User Tag List

Sayfa 16/19 İlkİlk ... 61415161718 ... SonSon
355 sonuçtan 286 ile 304 arası

Konu: NG106 vs SS F7R

Throttle
    Misafir
    Alıntı dc_crx Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Valla Ellerine sağlık tek tek uğraşıyorsun herşeyiyle bu arabanın inşallah N/A daha iyi zamanlar çıkardığını görürüz
    çok saol kardeşim inşallah her uğraşan kişi uğraştığının karşılığını alır zevkide bu zaten emek harcamadan boy gelmiyor bizde uğraşıyoruz kendi çapımızda

RsErdi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    maşallah
    Civic 1.4is-Clio Rs-Megane Coupe-Civic Vti-Polo Gtı-FN2 TypeR-Corsa 1.3cdtı-Corsa 1.4at-Leon Tdı.
    Honda Pcx-Cbr 250r-Yamaha Mt-07-Cbr600RR-Cbr1000RR...

fzs106 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı 1998corsa Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Magic te yapilan gs plakali 206 ile denendi mi hic guzel bir eslesme olur diye dusunuyorum... hemde ayni garajin araclari polemik olmaz.
    GS 206 İLE OKANI BENCE KIYASLAMAMAK GS 206 ONA AĞIR GELİR RED 106 ONA YETTİ..

MagicPerformance - YouTube

Throttle
    Misafir
    15 denemede 13 kere geçildin alt devir basalım dedin alttan bastık şimdide geçtim die o videoları reklammı yapıon ulan onur kesilmemiş videoları koyda yettimi yetmedimi görek

dıştan video var Allahtan yoksa yedircen geçiom die

https://www.facebook.com/photo.php?v...type=2&theater

ilerde 2 boy net yedin kafa bile çıkaramıon üst devirde

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Throttle Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    15 denemede 13 kere geçildin alt devir basalım dedin alttan bastık şimdide geçtim die o videoları reklammı yapıon ulan onur kesilmemiş videoları koyda yettimi yetmedimi görek

dıştan video var Allahtan yoksa yedircen geçiom die

https://www.facebook.com/photo.php?v...type=2&theater

ilerde 2 boy net yedin kafa bile çıkaramıon üst devirde
    sen harbı hayal dünyasında yasıosun konu actım neden sildirdin yemedimi yok konuyu silin diye kendini yıttın valla okan denemeleri herkez orda canlı gördü
    MagicPerformance
    red 106 GTİ Onur Aslan

Ne kingler gördük güle güle öldük...

Throttle
    Misafir
    Alıntı fzs106 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    sen harbı hayal dünyasında yasıosun konu actım neden sildirdin yemedimi yok konuyu silin diye kendini yıttın valla okan denemeleri herkez orda canlı gördü
    ben sana videoları kesilmemiş şekilde at dedim işine gelenleri kesip at demedim
    3 gündür oyalıosun atacam atacam diye bi halt ettiğin yok seninle birdaha denemiyorum zaten o kesilmemiş videoyuda al bilgisayarında aç aç izle dur
    Allahtan dışardan video çekmiş 1 tane bizimkiler yoksa yedircen millete geçtim diye zaten artık hiç bir denememide kamerasız yapmıyorum sizin gibiler yüzünden

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ben sana videoları kesilmemiş şekilde at dedim işine gelenleri kesip at demedim
    3 gündür oyalıosun atacam atacam diye bi halt ettiğin yok
    Allahtan dışardan video çekmiş 1 tane bizimkiler yoksa yedircen millete geçtim diye
    hanı derler ya kadının deılde erkeğin cok konusanından korkucaksın sen harbıden öle bi tipsin anladın sen onu yuhhhh be
    MagicPerformance
    red 106 GTİ Onur Aslan

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    o paylastıgın vıdeo da da sen onde gıttıgınımı zannedıosun harbıden guluyorum heee
    MagicPerformance
    red 106 GTİ Onur Aslan

Throttle
    Misafir
    hanı derler ya kadının deılde erkeğin cok konusanından korkucaksın sen harbıden öle bi tipsin anladın sen onu yuhhhh be
    hadi yavrum sen git 15 denemeden 2 tanesini kesip izlemeye millete izletip geçtim geçtim die kendini kandırmaya devam et

adam sandımda alttan basalım dedin die bastım seninle bu şekilde biri olduğunu bilsem ztn bırak altttan basmayı kalkıp sana benzin yakmazdım hadi şimdi bidahada yazma konuya tamam sen geçtin 10 boy senin araban füze oke git kandır kendini

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    hadi yavrum sen git 15 denemeden 2 tanesini kesip izlemeye millete izletip geçtim geçtim die kendini kandırmaya devam et

adam sandımda alttan basalım dedin die bastım seninle bu şekilde biri olduğunu bilsem ztn bırak altttan basmayı kalkıp sana benzin yakmazdım hadi şimdi bidahada yazma konuya tamam sen geçtin 10 boy senin araban füze oke git kandır kendini
    az delikanlı olda kabullen senın devrınde bastıklarımızda 5 vıtes redline kadar bastık fecebıldn mı okan yuhhhh dıorum sana yaaa gercekten
    MagicPerformance
    red 106 GTİ Onur Aslan

Throttle
    Misafir
    az delikanlı olda kabullen senın devrınde bastıklarımızda 5 vıtes redline kadar bastık fecebıldn mı okan yuhhhh dıorum sana yaaa gercekten

olum sen o videoyu kesilmemiş halde bana 3 gündür atacam diye oyalıosun heryere alt devir basıp öne çıktığın videoları geçtim diye yaymışsın bizde salak gibi orjinal videoyu bekliyoruz senden zaten atacağını sananda kabahat senle deneyende suç neyse kapat konuyu sen geçtin 10 boy tamam orda olan gördü zaten herşeyi o videoyuda saklamaya devam et bilgisayarında buradada reklam yapıp durma milletin konusuna

vh 106 ile denedik adam ne varsa gönderdi çünkü senin gibi reklam derdinde değil işine geleni alıp koymuyor az adamlık öğren

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    olum sen o videoyu kesilmemiş halde bana 3 gündür atacam diye oyalıosun heryere alt devir basıp öne çıktığın videoları geçtim diye yaymışsın bizde salak gibi orjinal videoyu bekliyoruz senden zaten atacağını sananda kabahat senle deneyende suç neyse kapat konuyu sen geçti 10 boy tamam orda olan gördü zaten herşeyi o videoyuda saklamaya devam et bilgisayarında buradada reklam yapıp durma milletin konusuna

senın paylastıgın vıdeoada onde oldugana emınmısın az delıkanlı ol
    MagicPerformance
    red 106 GTİ Onur Aslan

Throttle
    Misafir
    senın paylastıgın vıdeoada onde oldugana emınmısın az delıkanlı ol
    onur önde olduğum bütün videolar senin araçtan çekilen kamerada kabak gibi gözüküyor ama işine gelmediği için atamıyorsun bana kapat konuyu senin notunu verdim ben bidahada muhattap olma daha öncede aynı tür muhabetleri cooper s konusunda yapmışlardı orda seni kollamıştım ama gözümle gördüm burdan o arkadaşlara özür diliyorum

mami_makinen - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Çıkın bi daha deneyin araç içi videolarınızı çekin ne tartışıyosunuz ikinizde aynı garajın adamlarısınız

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    onur önde olduğum bütün videolar senin araçtan çekilen kamerada kabak gibi gözüküyor ama işine gelmediği için atamıyorsun bana kapat konuyu senin notunu verdim ben bidahada muhattap olma

seni kayle alıp deneyende suc kımle denedıysen hep sorun polimik ilk önce sorunu kendınde ara bıde sağda solda yazmıssın yok ben sana vıdeolar silindi demiş oyle yazıomussun az delıkanlı konus sımdı bana ben sana hıc vıdeo sılındı dedım mı yalan konusma bari
    MagicPerformance
    red 106 GTİ Onur Aslan

guwen_ar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Tarafisiz olarak yaziyorum.
    Mustang'le hep dibinizdeydik izledik denemeleri 106 yi sadece bi kez onde gordum yanlisim warsa duzeltin .
    İnstagram:
    guven_arabacioglu

Throttle
    Misafir
    seni kayle alıp deneyende suc kımle denedıysen hep sorun polimik ilk önce sorunu kendınde ara bıde sağda solda yazmıssın yok ben sana vıdeolar silindi demiş oyle yazıomussun az delıkanlı konus sımdı bana ben sana hıc vıdeo sılındı dedım mı yalan konusma bari
    3 gün oldu 50 kere söyledim gönder şu orjinal videoyu bana diye gönderdinmi delikanlı gibi konuş dön bir kendine bak sonra beni yargıla onur bu saatten sonrada atma zaten adam olana 1 kere söylenir aynı garaj diyoruz mami abi ama selçuk bile ne istediysek attı ng ile deneme videolarında bu adamla birdaha denemekmi uzak dursun

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı guwen_ar Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Mustang'le hep dibinizdeydik izledik denemeleri 106 yi sadece bi kez onde gordum yanlisim warsa duzeltin .
    güven eminmisin tarafsız olduguna sen zaten okanın ıle hep gelıosun gıdıosun bıde o gun sen baska arabadan mutangın vıdeosunu cekıosun anlamadıgım nasıl içinde oluyosun ?????
    MagicPerformance
    red 106 GTİ Onur Aslan

Throttle
    Misafir
    Alıntı guwen_ar Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ondada alt devir alt devir diye tuttturdu 106 larla alttan birdaha basmıcam dememe rağmen adam dedik istediği yerden bastık istediği gibi şimdi kalkmış heryere geçtim diye reklam ediyor birdaha yeminim olsun hiç bir 106 ile öle 3000 devir 3500 devirden si...seler basmıcam

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)