Vti ciddi hizli Masalah .ilaki nos basilip basilmadigini icerdeki sesten anlayan bilmis arkadaslar cikar))
Vti ciddi hizli Masalah .ilaki nos basilip basilmadigini icerdeki sesten anlayan bilmis arkadaslar cikar))
Kurt kışı geçirir yediği ayazı unutmaz..
106 kullanıcısı olarak FT yı cok beyendım plotajı ıyı olmayan ömur abımın Adamlıgı pıyasadakı bircok kişiden ıyıdır.Deneme gecesi araca bındım nos yada ona benzer bısey gormedım.Bu vdo da Nos basıyor Farklı devirlerde arkada kalıyor dıyenlere gelsın
HoLiGaN 106
cano sende bozdun kendini iyice haberin olsun. senın bu lafların ayıp. bırak artık her bu tarz saçma atarlı giderli lafları. önce konuya hakim ol.
araç benimle alakalı olduğu için yazıyorum. benim şahsen yediremediğim bir şey yok. olamaz da. öyle düşünüyorsan yanlış tanımışsın.
sen şu videoyu izle bakalım ne diyeceksin? ne düşüneceksin?
bu video ardından adam gibi araç içi videoları istedik. 4. vitesde kamera açısı mı yoksa ciddi ek bir güç nedeni ile mi bu hızlanma bir yanılgı oluşturuyor görelim dedik. koyun dedik. koymayız denildi. adam kaç gün özelden aga böyle böyle olay, yollayın bakalım videoları dedi. yollamadılar.
dolayısı ile bu yaklaşıma bir sıkıntı var ki koyulmuyor yorumu geldi.
sen beni karıştırma özgün. yiğidin hakkını her zaman veririm ben ama kanıtını da isterim. kolay gele...
MagicPerformance
MegaSquirt Engine Management Systems Technician
Ne kingler gördük güle güle öldük...
ben olayı bilmemmki bu arlaar kim geçilse 2 gün sonra nos basıyor diip işin içinden çıkıyorlar muratım benim senin sölediğinden bile haberim yok murat söledi deseler bile hasssie deerim amma vlakin buyrun videolardedikten sonra içerden nos bastığını nasıl anlayalım derse biri buyrun gelin arayın yoksa die bir idda ederim aynı konu sanada olsa baska hakkında biliyorsam dibine kadar sawunurum bu vtec 106 subaru evo olayı değil zaten olay insana bpok atilması yukardaki kelime hoşuma gitmedi adam yazmış aaa nos varmıyokmu nasıl anlayalım ee brom bende cvpoverdim huuuuusttinnn çekil aradan
muratttttttttnasıl geçmiş ama euehuehuehuehuue
![]()
www.drecu.com
Ne Büyüktür Emeğe Saygı Duyan İnsan...!!!
MagicPerformance
106 zaten vtece kafa çıkartamamış sende hep arkalarından basmış izlemişsin dıştan videolarda gördüm yanlışım varsa düzelt lütfen
Hızlı olan aracın arkadanda yakaaması normal değilmi ?
2 saniye erken basıp öne atlama ile 1 denemede 2 3 boy mndeymişsiniz gibi gösterip videonun başınada magic performance yazarak reklam yApmanız nekadar etik ?
Bütün denemeleri kesmeden koydum bunca deneme arsından sadece 1 tanesini koyup kendinizin daha hızlı olduğunu gösterme çabası niye ?
1 hafta boyunca videoları koymak istemememin sebebi vtecin tek başına kendisi ile denemiş olması yani arada ciddi güç farkı var bu videoları koysam ne olur koymasam ne olur ?
Nos olabilir diye konuşup insanlarıda buna inandırmakmı gerekirdi arasaydın beni sanada izletirdim videoları
Ama bir tek 2 saniye önce basara geçtiğiniz videoyu nete koymak sonrada nos var bu araçta dedikodusu size yakışmadı
Call for prayer
http://m.youtube.com/watch?v=7na5Zm0vwtI
insanlar en akıllı varlıklardır, hüküm edemedikleri yaradılış ve ölümdür
Instagram hesabımız
miniksracing - humidorturkiye
2 aracada Maşallah güzel denemeler oldu aklıma takılan birkaç soru var..
FT vti Hikmet abiyle denemesinden sonra araçta değişen birşey oldu mu? Harun'da egk20 ile denedi sonuç o kadar olmadı ne olduda 1-2 hafta sonra FT vti aynı gece hem RED ile böyle bir atışma videoları oldu hemde harunu geçebildi b18c motor eee bide all motor illa ki güçlüdür kasada hafif kesik biçik onada eyw.. 2 n/a arabada tek viteste bu kadar ataklık gösteren bir video görmedim..
ds3 ile batman deneemesinde ds3 öyle bir çıkışı var bildiğim turbo olarak o konuda da hatta yazdım ds3 nos basıyor mu die FT vti'da insan sorası geliyor sonuçta nos varmı diye kaldı ki madem böyle duyumlar aldınız 1.5 hafta oldu nerdeyse deneyeli neden bu kadar geç koyuluyor videolar Harun Hilmi abi videoları koyacak diyip durdu 1 haftadır white ile olan videolar filan nerde onlarıda bir izleyelim.. ?
Onurcan Korkmaz
Bemaps Chiptunıng
Final drive değişti
Araçtan 80 kg daha atıldı
Aklınızda şüphe var ise akşam tekrar çıkalım kontrollerinizi yapın kardeşim
White typer ile olanları koymucam çünkü tartışma çıkacak harun diyor 220 de geçiyorum ben videoları izliyorum vtec gaz kesince harun geçiyor yani gerek yok anlıyormusun
Açıklamasınıda yaptım ben bu videoları koymucaktım çünkü 106 vtecin yanında hiç duramıyorki ne anlıcaksınız
Siz erken basılan videoyu izleyip nos var demeye devam edin en iyisiburda yaza yaza inandırmak zorunda değilim aracı getirin akşam deneyek
Call for prayer
Instagram hesabımız
benim koyduğum butun videolarda magic logosu var bunu önce bir netleştirelim.
ikincisi diğer video da var aynı youtube hesabında. biraz bakarsan görürsün.
üçüncüsü bahsettiğin gibi reklama ihtiyacım yok.
dördüncüsü de art niyetim olsa 2. videoyu yüklemezdim youtube hesabına.
kaldıki ben şahsen kimse ile muhattap olmadım. ne senle ne araç sahibi ile. 106 nın sahibi onur a dedim istesene videoları bakalım yollasınlar. o gün sen orda bile değildin. videoların sende olduğunun, sana ulaşmamız gerektiğine dahi bir vahi de inmedi.
MagicPerformance
bu öne geçilen dediğin videoyu da ne face de ne başka yerde bulamazsın.
MagicPerformance
Call for prayer
Instagram hesabımız
Call for prayer
Instagram hesabımız
aynı başarıyı ben de size dilerim.
bizde geçilme korkusu yok en hızlınızla da deneriz....
MagicPerformance
MagicPerformance
illa ki bazı konularda tartışmalar çıkacaktır buda bu işin bir nevi heyecanı değil mi..
Maşallah Subhanallah ile yürüyen Red 106'mızda bu kadar yürüyor 1600cc ile ondan hızlısıda 1600cc oda hazır olduğunda çıkartırız denenir bizde Şükür geçilme kaygısı hiç olmadı biz sadece şuan yaptığın gibi bir açıklama bekledik yaptın Teşekkür ederiz Abi
Bu aralar araçlarımızı çok çıkarma taraftarı değiliz Abimiz kardeşimiz dostumuz Cumhur Hastahanedeyken bizim çıkıp gaz basmamız olmazher ne kadar bu sizi ilgilendirir bilemem ama garaj olarak çevrimdışıyız bir süre o iyileşsin moreller havalar toparlansın elbet denemeler olur keyifli keyifli izlenir Allah herkese kazasız belasız güzel keyifli denemeler sunsun İnşallah iyi günler..!
Onurcan Korkmaz
Bemaps Chiptunıng
Sen o gece orda değilmiydin bütün denemeleride en yakından seyretmedin mi
Sadece 1 denemede geçiliyor bundada bir anormallik olduğu aklına gelmedimi
Araç yapan usta koşturan adamsın en azından o videoyu facebookta paylaşana engel olman gerekirdi
Sırf bu tartışmalardan kaçındığım için videoları atmadım ciddiyim artık eskisi kadar enerjim yok olsaydı o gece denemeyede gelir aracıda sürerdim
Tartışmayı gerçekten sevmiyorum ama saçma söylentiler oluncada insan üzülüyor
Kırdıysam kusura bakmayın hakkınızı helal edin
Arkadaşınızada Allahtan şifa diliyorum
Call for prayer
Instagram hesabımız
eee videolarım editledi hilmi nosu silgiyle sildi herhaldeaksam yeniden deneyein olmamı ?
www.drecu.com
Ne Büyüktür Emeğe Saygı Duyan İnsan...!!!
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)