1.2 motordan bir insan daha ne bekleyebilirYazılım çıktı mı bilmiyorum ama bir de yazılım olsa tadından yenmez gibi duruyor. Almanlar bu işi biliyor gerçekten
1.2 motordan bir insan daha ne bekleyebilirYazılım çıktı mı bilmiyorum ama bir de yazılım olsa tadından yenmez gibi duruyor. Almanlar bu işi biliyor gerçekten
US Performance
Yeni nesil mqb'lerde kullanılan 1.2 ile (mk3 leon, golf7 vs) ibiza, beetle, jetta'da kullanılan 1.2 aynı değil yalnız motor görünümleri bile farklı birinde turbo önde diğerin de arkada eskiler 8v yeniler 16v. Performans farkı var mı birebir denemedim ama muhakkak vardır birazda olsa.
1.6 dizeller veya 1.2 turbo benzin 308 ler genel olarak klasmanındaki araçlarla haftasonu istanbul olması sartı ile roll yapabilirim isteyen arkadaşlar olursa mesaj yoluyla ulaşabilirsiniz.
Golf6 da limitör var ama golf7 de yok ciğeri yetmiyor yazılım şartben 1.6 tdi dsg 18 inç jant full depo ile 228 yaptım
Tikkat Laz
Bende 1.6 tdi dsg klima acık sekilde 4 kişi depo full 226 gordum limitor olmadıgına eminim.tabı yol tam düz degldi. yol assaga meyilliyken her denememde yol musaıtse 210 215 goruyorum. limitor varsada 230dan sonradır heralde![]()
Anlık yakıtı açın arabanın limitötörü olabileceğini düşündüğünüz hızına geldiğinizde anlık yakıtta bariz bir düşme oluyorsa aracınızda limitör vardır, yok aynı yakıyosa hiç azalmıyorsa limitör yoktur.
Maşallah beklediğimden iyi hızlandı.
1.6 tdi pololarda limitör var mı bu arada? konuda bolca limitör muhabbeti dönmüşken sorayım
bu konudan önce bikaç gtr ve stage 3 üstü araç videosu izleyince bunu cips kola ile izledim
maşallah şaka bi yana 105 olarak yeterli bence
yt7
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)