Şu google ne güzel şey ya :)))))))))
Printable View
Şu google ne güzel şey ya :)))))))))
B. H f den dahami iyi o
Demek istediniz kapak cfm leri ? Kac cfm olcum kagit i varmi 106 nin yada 1.6 arabanin.
aynen öyle abi.
ülkemizde biliyorum diyenlerin ne kadar bildiğini görebiliyoruz onun sayesinde :)
kapak cfm'leri değil özgün abi bütününü söyledim ben, tekrar okursan görüceksin.
Vallahi teche turkey bende takimlarla sunumlarla gelcem okadar bilgili ki herkes oyuzden sanayilerden cikmiyolar :) cok bilmek de iyi degil abi :))
ahahahahahahahaaaa
kardeşim senin yazdığım yazıları dikkatlice okudum çok saygıyı hak eden bir tutumla yazmışsın gerçekten de. yalnız sormak istediğim bişey var, pejo daha başarılı derken uygulamaya daha verimli olduğunu söylemek istedin sanırım. bence bir kavram karmaşası var orada. çünkü evet değerlerinde öyle gözükse de fabrikadan çıkan hiçbir pejo aracı saydıkların arasında hondadaki makinalar düzeyinde olmuyor. 106 standartında vtece geçilmekle beraber rakamlar ortada, 306 zaten 2.0 olmasına rağmen ep3 ile kıyaslanamaz bile, rc çok bilgim yok ama standartta yine type r kadar gideceğini düşünmüyorum. ama dediğim gibi aktarma ve kilo avantajı ile 106 cidden baş belası bi hale geliyor hiç sevmesemde takdir etmek gerekl gerçekten de. umarım yalnış anlaşılmam bu mesajdan dolayı.
stocktan bahsetmedim ki ben, stroker girilmeden ki verimlilikten bahsettim.
.
k.kaan@
evet yapılan işlemlere verimlilikten bahsettim kardeşim.
Iki arac ada masallah vtec cok guzel olmus yapanlarin ellerine saglik
Hilmiii :))))