User Tag List

Sayfa 2/6 İlkİlk 1234 ... SonSon
112 sonuçtan 20 ile 38 arası

Konu: Vw GolfR GTx30R audi S3 GTx30R videos (güncell)

997TT - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    248 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Set up lar vs cok ıyıdır emınım ama araclardan cekım olsa guzel olmaz mı?
    Ozgun,surelerıde koyda proje tam parıldasın....

TechTurkey Oz` - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı 997TT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Set up lar vs cok ıyıdır emınım ama araclardan cekım olsa guzel olmaz mı?
    Ozgun,surelerıde koyda proje tam parıldasın....
    abi sure icin az daha var sure var ama beni cok tatmin etmiyr 5.88olsa kosyucam bilal i delirtmek icin ama daha inemedik oralara insallah gorucez

997TT - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    248 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Sanırım suan 6,4 lerde,hedefınde 6 nın altı anlasılan. Vay be arkadas,nerelere geldı sureler. Helal olsun

murat çelik - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Maşallah s3 harika olmuş araçlarda emek yerini bulmuş Güle güle binmek nasip olsun inşallah. .
    Özen Volkswagen

RACE WERKS

Ibiza 1.8t fully built drag car project

Post Thanks / Like
    Mentioned
    29 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    savaş abim kesene bereket zalim olmuş. Maşallah. İki araba arasındaki ciddi kilo farkına rağmen (Dr. yüzünden) S3 yürümüş gitmiş. İki arabada ciddi hızlı belli ki.
    IN BOOST WE TRUST

Post Thanks / Like
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    maşallah araçlara güzel deneme olmuş
    RACE WERKS

mami_makinen - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Maşallah araçlara
    Savaş abi bulunduğu katagoride her zaman sınırları zorlayan bi abimiz kendisini tebrik ederim
    Özgün ün zaten elinin ayarı yok

Post Thanks / Like
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı 997TT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Sanırım suan 6,4 lerde,hedefınde 6 nın altı anlasılan. Vay be arkadas,nerelere geldı sureler. Helal olsun
    6.4alti abi 6 ya daha yakin. Insalllah guzel sure kasicaz

Post Thanks / Like
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı kelalper Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    savaş abim kesene bereket zalim olmuş. Maşallah. İki araba arasındaki ciddi kilo farkına rağmen (Dr. yüzünden) S3 yürümüş gitmiş. İki arabada ciddi hızlı belli ki.
    Atla deve yoktur be abi abartma

Westi555 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Sonuca dsg'nin kuru kavramaya ilave +%5 lik kaybı etki etmiş gibi, cesaret,emek ve para isteyen setup'lar. Herkesin eline sağlık.

typermelih - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    her iki motorda aynı ve aynı enjektörlerle s3 daha iyi gidiyorsa ki , leventin aracı 7.2 lerde gidiyor. ozaman tek şey kalıyor. artık REVO bitmiş custom yazılım daha verimli(tabi her yazılım değil). biz bu zamana kadar bu araçlara basınç bastıramamamızın sebebi araç fakire düştüğünde yazılımın koruması neticesinde, beyinin basıncı kısmasıydı.
    herkesin eline sağlık.
    tabi şunuda bilmek lazım leventin aracı 75.000 km de
    artık kompresyon kaçağı da olabilir. motor içi girmek gekiyor diye düşünüyorum... ozaman 7 sn yeleride görecektir diye düşünüyorum.
    ama özgünün aracında hedef 6 nın aşağısı olmuş ,yani şu saatten sonra 7 lerde gezinmek başarı değil sanırım... bu video beni çok şaşırttı açıkçası. bizim bilmediğimiz birşeymi, var

STP - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Melih bey s3 te 3076 golfte 3071 s3 2 golf 1.8 basiyor soylenilenlere gore. Aradaki farkta atla deve degil izledigimize gore. Ozelliklere gore aradaki fark normal bence. Neye dayanarak leventin arabasinin yazilimi icin revo bitmis diyebildin ?

STP - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ayrica yukarda arkadasta yazmis biri manuel biri dsg, dsg hizli olmasina ragmen sonucta bir kaybi var aktarirken. Butun detaylari goz onunde bulundurarak bi yorum yapmak lazim bence

Levent Y. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Oz` Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Hayir 2.05. Peak yok. Cont 2.05 bazen 2.1 oda kesiciye dusunce oluyor 2.2 basamiyoruz 7200 un ustune cikamiyoruz enjektorlrden dolayı.

Leventtcigim konu yeteri kadar aciklayici olmuş. Sanirim. Degilmi? Ayrica bozuk olmani anlamis degilim. Herkes ayni speclerde olmak zorunda degil. 35 takarsin sana nasil takarsin diyemeyiz kesinlikle 1 2 yerde duydum kumpas felan die emin ol seni orda gorunce kendim sasirdim aa dedim sanada sordum napiosun burda yaw die bana dis bileylemene gerek yok yanlis yazilmisti duzgun basligi kendim actim aksi bisiy varsa. Tabiki soyleeyebilirsin
    Bileylenilcek bi durum yok abi ben zaten acik acik orda da dedim S3 daha hizli benim arabamdan diye. Setuplar da bir kez bile soz konusu olmadi olay o degil kg farkliligida degil speclerin yanlis belirtilmesi. Iki arabada da ayni turbo var biri tam takili digeri full sokuk ona ragmen golf geciliyo ya getirildi olay ben ona sinirlendim...

Regulator depo ici pompa ve yakit sayesinde artik daha fazla gucler alinabiliyo limit 500 hp degil. Benim arabam internalsiz oldugu icin ben bu seviyelerde geziniyorum. Savas abinin arabasi maha da 550 beygir cikartir heralde. Daha yeni kompresor testi yaptirdim hic bi kacak yok motor gayet saglikli ama 500 hp ile bu kadar gidiyo suan; daha fazlasi icin benimde custom a gecip eksiklerimi gidermem lazim...

34GUN34 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Maşallah ikiside bizim aracımız sıkıntı yok yanlış anlasilmalar oldu 3.şahıslar devreye girip abuk subuk yorum yapınca hep yaşanan son bu araba sahiplerinde sorun yok tekrar denenir s3umuzdeki fark regulator pompa ve 3076gtx turbo ve yazılım motoricigayet doğal geçmesi zaten bunda şaşıracak bişey yok neden golf r gecsinki? Levent kardesiminde geçmek gibi bi beklentiside yoktur zaten . Emeğe saygı herzaman.
    Mustafa GüNeŞ
    BZ S3UPERMAN

Post Thanks / Like
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Levent Y. Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bileylenilcek bi durum yok abi ben zaten acik acik orda da dedim S3 daha hizli benim arabamdan diye. Setuplar da bir kez bile soz konusu olmadi olay o degil kg farkliligida degil speclerin yanlis belirtilmesi. Iki arabada da ayni turbo var biri tam takili digeri full sokuk ona ragmen golf geciliyo ya getirildi olay ben ona sinirlendim...

Regulator depo ici pompa ve yakit sayesinde artik daha fazla gucler alinabiliyo limit 500 hp degil. Benim arabam internalsiz oldugu icin ben bu seviyelerde geziniyorum. Savas abinin arabasi maha da 550 beygir cikartir heralde. Daha yeni kompresor testi yaptirdim hic bi kacak yok motor gayet saglikli ama 500 hp ile bu kadar gidiyo suan; daha fazlasi icin benimde custom a gecip eksiklerimi gidermem lazim...
    leventcim benim sana dediğim bişiy yok yanlış açılmış yazılmış bende yanlış biliyormusum hemen düzrltiriz dedimki sinirlendim konuyu kaldırıp yeniden yazdım ama senin yukarda imalı imalı 2.2 başıyorsunuz değilmi demen beni üzdü açık sölim basılırsa ben 3 te basarım map sensorunu değiştirdikden sonra sıkıntı olucağını zaten düşünmüyorum 2.1 basıyoruzki 2.2 ninde bir farkı olmaz 1.82 1.9 gibbi ben şimdiye kadar hiç görmedim vagvagcılar haricinde 1.77878 basıyorum iden bizim kilerin hepsi 3 de basmasalar 3 derler 2.9 basan 3 der ne biilim 1.58 basan 1.7 der yani komik geliyor yazmalar ondan dolayı bende size uyup yazdım ama manası yok benim gözümde senin imali sölemen e takıldım ben bir ara sey vardır s2000 lerde 73 gibi bastım 88 gibi önümegeçtin 93 gibi bengeçtim felan yok abi 81 in altında basmam gibi olmuş bu komik olmuş ama tabiki saygı duyucaz yapıcak bişiy yok benim kendi görüşüm stock internal 30 R la 2 barları sıkıntısız kullandırır basıp basmamak sizin elinizde tabiiki beni kesinlikle enterese etmez, kumpas olayına gelince paranoyaya bağlasam derdimki bence siz bana kumpass kurdunuz haberimiz yoktu leventin geliceğinden neden getirdiniz derdim ki, haci baskan bilirr ben hep dalgamdayımdır

Alıntı 34GUN34 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Maşallah ikiside bizim aracımız sıkıntı yok yanlış anlasilmalar oldu 3.şahıslar devreye girip abuk subuk yorum yapınca hep yaşanan son bu araba sahiplerinde sorun yok tekrar denenir s3umuzdeki fark regulator pompa ve 3076gtx turbo ve yazılım motoricigayet doğal geçmesi zaten bunda şaşıracak bişey yok neden golf r gecsinki? Levent kardesiminde geçmek gibi bi beklentiside yoktur zaten . Emeğe saygı herzaman.
    5te alttan ?
    www.drecu.com
    Ne Büyüktür Emeğe Saygı Duyan İnsan...!!!

34GUN34 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Evet örnek 1a da olduğu gibi 5te alttan he ben sana sorucam altını üstünü gostericem sana
    Mustafa GüNeŞ
    BZ S3UPERMAN

Post Thanks / Like
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı 34GUN34 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Evet örnek 1a da olduğu gibi 5te alttan he ben sana sorucam altını üstünü gostericem sana
    sakalların kurban ehuehueehueh yermiyiz haslama pilav hilmi spec

Alıntı typermelih Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    her iki motorda aynı ve aynı enjektörlerle s3 daha iyi gidiyorsa ki , leventin aracı 7.2 lerde gidiyor. ozaman tek şey kalıyor. artık REVO bitmiş custom yazılım daha verimli(tabi her yazılım değil). biz bu zamana kadar bu araçlara basınç bastıramamamızın sebebi araç fakire düştüğünde yazılımın koruması neticesinde, beyinin basıncı kısmasıydı.
    herkesin eline sağlık.
    tabi şunuda bilmek lazım leventin aracı 75.000 km de
    artık kompresyon kaçağı da olabilir. motor içi girmek gekiyor diye düşünüyorum... ozaman 7 sn yeleride görecektir diye düşünüyorum.
    ama özgünün aracında hedef 6 nın aşağısı olmuş ,yani şu saatten sonra 7 lerde gezinmek başarı değil sanırım... bu video beni çok şaşırttı açıkçası. bizim bilmediğimiz birşeymi, var
    taktir edersinki adam cehennebin dibinden çok güzel işler cıkarıyor evet revoyu geçmek dalga geçilicek konu dğeil helal olsun herifler yapmış. ama custom yazılım biraz daha iiyidir senin bilmediğin bişiy olduğunu sanmıyorum melihcim arabada 155 barlık pompa ve valf var ona ragmen araba 143 gibi kalıyor sizde 135 basıyorsunuz bildiğim kadarı ile evet ehedef 6 nın altı devir dönemiyorum döndüğüm an 6nin altı gelicek zaten az kaldı ehe
    www.drecu.com
    Ne Büyüktür Emeğe Saygı Duyan İnsan...!!!

Mehmetmert - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    47 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı STP Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Melih bey s3 te 3076 golfte 3071 s3 2 golf 1.8 basiyor soylenilenlere gore. Aradaki farkta atla deve degil izledigimize gore. Ozelliklere gore aradaki fark normal bence. Neye dayanarak leventin arabasinin yazilimi icin revo bitmis diyebildin ?
    Melih abi diyorki basınc basmak mesele değil yakıt yetiştiremiyoruz. 3071ile 1.8'e yeticek max yakıt ortada. 3076 ile 2.0 basmak helal olsun valla...
    Yakıt yetmedikten sonra 3071 ile 2 basse ne olur ki

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)