http://videos.streetfire.net/video/c...per_184943.htm
bu vıdeo konmusmuydu ııce karıstırdım ben:S:S
e39 528İ Arctic Silver & e90 325i Sparkling graphit metallic
merso cvp versene ...bak geldım kocamı beklıyom...ama ava gıderken avlanmaartık senın kocan benım....
tekrar soyluyorum o aksam s3 benden hızlıydı...tebrık ettım....hatta ayarım olmadı sanıp ozgunu aradım...fakat sımdı barbaros bey tarafından yapılan stg 2 cıpı duyunca sonuc normal dıorum....fakat uzunda daha ıı gıtmelerını beklerdım lımıtoru kaldırmadılar heralde...
O iki nokta far ne yaw,murat 131 mişaka şaka seviyorum uğraşmayı napim
![]()
2. video sayfa 1 de
en azından başkaları gibi burda atıp tutacak bir adam değil
"Hiçbir ülke yoktur ki, kendi içerisinde bizim kadar hain yetiştirebilsin.."
tayparcı cvb versene blader atıp tutup ne cvb vermıyon amg mersoda kayboldu ortadan bızım tek uyelımız var 3 5 tane uyelık acıp karı gıbı bılınmeyenlerın arkasına saklanmıyoruz yerımız yurdumuz mekanımız bellı 10 15 msj atıp konuya daıl olup laf soleyıp kaybolmayın ortadan
Kimseye güvenme aslan,güvenmediğin adamla da denemeyeceksin,geçildin mi de konuşmayacaksın o zaman,izmirde olsaydım keşke,kaçırılacak gece değilmiş, er type-r gayet de güzel yürüyor,arkadaş da emek harcamış,ama geçildi mi sitenin bütün R.cıları kükrüyor,bazen boyun eğmeyi de bileceksin,herkes arabasını yüklüyo
S3 le denemek isterim type r'a bukadar gidiyorsa bana yakın gider diye düşünüyorum yakın zamanda yada cuma akşamı deneyelim isterseniz. chipsiz böyle gidiyorsan chipli beni geçersin diye düşünüyorum.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)