Set up lar vs cok ıyıdır emınım ama araclardan cekım olsa guzel olmaz mı?
Ozgun,surelerıde koyda proje tam parıldasın....
Set up lar vs cok ıyıdır emınım ama araclardan cekım olsa guzel olmaz mı?
Ozgun,surelerıde koyda proje tam parıldasın....
Sanırım suan 6,4 lerde,hedefınde 6 nın altı anlasılan. Vay be arkadas,nerelere geldı sureler. Helal olsun![]()
Maşallah s3 harika olmuş araçlarda emek yerini bulmuş Güle güle binmek nasip olsun inşallah. .
Özen Volkswagen
RACE WERKS
Ibiza 1.8t fully built drag car project
savaş abim kesene bereket zalim olmuş. Maşallah. İki araba arasındaki ciddi kilo farkına rağmen (Dr. yüzünden) S3 yürümüş gitmiş. İki arabada ciddi hızlı belli ki.
IN BOOST WE TRUST
maşallah araçlara güzel deneme olmuş
RACE WERKS
Maşallah araçlara
Savaş abi bulunduğu katagoride her zaman sınırları zorlayan bi abimiz kendisini tebrik ederim
Özgün ün zaten elinin ayarı yok![]()
Sonuca dsg'nin kuru kavramaya ilave +%5 lik kaybı etki etmiş gibi, cesaret,emek ve para isteyen setup'lar. Herkesin eline sağlık.
her iki motorda aynı ve aynı enjektörlerle s3 daha iyi gidiyorsa ki , leventin aracı 7.2 lerde gidiyor. ozaman tek şey kalıyor. artık REVO bitmiş custom yazılım daha verimli(tabi her yazılım değil). biz bu zamana kadar bu araçlara basınç bastıramamamızın sebebi araç fakire düştüğünde yazılımın koruması neticesinde, beyinin basıncı kısmasıydı.
herkesin eline sağlık.
tabi şunuda bilmek lazım leventin aracı 75.000 km de
artık kompresyon kaçağı da olabilir. motor içi girmek gekiyor diye düşünüyorum... ozaman 7 sn yeleride görecektir diye düşünüyorum.
ama özgünün aracında hedef 6 nın aşağısı olmuş ,yani şu saatten sonra 7 lerde gezinmek başarı değil sanırım... bu video beni çok şaşırttı açıkçası. bizim bilmediğimiz birşeymi, var![]()
Melih bey s3 te 3076 golfte 3071 s3 2 golf 1.8 basiyor soylenilenlere gore. Aradaki farkta atla deve degil izledigimize gore. Ozelliklere gore aradaki fark normal bence. Neye dayanarak leventin arabasinin yazilimi icin revo bitmis diyebildin ?
Ayrica yukarda arkadasta yazmis biri manuel biri dsg, dsg hizli olmasina ragmen sonucta bir kaybi var aktarirken. Butun detaylari goz onunde bulundurarak bi yorum yapmak lazim bence
Bileylenilcek bi durum yok abi ben zaten acik acik orda da dedim S3 daha hizli benim arabamdan diye. Setuplar da bir kez bile soz konusu olmadi olay o degil kg farkliligida degil speclerin yanlis belirtilmesi. Iki arabada da ayni turbo var biri tam takili digeri full sokuk ona ragmen golf geciliyo ya getirildi olay ben ona sinirlendim...
Regulator depo ici pompa ve yakit sayesinde artik daha fazla gucler alinabiliyo limit 500 hp degil. Benim arabam internalsiz oldugu icin ben bu seviyelerde geziniyorum. Savas abinin arabasi maha da 550 beygir cikartir heralde. Daha yeni kompresor testi yaptirdim hic bi kacak yok motor gayet saglikli ama 500 hp ile bu kadar gidiyo suan; daha fazlasi icin benimde custom a gecip eksiklerimi gidermem lazim...
Maşallah ikiside bizim aracımız sıkıntı yok yanlış anlasilmalar oldu 3.şahıslar devreye girip abuk subuk yorum yapınca hep yaşanan son bu araba sahiplerinde sorun yok tekrar denenir s3umuzdeki fark regulator pompa ve 3076gtx turbo ve yazılım motoricigayet doğal geçmesi zaten bunda şaşıracak bişey yok neden golf r gecsinki? Levent kardesiminde geçmek gibi bi beklentiside yoktur zaten . Emeğe saygı herzaman.
Mustafa GüNeŞ
BZ S3UPERMAN
leventcim benim sana dediğim bişiy yok yanlış açılmış yazılmış bende yanlış biliyormusum hemen düzrltiriz dedimki sinirlendim konuyu kaldırıp yeniden yazdım ama senin yukarda imalı imalı 2.2 başıyorsunuz değilmi demen beni üzdü açık sölim basılırsa ben 3 te basarım map sensorunu değiştirdikden sonra sıkıntı olucağını zaten düşünmüyorum 2.1 basıyoruzki 2.2 ninde bir farkı olmaz 1.82 1.9 gibbi ben şimdiye kadar hiç görmedim vagvagcılar haricinde 1.77878 basıyorum iden bizim kilerin hepsi 3 de basmasalar 3 derler 2.9 basan 3 der ne biilim 1.58 basan 1.7 der yani komik geliyor yazmalar ondan dolayı bende size uyup yazdım ama manası yok benim gözümde senin imali sölemen e takıldım ben bir ara sey vardır s2000 lerde 73 gibi bastım 88 gibi önümegeçtin 93 gibi bengeçtim felan yok abi 81 in altında basmam gibi olmuş bu komik olmuş ama tabiki saygı duyucaz yapıcak bişiy yok benim kendi görüşüm stock internal 30 R la 2 barları sıkıntısız kullandırır basıp basmamak sizin elinizde tabiiki beni kesinlikle enterese etmez, kumpas olayına gelince paranoyaya bağlasam derdimki bence siz bana kumpass kurdunuz haberimiz yoktu leventin geliceğinden neden getirdiniz derdim ki, haci baskan bilirr ben hep dalgamdayımdır
5te alttan ?![]()
www.drecu.com
Ne Büyüktür Emeğe Saygı Duyan İnsan...!!!
Evet örnek 1a da olduğu gibi 5te alttan he ben sana sorucam altını üstünü gostericem sana![]()
Mustafa GüNeŞ
BZ S3UPERMAN
sakalların kurban ehuehueehueh yermiyiz haslama pilav hilmi spec
taktir edersinki adam cehennebin dibinden çok güzel işler cıkarıyor evet revoyu geçmek dalga geçilicek konu dğeil helal olsun herifler yapmış. ama custom yazılım biraz daha iiyidir senin bilmediğin bişiy olduğunu sanmıyorum melihcim arabada 155 barlık pompa ve valf var ona ragmen araba 143 gibi kalıyor sizde 135 basıyorsunuz bildiğim kadarı ile evet ehedef 6 nın altı devir dönemiyorum döndüğüm an 6nin altı gelicek zatenaz kaldı ehe
www.drecu.com
Ne Büyüktür Emeğe Saygı Duyan İnsan...!!!
BMW G20 320i
https://www.youtube.com/c/smokemotion
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)