User Tag List

Sayfa 3/3 İlkİlk 123
56 sonuçtan 39 ile 56 arası

Konu: AP Polo gti & GKL ibiza cupra

Mehmetmert - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    47 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Gkl nickli arkadasin 60 240 deneyelim diye bir mesaj vardi ama silinmis herhalde simdi göremiyorum mesaji.Bence en sagliklisi ve en iyisi en kisa zamanda iki tarafinda bulusup uzun uzun basmasi olcaktir.Yeri geliyor 1.6 dizel araclarimizda bile denemelerde 190da birakmiyoruz.Bir taraf zaten aradaki farkin kapanmayacagini soyluyor, bir tarafta uzunda gecicegini.60-240 denenirse hersey cozulmus olur bence

TechTurkey Oz` - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Mehmetmert Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Gkl nickli arkadasin 60 240 deneyelim diye bir mesaj vardi ama silinmis herhalde simdi göremiyorum mesaji.Bence en sagliklisi ve en iyisi en kisa zamanda iki tarafinda bulusup uzun uzun basmasi olcaktir.Yeri geliyor 1.6 dizel araclarimizda bile denemelerde 190da birakmiyoruz.Bir taraf zaten aradaki farkin kapanmayacagini soyluyor, bir tarafta uzunda gecicegini.60-240 denenirse hersey cozulmus olur bence
    şimdi silmemin nedeni sudur atayla kendim bizzat konuştum müsait olduğumuz bir gün deneriz dendi bende buna nnazıren sildim
    Yeni kurban sensın anlaşıldığı üzere sabahtan beri telefondan yazıyordum düzgün bişiy yazamadım sanada yazayım sende güzel güzel dinle kavgalık bişiy yazmıyorum düzgünce açıklıyorum
    öncelikle Mekanik spordur orjinal turbo ile cılkını çıkarmış durumda olduğumuzdan dolayı hersey olabilir ikincisi araba patırddadığını söyleyip beklerseniz bui yada bobine bakıp değiştirelim dediğimizde verilen cevap ozaman sonra deneriz suan gerek yok suan benden hızlı 180 de ben çekiyorum dedi kendisi ayrıcaa gidip gelsek ztenbu deneme 250 260 farkmaz nasıl olursa olur nereye kadar giderse gider milletin kafasında 3-5 salak seyler var
    bilmeyen anlamayan insanların bazı seylere körü körüne katılması var WG yok nasıl olurda siz 2.2 basarsınız ben basıyorum yazılımcınıza sorun derim inanmayan olursa gelsin binsin görsün bazısı diyorki nasıl orjinal coolerla
    evet cooler orjinal peki coolerda su püskürtme varsa neolucak buzlu su basıyorsak neolcak ? ya bugün pistteydik 20 italia vardı hiçbiri birbirnin iaynı değil bu argedir programlamada argedir kimseyi enterese etmeyecek seylerdir tercihler yapılmış işler bitmiş ben inanmıyorum sana deniyor imalı yazılıyor atayın araba için çok söylentiler var turbo var o var kimse bişi dedimiki açalım bakalım onu bunu yapalım die kim naparsa yapar er meydanı alptu ya kızıyorum nedeni su sökmicem diyor neden sökmüyorsun istemiyorum geçilirse ben takılıydım diyemez imkasız bu çirkefliktir sökülüsün sen denemem der yadasöküp gider , biri tolien koyar biri etonol koyar 1 ide farklı yakıt kullanır bu bir sawastır kimse bişiy diemez ayrıca en güzel örnek F1 neden var salakmı insanlar nedne hepsi aynı motorla yarışmıyor ? neden bazı seylerde mercedes üstünden bazılarında ferrari üstün ? sikeyetmi etmeliyiz? yazarken lütfen düşünüpte yazın
    siz neden bukadar hazımsızsınız anlayamadım bazısı yok yalan video der 60 la giderken yanlarından geçerkenki videoyu koyar 1 i bunu 1 i onu der komik cümleler beyler Deneriz hepberaber herkes görür isteyen gelir isteyen gelmez sıkıntı varmı ? olan yazabilir bekliyorum suanda
    www.drecu.com
    Ne Büyüktür Emeğe Saygı Duyan İnsan...!!!

Post Thanks / Like
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı yusuf yılmaz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Atay in mesaji ve teklifi neden silindi biri aciklasin...(bunuda silmeyin)
    hayırmı ? silip silmemeyi sanamı sorucam ? ortalığı velveleyevermennin manası varmı ? varsa bizde verelim velveleye

ayrıca mesajını sildlim canım çekti ama CVP ta yazarım sıkıntı yok benim kimseden çekincem yok kimseyede yaptığım bişiyin hesabıını vermemezlik yapmadım allaha sükür

Alıntı GKLCUPRA Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    tamam ben gene aynı şekil gelicem aynı setup ta bu sefer 60-240 2 ye 2 basılsın ozaman ben her türlü gelirim madem buji bobin de değişicek
    bu yazıya itafen Atay la konuştum ama çok konuşanlara yazıyorum ataya değil 1.4 araba arabanız sokuk herif takılı üstüne 1 de ağırlık koyuyorsunuz o ağırlık hesabını kitabını 2000 lerden beri yapıyoruz biz bazı seyleri bize yediremezsssiniz alptu cvpını verdi bende sökerim hazırlarım jantımı otumu bokumu takarım ozaman 2.kişiyi alırmı yanıma dedi daha güzel bir açıklama varmı ?
    www.drecu.com

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Burasi senin ciftligin tabi biz simdi ne desek bos reel bir sey yazariz isine gelmez silersin onun icin ugrasmaya mahal yok

Göki,ZD - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Gaza basıldıgı gibi alp2 öne cıkıyor, arızaya rağmen polonun hızlı olduğu aşikar.. Allah kaza bela vermesin..
    Alıntı B.Aktepe Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Para harcayan geçer, dua ile anca maneviyatınız güçlenir, aracınız güçlenmez.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Hala neyi kabullenmiyor lan insanlar bak yine agir konusucam videolar ortada gectimmi gectim bittiiii siz inkar ettiniz saat 3 dediniz geldim gectimmm bittiiii benmi istedim trafik olan yolda yoku kim secti sizz ben naptim geldim gectim hala kari gibi bana dansozluk yapmayin yok 300 de ne olurdu vs vs ulan kopup gidiyorum 2.2 basiyorum varsa benim kadsr basinc basan ciksin soylesin hersey parca takmakla olmuyor bnm 8.ci tsi im polo cupra skoda ne varsa kullandim mapper degistirin beylerrrrr varmi benden hizlisi suan yok hala 3. Sahislar ne yaziyor
    Dr.Ecu EcuTuning

TFSİ KİNG

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Atay la bugun konustuk musait bi gunde deneriz dedik hala kim neden uzatiyor yancilar dusunmeden mapper iyla konusmadan yazmasin bosa tartisma cikarmasin
    Dr.Ecu EcuTuning

TFSİ KİNG

Post Thanks / Like
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı yusuf yılmaz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Burasi senin ciftligin tabi biz simdi ne desek bos reel bir sey yazariz isine gelmez silersin onun icin ugrasmaya mahal yok
    bunun çiftlikle alakası yok dün telefonda konuşurken anladım deyip burdada öyle yazmanı isyiotum dün nasıl anlaştıysak biz telefonda burdada o sekilde davranırsan sewinieim SİLDİğim mesjında CVp ini senin yazdığın mesajla alıntılı olarak cvpladım hiç bahane bulmanın manasıyok

çiftlikle alakası yok bu konun istediğini yazabilirsin ama cvpını alicaksın b çünkü bilgisayar basındayım kizmak yok

ben sana soda ismarlim abi
    www.drecu.com

Post Thanks / Like
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    www.drecu.com

Mehmetmert - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    47 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    -Merhaba abi mesajın uzun olduğu için sildim öncelikle onu söyleyim.
    -Benim iki firma ilede bir bağlantım yok,aracımda megachips yazılım var zaten neyse mesaj silme sebebini ben bilmiyordum en azından aranızda konuştuğunuzu bilmiyordum/bilememde zaten.
    -Yeni kurban ben oluyum sorun değil Zaten ben ortamın gerilmemesinden yanayım sende çok güzelce açıklamanı yapmışın bende okudum güzelce
    -Ben mesajımda özetle şunu söylemek istedim: "Şimdi Dr.Ecu'lu Poloda Kesme/patırdama/misfire sorunu ile durum bu videoda izlediğimiz gibi.Diğer taraftanda RSA cephesi uzunda geçiceğini söylüyor. Dr. Ecu Grubu olarak hafifletirsiniz,kesmeyi düzeltirsiniz...vs RSA Grubuda artık aracına ne yapıcaksa yaparlar(anladığım sadece uzunda denemek istiyorlar)60-240 denerseniz herşey çözülür diye tahmin ediyorum Ha zaten aranızda konuşup anlaştıysanız onu bilmiyorum "

MertSerhanÖ. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    29 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yav adam 2.2 basinc basiyorum diyo hala erken birakiliyo uzunda nolucak deniyo.Ben soyliyimmi uzunda ne olucak.Polo araya Tir sokucak.Lojistik tiri Dr.Ecu Nakliyat.Kimsenin GKL ye tu kaka dedigi yok.ne kadar guzel yurudugunu herkes biliyo ki alptugda soylemis.Ama demek ki daha hizlisi varmis bu kadar basit.En kisa zamanda 60-240 denensin.Kacan yokki zaten.
    Sizin Maymun Olmanıza Darwin de Şaşkın.

Belly Detail

Post Thanks / Like
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Mehmetmert Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    -Merhaba abi mesajın uzun olduğu için sildim öncelikle onu söyleyim.
    -Benim iki firma ilede bir bağlantım yok,aracımda megachips yazılım var zaten neyse mesaj silme sebebini ben bilmiyordum en azından aranızda konuştuğunuzu bilmiyordum/bilememde zaten.
    -Yeni kurban ben oluyum sorun değil Zaten ben ortamın gerilmemesinden yanayım sende çok güzelce açıklamanı yapmışın bende okudum güzelce
    -Ben mesajımda özetle şunu söylemek istedim: "Şimdi Dr.Ecu'lu Poloda Kesme/patırdama/misfire sorunu ile durum bu videoda izlediğimiz gibi.Diğer taraftanda RSA cephesi uzunda geçiceğini söylüyor. Dr. Ecu Grubu olarak hafifletirsiniz,kesmeyi düzeltirsiniz...vs RSA Grubuda artık aracına ne yapıcaksa yaparlar(anladığım sadece uzunda denemek istiyorlar)60-240 denerseniz herşey çözülür diye tahmin ediyorum Ha zaten aranızda konuşup anlaştıysanız onu bilmiyorum "

bobininin birinin kodu değişikti deiştirdik bitti kimse bişiy demiyor motor sporu ama malesef yapıcak bişi yok skinti yok ozaman kurban olayı için senden özür dilerim
    www.drecu.com

ibizacupra34 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    konuyu hortlatmak gibi olucak ama noldu denendi mi acaba daha sonra tekrardan?

arnawood omer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Aynen konuyu hortlatmak gibi oldu.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    29 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    o zaman ki fark alptuğ a yetmedi şimdi daha hızlısını hazırlıo.
    IN BOOST WE TRUST

asmisinsan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    altuğ u kızdırmayın birazda zayıflasa daha hızlı olur

Post Thanks / Like
    Mentioned
    22 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    güzel bir hortlatma olmuş

Dr.Ecu Chiptuning Semii - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alptu yakında geri dönüyor onun habercisi sanırım
    Dr.Ecu

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)