok herkes kimin ne oldugunun farkindakimseyi deistirmeye dusuncelerine muhalefet etmeye niyetimde yok eyw
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)