User Tag List

Sayfa 15/19 İlkİlk ... 51314151617 ... SonSon
355 sonuçtan 267 ile 285 arası

Konu: NG106 vs SS F7R

muratburunce - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    okan kardeşim aracına maşallah gidişide kendide harika NG ztn uc nokta onla denemeye kalkman bile büyük bir başaırıdır 2aracada kocaman maşallah allah tekerlerinize taş deydirmesin kazasız belasız ağız tadıyla keyifli denenemeler nsip etsin allah birde özel bi soru olacak F7R'a hedır olayını kaça haletin?
    •06 E 6577 - MAT BRAVO • / •06 ZOF 96 - CORSA GSİ • / •06 ZUZ 87 - 1.6 İES • / •06 JR 124 - F7R • / • 35 CSE 57 - İNTEGRA • / • 42 CNE 94 - VW Polo • / •34 ZR 3191 - Seat Cordoba •

Throttle
    Misafir
    Alıntı guwen_ar Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Harbiden hee
    Cumartesi aksami buluscaz kanka bi guzellik yapalim ona
    Alıntı Firattoptas Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Yaparız kanka ��

sizin güzelliğiniz anca benim hoşuma gider len veletler

Alıntı muratburunce Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    okan kardeşim aracına maşallah gidişide kendide harika NG ztn uc nokta onla denemeye kalkman bile büyük bir başaırıdır 2aracada kocaman maşallah allah tekerlerinize taş deydirmesin kazasız belasız ağız tadıyla keyifli denenemeler nsip etsin allah birde özel bi soru olacak F7R'a hedır olayını kaça haletin?
    saolasın murat headers işini tekirdağda bi ustada yaptırdım ortalama 800 civarına falan geldi sadece headers ama düz boru falanda yapılacak daha 51 lik boru var şuanda 70mm e çıkarmak istiyorum boruları headersın etkisini tam alamıyor olabiliriz çünkü bariz bir fark hissedemedik headerstan sonra o nedenle

SEÇKİN172 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Throttle Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    sizin güzelliğiniz anca benim hoşuma gider len veletler

saolasın murat headers işini tekirdağda bi ustada yaptırdım ortalama 800 civarına falan geldi sadece headers ama düz boru falanda yapılacak daha 51 lik boru var şuanda 70mm e çıkarmak istiyorum boruları headersın etkisini tam alamıyor olabiliriz çünkü bariz bir fark hissedemedik headerstan sonra o nedenle

kaçlık boru var la senin arabada ?

BoraRS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı mami_makinen Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    O günleri aramıyo değilim muhabbet ortam çok iyiydi
    Passatınada gider bendede dizel golf var videolu rol yapcaz
    Kanka yurtdisindayim. Doneyim bi cay corba organizasyonu yapicam. Makaramizi yapariz. Haber bekle benden.

Throttle
    Misafir
    Alıntı SEÇKİN172 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    kaçlık boru var la senin arabada ?

51 lik la

1998corsa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Magic te yapilan gs plakali 206 ile denendi mi hic guzel bir eslesme olur diye dusunuyorum... hemde ayni garajin araclari polemik olmaz.
    Clio Rs 182 N/A - 98 Corsa Gsi N/A - Turbo Şahin 88 - 98 Corsa Gsi N/A - 94 Corsa Gsi N/A - 96 Corsa B swap c20xe

Ecupro Bodrum

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    51 lik la
    eywallah kardeşim saolasın cvp için hedır olayı baya tuzlu bu araçlarda sanırım... düz borudan sonra ses durumu nasıl çok abartımı?
    •06 E 6577 - MAT BRAVO • / •06 ZOF 96 - CORSA GSİ • / •06 ZUZ 87 - 1.6 İES • / •06 JR 124 - F7R • / • 35 CSE 57 - İNTEGRA • / • 42 CNE 94 - VW Polo • / •34 ZR 3191 - Seat Cordoba •

Throttle
    Misafir
    Alıntı 1998corsa Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Magic te yapilan gs plakali 206 ile denendi mi hic guzel bir eslesme olur diye dusunuyorum... hemde ayni garajin araclari polemik olmaz.
    GS şuanda tam hazır değil çıkarsa biz kendi aramızda deneriz zaten ama denenmedi hiç.

eywallah kardeşim saolasın cvp için hedır olayı baya tuzlu bu araçlarda sanırım... düz borudan sonra ses durumu nasıl çok abartımı?

yok aksine eskiden çok cazırtılı bir ses vardı şimdi o gitti daha tok bir ses var araçta

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    GS şuanda tam hazır değil çıkarsa biz kendi aramızda deneriz zaten ama denenmedi hiç.

yok aksine eskiden çok cazırtılı bir ses vardı şimdi o gitti daha tok bir ses var araçta
    hedırsız düz boru ve son susturucu ile nası bir ses çıkar o şekilde kullandınmı hiç kardeşim?

Throttle
    Misafir
    hedırsız düz boru ve son susturucu ile nası bir ses çıkar o şekilde kullandınmı hiç kardeşim?
    orjinal manifolt + 51 lik düz boru 63 lük son egzosla gazladım uzun süre ses çok cızırtılı ve rahatsız ediciydi headerstan sonra toklaşınca tat vermeye başladı

SEÇKİN172 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ullan okadan muayneden sonra hemen o 51 likten kurtul üst devirlerini gebertir senin direk 70 lik yap headers ın ekmegini ozaman yersin ulan bizde 63 fln biliyoz

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    maşallah Niğde gazozu yeni tadı ile
    maşallah megane de formunda başarılar..
    Dr.Ecu AntaLya

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    valla okan şu kamera olayına sana kızıyorum sadece birde çok konuşup polemik yaratıyosun milletle tartışıyosun gerek yok adamlar bukadar video var diyo inat ediyosun hala tak arabana kamera bak işine çok basit bişe .. ama tebrik ederim kimse burda sana arabana *** atmasın NG gibi K20 gibi araçlarla yürüyosan o cesareti gösteriyosan senin araban olmuş kardeşim . mami abide zaten sölemiş bence çoğu N/A aracı süzgeç eder! kimse boşuna atıp tutmasın Allah kaza belada vermesin istanbula denemeye gelmek kolay sanıyolar ama bunun polis,yakıt olayını kimse sölemiyo herkez denemeden sonra uyurken sen yolda araba kullanıyosun helal olsun . bu arada okanı falan tanımam etmem cevap yazcak olan olursa ona göre yorum yazsın mami başkana diycek laf yok zaten vur kırbacı abii )

Throttle
    Misafir
    Alıntı brs_odbs Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    valla okan şu kamera olayına sana kızıyorum sadece birde çok konuşup polemik yaratıyosun milletle tartışıyosun gerek yok adamlar bukadar video var diyo inat ediyosun hala tak arabana kamera bak işine çok basit bişe .. ama tebrik ederim kimse burda sana arabana *** atmasın NG gibi K20 gibi araçlarla yürüyosan o cesareti gösteriyosan senin araban olmuş kardeşim . mami abide zaten sölemiş bence çoğu N/A aracı süzgeç eder! kimse boşuna atıp tutmasın Allah kaza belada vermesin istanbula denemeye gelmek kolay sanıyolar ama bunun polis,yakıt olayını kimse sölemiyo herkez denemeden sonra uyurken sen yolda araba kullanıyosun helal olsun . bu arada okanı falan tanımam etmem cevap yazcak olan olursa ona göre yorum yazsın mami başkana diycek laf yok zaten vur kırbacı abii )
    bende tanıyamadım ama objektif bakışın için saolasın çoğu insana bazı şeyleri anlatamıyorsun yada anlatsanda anlamıyorlar bende sanırım artık tek tek anlatamıcam gerçekten uğraşılmıyor en iyisi dediğin gibi millete güvenmeden kendin yapacaksın ne yapıyorsan ben yapılmayanı yaptığım için ve bu noktaya geldiğini gördüğüm için mutluyum gurur duyuyorum bundan bikaç ay önce f7r diye bir araba var 140hp 1100kg coupe kurcalıyorlar uğraşıyorlar 100-200 10-11 saniyelerde koşacak piyasanın en hızlıları ile denicek dense millet götüyle gülerdi ki gülenlerde vardı ben şimdi onları susturdum ya oda bana yetiyor şunuda söylemeden geçemicem denediğim araçlar ya stroker ya swap ya çok aşırı hafifletilmiş fiber vs vs yada araç üzerine koyulablecek en üst seviye parçalarla hazırlanan araçlar benim aracımda egzantrik desen yay şapka bile istemeyen mekanik iticiye gerek duymayan soft bir egzantirik bunun bikaç kademe üstü var pistonların daha yüksek sıkıştırmalıları var itb desen çok büyük flap lı bir itb değil vs vs nerdeyse her koyduğum parça aslında orta yollu yükleme yapmaya müsait parçalar hard spec değil aracım ha bunlar olsa böle olurdu şöle olurdu demicem ama az çok tahmin yürütülür ha ben daha fazla hard bir setup düşünmüyorum bana bu yetiyor sadece bunlar yapılsa düşünemiyorum bile gerçekten piyasada tanınmayan bir çok araçta ne cevherler var keşke herkes belirli araçlarla uğraşacağına piyasaya çıkmamış cevherleri ortaya çıkarsalar.. zaten ben en hızlılarlada denedim yapacağım birkaç işlem daha var aracın kapasitesini gördüm beklediğimde bile iyi şimdi diğer denenecek ve hesap görülecek araçlarda şu çok konuşanları ozaman görecem ama hepsi kaçıo yorum için tekrardan saol

chiefkadir - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı BoraRS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Kanka yurtdisindayim. Doneyim bi cay corba organizasyonu yapicam. Makaramizi yapariz. Haber bekle benden.
    Dön artık,Ankaradaki sevenlerin seni özledi

sagi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    51 lik la
    bu specteki araç için 51 çok ufak değil mi ? Üst devirlerin rahatlığı için 55 60 ları görüp bi deneseniz
    35 KU 606- Outlander MT Turbo
    34 ENP 29 - TypeR
    34 VTE 64 - S2000
    34 VG 3670 - Type-R
    10 E 6622 - Civic vti

Throttle
    Misafir
    Alıntı sagi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bu specteki araç için 51 çok ufak değil mi ? Üst devirlerin rahatlığı için 55 60 ları görüp bi deneseniz
    aracı bursadan stock aldığım zamanki lpg li haliyle olan orjinal egzos boruları duruyor hala bu hafta 70 e çevirecez kısmetse ufak tefek dokunuşlarla biraz daha ilerlicez inş gün geçtikçe boylar geliyor

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    sene 2034

,

dc_crx - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    aracı bursadan stock aldığım zamanki lpg li haliyle olan orjinal egzos boruları duruyor hala bu hafta 70 e çevirecez kısmetse ufak tefek dokunuşlarla biraz daha ilerlicez inş gün geçtikçe boylar geliyor
    Valla Ellerine sağlık tek tek uğraşıyorsun herşeyiyle bu arabanın inşallah N/A daha iyi zamanlar çıkardığını görürüz
    Onurcan Korkmaz
    Bemaps Chiptunıng

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)