JDM VTİ Nickli Üyeden Alıntı
abi ben bu düşüncene katılmıyorum n/a konusunda, (turbo için bilmiyorum).
neden katılmıyorum, hondaları sizlerden öğrendik bir iki eş dost ve kendi ufak çaplı tecrübelerimde oldu,pejo konusunda ise yine başka üstatlardan ve kendi araştırmalarım tecrübelerimden öğrendim.
karşılaştırmasını çok rahat şekilde yapıyorum.
k serisini ayrı tutuyorum, onda da emin olmadığım için.
106gti,206gti,206rc,306gti üst kapakları port maching/polish,egzantrik vs. konularında hondadan aşağı kalır değil ve çoğunu üzer, çok daha verimli.
örneklerini sen benden daha iyi biliyorsundur.(neden bu araçları örnek verdiğimie gelince d-b-f-h-k serileri kapaklarını kıstas aldım)
pejo honda konusuna gelince de bende k serisini ayrı tutarak(ki ona uygun setupta 306da var) pejolar gerçekten üstünler n/a'da.
106da 1.6litrede 210-220hp aralığında gezen birçok 106 var yurt dışında,ülkemizde de yakın sonuçlar gördük. orj 118hp
206gti 2.0litrede gs 206 örneği mevcut 220-230hp aralığındaydı hatırladığım. orj 136hp
306gti 2.0litrede paşaoğlunun yeni yaptığı 230hp aldı '' eksiklerine rağmen ''(stroker girildiğinde ki 200cc arttırılabiliyor, 300-310hpler yurt dışı örnekleri mevcut) orj 165-167hp
hondanın da bu kadar verimli olduğu seri yok stroker olmadan, bi k var birde f serisi araçlar güzel oluyor bence.