Deneyen araclara maşallah ustalarımızın elşne sağlık videolar için teşekkürler arkadaslar...
Printable View
Deneyen araclara maşallah ustalarımızın elşne sağlık videolar için teşekkürler arkadaslar...
Hilmi abi emeğinize saglık , uzun zamandır boyle bir Vti izlememistik masallah
Red106 gibi bir arabayı arkaya almak kolay degil. :icon_tup:
Iki aracada masaallah ft bariz geciyor cok iyi
ya arkadaş bu videoyu koyan adama söylüyorum sana ne dokundu murat hayırdır. Saçma sapan konuşan kendinsin. Hala savunuosun yapılanı. Bu videoyu kırpıp koyuyorsan komedidir ezikliktir. VTI ın senden daha hızlı olduğunu bildiğin halde bu videoyu ne hesabı olursa olsun koyuyorsan durumu budur. Sende bunu savunuosun hala youtube a koydu diye. Sonuçta VTI ın plakası yazıo mu yazıo. Net üzerinde herkesin ulaşabileceği bir yerde mi? Evet. Daha neyi savunuosun. Sonra bana okan müstahakmış. Sizlere neler müstehak bilemedim sen seç. Hadi eyvallah.
Her iki aracada maşallah elinize ayagınıza kesenize bereket her iki tarafıda tanımam ama bence tartışma olmasın sonra rolling videosu izlemiyoruz video için ayrıca teşekkürler beyler ..
ulan buraya video koyulduktan sonra şu arabanın içindeymiş gibi bomBOŞ yorum yapanlar yokmu :) siz olmasanız zamanda geçmicek :)
Masallah deneyen araclara.Ft de plotaj kötü olmasına rağmen bariz önde.
Maşşallah FT vtec e sesi çok kaliteli geliyor .
vti hakkıyla kullanılsa min. + 2 boy
1.6 hacimli 106 ların nelerelere geldiğinin farkındamısnız ?
honda bariz hızlı , 106 yı hazırlayan muratında emeğine sağlık tebrik edilesi işler yapıyor.
2 tarafında yüreğine sağlık , azminiz bol kavganız gürültünüz az olsun.
Reyizler ne güzel birbirinizle deneyecek ortamlar,arkadaşlıklar var bence bunun tadı kaçmasın. Topu topu kaç kişi var araba yürüten koşturan. İki araçta hızlı iki araçta da emek var. 106 gti kendi kategorisinde tabuları yıktı Murat'ın yaptığı dokunuşlarla kendini boyunu çok aştı, b18c5 ise zaten kendini ispatlamış bir makina bir de yetenekli ellerde can bulmuş bunların yarışını izlemek,bu araçları kullanmak,o havayı soğumak her kula nasip olmaz =)
Kısaca emeklere,ellere sağlık,keselere bereket..
Maşaallah Hilmi başkan ellerinize sağlık Vtı çaldırmış zurnayı.
Evet vtı basmış ama nos değil ;)
2 aracada maşallah
vti zalim olmuş
bide jokey eksisi var
emeklere sağlık
keselerine bereket
Ft vtec Kocaman Maşallah araba daha yeni cıkdı piyasaya bunun yazı sezonu+pilotajı var daha hızlanacaktır, eminim. demekki neymiş sökmede bir yere kadar :)
Kardesim tatama yapmayin Allah rizasi icin daha dune kadar typer geciyordunuz kimse size fiber araba ile geliyorsunuz demiyordu kapilariniza kadar fiber en azindan vti inda kapilari sacmi dememiz gerekiyor bunlar komik seyler gulunc olmayin
Sokun 106 ninda torpidosunu ocak 15 ine kadarda ben sehor disindayim gelince yine deneriz yine deneriz
Bizimde dynoda timing ayarina bakmamiz gerekiyor kayip 15 20 hp var cikartalim kim denemek isterse onunla denenir gecilmisiz hicte umrumuzda degil
Ama uzun zamandir herkesin dedigi vtec kasasinda vtec motor swapsiz yokmu yurucek oyle degilmi ?
Vtec kasada vtec motor hizli oluyormuymus olmuyormuymus yok k20 koymadan yuruyemezmismis vs vs bunlar soyleniyordu bu denemeye kadar
Simdi kalkmis vtecin torpidosu bile yoktu redin uzerinde diyorsunuz yapmayin gulerler
tak sende hilmi :) öle deneyin ehuahua
Orhan abi sökmede biryere kadar dediği için FT vti'da sökük olduğunu dile getirdim çamura batma yok abi dün dedin ki nos yok videolar burda açıklamanı yaptın teşekkür ettik deneme talebinide ters çevirmedik sadece bir süre şuan deneme yapmadığımızı söyledik sana Magic Performance ekibi olarak.
Ben ek kasada B16 motorun VTEC motorun hala iş yapmadığını söylüyorum varsa EK kasada B16 Blok'lu Deneyeceğimiz akşam onuda getir çıkalım deneyelim.. b18c Tr içerisinde evrağa sahip bir motor bile değil Yanlış mıyım abi..?