User Tag List

Sayfa 3/8 İlkİlk 12345 ... SonSon
142 sonuçtan 39 ile 57 arası

Konu: FT VTI vs RED 106

Murat - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı miniks Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Açıklamasınıda yaptım ben bu videoları koymucaktım çünkü 106 vtecin yanında hiç duramıyorki ne anlıcaksınız
    başkası olsa bu vti ın geride kaldığı videoyu gazeteden izlerdiniz geçtik geçtik diye bu lafının üzerine. 80-210 arası ortada 2 boy var, iki direk değil. 1.6 bir makine bu kadar küçük görülmeyi hak etmiyor bence.

Sen o gece orda değilmiydin bütün denemeleride en yakından seyretmedin mi

Sadece 1 denemede geçiliyor bundada bir anormallik olduğu aklına gelmedimi

Araç yapan usta koşturan adamsın en azından o videoyu facebookta paylaşana engel olman gerekirdi

Sırf bu tartışmalardan kaçındığım için videoları atmadım ciddiyim artık eskisi kadar enerjim yok olsaydı o gece denemeyede gelir aracıda sürerdim

Tartışmayı gerçekten sevmiyorum ama saçma söylentiler oluncada insan üzülüyor

Kırdıysam kusura bakmayın hakkınızı helal edin

Arkadaşınızada Allahtan şifa diliyorum
    tartışacak birşey yok. herşey karşılıklı. nekadar rencide edici konuşulursa o şekilde cevap alınır. iyimser bakarsanız karşıdaki insan da iyimser olur. en azından bende böyle

sen nasıl milletin youtube hesabını mı araştıracam diyorsan, bende türkiye genelindeki face hesaplarının çetelesini tutmuyorum malesef.

keşke gelseydin sürseydin, yada bakın beyler böyle denmiş ama aha videolar diye istenildiğinde videoları bizimle de paylaşsaydınız, da bu yanlış anlaşılmalar olmasaydı.

tekrar maşşallah ft vti a.
    MagicPerformance
    MegaSquirt Engine Management Systems Technician

Ne kingler gördük güle güle öldük...

Eray Yümsel - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    vay nosçu hilmi ��
    Viraja Gİrdiğinde Korkmuyorsan, Yavaşsın Demektir. ///M
    Dr. Ecu

mami_makinen - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vtec bariz hızlı maşallah Hilmi bayadır böyle hızlı bi vtec izlememiştim

Post Thanks / Like
    Mentioned
    29 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    araba koşturan adamın bu kadar deneme izledikten sonra bir videoda 106 erken basıp öne çıkıp arkadan VTI yardırarak geldiğini gördükten sonra hmm vti da kesin bişey var demesi komik olmuş. Yaw bi sürü deneme var hepsinde de VTI 4 e atınca bırakıp gitmiş. 1 değil 2 değil. 106 sahibi de gitmiş kendi erken basıp geçtiği videoyu koymuş başına da Magic yazmış. Yaw adamın seni kaç kere ezerek geçtiği belli neyi ispat etmeye çalışıosun da bu videoyu yapıp facebookta yayınlıosun. Yalanın kötü bir huyu vardır hiç bir zaman saklı kalmaz. RED 106 sahibi şunu bi açıklasın yaw.
    IN BOOST WE TRUST

Efekan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    106 zaten vtece kafa çıkartamamış sende hep arkalarından basmış izlemişsin dıştan videolarda gördüm yanlışım varsa düzelt lütfen

Hızlı olan aracın arkadanda yakaaması normal değilmi ?

2 saniye erken basıp öne atlama ile 1 denemede 2 3 boy mndeymişsiniz gibi gösterip videonun başınada magic performance yazarak reklam yApmanız nekadar etik ?

Bütün denemeleri kesmeden koydum bunca deneme arsından sadece 1 tanesini koyup kendinizin daha hızlı olduğunu gösterme çabası niye ?

1 hafta boyunca videoları koymak istemememin sebebi vtecin tek başına kendisi ile denemiş olması yani arada ciddi güç farkı var bu videoları koysam ne olur koymasam ne olur ?

Nos olabilir diye konuşup insanlarıda buna inandırmakmı gerekirdi arasaydın beni sanada izletirdim videoları

Ama bir tek 2 saniye önce basara geçtiğiniz videoyu nete koymak sonrada nos var bu araçta dedikodusu size yakışmadı
    Vtec araç sahibi öyle bi adamki vites
    kaçırdığı halde devam etmiş herkesi kendi gibi iyi niyetli zannediyor ,ben 106 nın önde olduğu videoya rastlamadım ama öyle bi durum sözkonusu ise gerçekten geçtik attık video var die çok ayıp olmuş.
    Tuned by ARP Garage

ErT_ThM - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Maşallah deneyen araçlara vtı pilotaj olarak zayıf bariz şekkilde yoksa daha ben gidicem diyor kesinllikle
    Powered and Map by PowerTune
    D-16 TuRBo
    34 ZZ 5235

Juggernaut - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Diğer denemelerden izlediğim kadarıyla 106 güzel gidiyordu.Vtec'te bu şekilde geçiyorsa oldukça başarılı olmuş demektir.
    İki aracada maşallah.

cakaragol - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Oncelikle masllah araclara sonuclar gayet normal ztn simdi hilmi abicim vtex hizli bariz elinize saglik ogun zubeyirde muharemde hep beraber izledik ben geciyorum sonuc bu ister kabul edin ister etmeyin ben yarisci insanim sokak agziyla svmem konusmayi sonuc kg olarak ben bu arabalarla esit degilim ama bende deli yurek oldugu icin ve arabama guvendigim icin cikip deniyorim sahibide cok
    İyi insan oldugu icim ve arada hiilmi abi oldugu icin ciktim denedim yarista bir saniye bir km bile onemlidir son virajda gelip geciyosam buda benim basarimdir saygi duyulmasi lazim kisada beni geciuo ve gelip sonradan geciyosam olay bitmisir yine istenilen herkesle denerim bahanem yok iyi formlar ama bu hafta cumhur arkadas bizi uzdu oyuzden deneme istemiyorim bizim basimizada gelebilirdi allah sifa versin dip not ben white typer olark speclerde ztn kendimi ispatlatdim kimsenin etkisinde kalmadan araba yuruttum ve suan satiyorim biraz mail gibi oldu k bakmauin ))

TechTurkey Oz` - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    abi bence kizmayın ama bahaneniz varsa denemiceksin git typer cup a katıl harun

ben izledim herif 5 e atamıo sen geliosun hilmi koysun ona göre konuşalım, bence FT vteci o gece kimse geçememiş

oo deilde lann ahmett hadi cıkar artıkkk minicik
    www.drecu.com
    Ne Büyüktür Emeğe Saygı Duyan İnsan...!!!

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı kelalper Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    araba koşturan adamın bu kadar deneme izledikten sonra bir videoda 106 erken basıp öne çıkıp arkadan VTI yardırarak geldiğini gördükten sonra hmm vti da kesin bişey var demesi komik olmuş. Yaw bi sürü deneme var hepsinde de VTI 4 e atınca bırakıp gitmiş. 1 değil 2 değil. 106 sahibi de gitmiş kendi erken basıp geçtiği videoyu koymuş başına da Magic yazmış. Yaw adamın seni kaç kere ezerek geçtiği belli neyi ispat etmeye çalışıosun da bu videoyu yapıp facebookta yayınlıosun. Yalanın kötü bir huyu vardır hiç bir zaman saklı kalmaz. RED 106 sahibi şunu bi açıklasın yaw.
    gene sen gene saçma sapan yorumların. senin gibi adamlara okan gibileri lazım.poster poster koyacaksın face geçtik diye ki yaranalım size. kimse hiçbir yerde video paylaşmadı diyoruz anlamıyorsun sanırım? youtube hesabına koyuldu videolar. o hesaba koyulan her videoda var logo. geçildiği videoda da var magic logosu. herşey bitti magic logosu mu dokundu? laf olsun diye yorum yapma.
    MagicPerformance

akif52 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    her rolling denemelerinde ben geçtim sen geçtin sorunları oluyor malesef anlamadıgım sey denemelerde neden 3310 gibi kameralar kullanılıyor

madem herkez iddalı arabaları güçlü ve yürürlü geceleyin düzgün ceken bi kamera koyun acısını ii ayarlayn olsun bitsin karanlıkta sadece sesgelen videolarda zor oluyor görmek..
    King performance

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    işiniz gücünüz ortalığı sikiştrelim millet kavga dövüş yapsın. biz de oturup izleyelim. elli kere söylendi koyun videoları diye. bilmeden etmeden konuşmayalım.
    MagicPerformance

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    [QUOTE=Oz`;7708504]abi bence kizmayın ama bahaneniz varsa denemiceksin git typer cup a katıl harun

ben izledim herif 5 e atamıo sen geliosun hilmi koysun ona göre konuşalım, bence FT vteci o gece kimse geçememiş
    Cup beni kesmez ) oyle bir dunyaa yokk sonuc neolursa kac hiz olursa olsun ben geciyorim orda hepimiz gorduk konustuk sahibide biliyo kendide soyledi neyi polemige gerek yok hilmi abiyede soyledim sen surersen birazdaha hizlandirirsaniz farkli olur dedim hilmi abiye saygimdan konusmadim ama beni delirtirseniz iki tane gurcuye 100 tl verir sokerim oyle gelirim isin rengi cok farkli olur ) ben size saygi duyuyorsam sizde benim arabam saygi duyun ...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    [QUOTE=Oz`;7708504]abi bence kizmayın ama bahaneniz varsa denemiceksin git typer cup a katıl harun

Alıntı cakaragol Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Alıntı Oz` Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    abi bence kizmayın ama bahaneniz varsa denemiceksin git typer cup a katıl harun

Cup beni kesmez ) oyle bir dunyaa yokk sonuc neolursa kac hiz olursa olsun ben geciyorim orda hepimiz gorduk konustuk sahibide biliyo kendide soyledi neyi polemige gerek yok hilmi abiyede soyledim sen surersen birazdaha hizlandirirsaniz farkli olur dedim hilmi abiye saygimdan konusmadim ama beni delirtirseniz iki tane gurcuye 100 tl verir sokerim oyle gelirim isin rengi cok farkli olur ) ben size saygi duyuyorsam sizde benim arabam saygi duyun ...

oo deilde lann ahmett hadi cıkar artıkkk minicik

Tuncay - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Masallah deneyen araclara
    Vtec gercekten iyi gidiyor iyi plotajla iyi fark olur
    .

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı akif52 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    her rolling denemelerinde ben geçtim sen geçtin sorunları oluyor malesef anlamadıgım sey denemelerde neden 3310 gibi kameralar kullanılıyor

madem herkez iddalı arabaları güçlü ve yürürlü geceleyin düzgün ceken bi kamera koyun acısını ii ayarlayn olsun bitsin karanlıkta sadece sesgelen videolarda zor oluyor görmek..
    video var zaten. ama yayınlanmaması sorun oldu. sen geçtin ben geçtim muhabbeti yok. ft vti geçiyor 2 boy. onda herkes hemfikir.
    MagicPerformance

fbh_honda - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Masallah vtı ye
    Gecılınce kımse yedıremıyor zaten hep bı mazeret oluyor
    Ama nacızane sunu hatırlatım hayat gecıp gecılme kavgası yapmak ıcın cok kısa herkez + hızlarda arac kullanıyor
    En yakın ornek cumhur kardes allah sıfa versın cok uzucu bı durum hıc bır acıklaması ve mazeretı yok
    Bugun kavga yaptıgın adama yarın gecmıs olsun zıyaretıne gıdebılıyorsun
    Zevkle egoyu karıstırmamak dılegıyle allah hrrkezın yolunu acık etsın
    power tune

TechTurkey Oz` - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı cakaragol Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

kendi izlediğim videoyu yotrumluyorum ara hilmiyi söle koysun kızmakk yokkk verme ben verim söksünler işin rengi bellli

senin speclerinde dilim onun bişiyinde değilim demek yok ama yarış bu kimse TV yarışmasında 20 liranız var bu bütceyle bunu sunu yapın demiyor
    yarış bu sidik yarışıysa farklı olur tabi bence yarışmanın manası yok
    www.drecu.com
    Ne Büyüktür Emeğe Saygı Duyan İnsan...!!!

Volkann - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Masallah vtec gercekten hizliymis emeklerinize saglik.
    99' ZN 106 GTİ
    14' SC İBİZA CUPRA
    94' MAM 106 XSİ (TU5 SWAP)
    16' FK2 TYPE-R

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)

Bu Konudaki Etiketler