Call for prayer
http://m.youtube.com/watch?v=7na5Zm0vwtI
insanlar en akıllı varlıklardır, hüküm edemedikleri yaradılış ve ölümdür
Instagram hesabımız
miniksracing - humidorturkiye
Yok övündün demiyorum, arabamı satsam seninkinden 10 tane alırım diyesin geliyomuşya, hani o muhabbetlere hiç girme ki konuyu birde başka yerlere çekip başını daha da ağrıtmasınlar diyorum. Öylelerine mütevazilik en güzel cevap.
1-2 biiişiy dicem kimse alınmasın ozanda 15 senelik dostumdur tebrik ediyorum yarışa girmesinden dolayı ama kızmak gücenmek yok keske 9 saniye yapaydı ozan ım arabanda ne var stock bone stock dimi süper süre süper saniyeler hızlı sın kimse kötü bişiy demiyor tebrik edemeyen kim anlamadım bir gocunman varsa sölesene olm insanlar bilsin
artı girid e gitmek kolay bi sıkıntı yok maddi kuvvete bağlı hersey yanlış ise yanlış deyin lütfen
ayrıca 1 arabanın setup ı 1 hafta oluşturulur ha hayır diyorsanız sizin karar vermeniz olsun sizin belirsizliiğinizdendir bilgisizliginizdendir heee limittesindir kaşınıyorsundur kurcalarsın o ayrı bir konu piste çıkıyorsundur dersinki ben viraj demirini daha çok sertleştirim ozaman daha çok güzel girer dersin o ayrı bir konu kendi seçiminizdir ama dier seyler bence bahanedir
@murat abi
Gtr saniyelerin çok güzel ama ileriye gidemedin ama sunu unutuyorsun devamı gelmedi ? 2009 da 4.7 yapıyorduk ole böyle yaptık demedik hergün yeni rekorlar kırıyoruz kimse ben ettim ben yaptım ezerim geçerim demiyorki bir çoğu ciddi paralar harciyor 100+ lerden bahsediyorum
evet murat abi seneye draglraa giriyormusunuz ?
pisst mi ? hergün pist var zaten abi mesela sende bir gallardo yapıp turbo pist rekoru kırabilirsin yada bence cup aracı hazırlayalım hiç Traction vs olmasın hersey kuru olsun ole girin hep beraber izleyelim ben katılırım ama iddam yok çok sewemiyorum pist işlerini
www.drecu.com
Ne Büyüktür Emeğe Saygı Duyan İnsan...!!!
Sikinti yoksa madem o kdar araba yaptiniz gitseydiniz neden kimse gitmedi ayrica sana bisey diyen yokki ozgun ben cekemeyenlere soluyorum tassak gecmek senin genel halin alistik artik senelerdir... Ben keyif yapmaya gittim gitmiskende kendi klasmanimizda 2 inci olduk... Benim birinci olmak gibi 2000 hp gtr lari gecmek gibi bi derdim yoktuki zaten. Seninde dedigin gibi cok eski arkadasiz sen bana ben sana aliskinim aramizda asla darginlik kirginlik olmaz allah razi olsun cok emegin gecti arabalarimizda her zaman solerim bir kurus parada almadin benim lafim eziklenen tiplere be ozgun sende biliyosun o tipleri konusturma beni... Tebrik etmek yerine vayyy nasil gecirdiler ozana bak bak bak diye ekran basinda sevinenlere...
Godzilla...
Gtr da ileri gidemedim mi? Hoppala pasam,malkara kesan Ozgunum. Stok motor rekoru kirdim 3 sene once,daha ne yapayim? Sen ciddimisin yahu... Haha...
Ha daha fazla gitmek mi guc olarak? İlgimi cekmedi cunku pistte kullanimi sacmaliyordu artik ki bu modlu aracimla tam "12" kez piste cikmistim! Yani ariza vs yasamadan(1 kez benzin pompasi haric). Daha ne yapmami bekliyorsun,hala korfez 4 ceker rekoru duruyor orada....
Ben kimi ezerim,gecerim vs dedim ki? Amac saniye ise ben ornek verdim,997tt de 2007 de o sureler hayaldi,tipki gtr vs gibi. Hadi eskiye gideyim,madem konu actin,2006 da E55 amg ile 997tt leri geciyordum,yine rekor yuruyordum. Mkb ile haberlesiyorduk neyi nasil yaptigimiza dair. vs vs. Yada dahada eskiler falan filan... Yani ben yapmayac alistigim heri iste muvaffak oldum cok sukur. Ki 3,4 sec yuruyen aracim varken bile ezerim gecerim demiyordum...
Sana draglar icin gorusumu yazdim,bundan cokkkk seneler once girmistim,hic keyif almadim ve ozanla isin en ustune gittim,12 kalkis yapmisimdir,yok abi,acayip keyifsiz. Money talks,gerisi vak vak... İsini bilen alir kupayi gider...
Her gun pist var pist varda niye her gun iyi bir derece yapan cikmiyorda surekli ayni kisilerin ismi var listede?
Turbo gallardo yapip rekor kirmak mi meziyet? Komik olma kuzen,beygir degil kabiliyet konusturuyoruz.
Ben o aracin sahibini her pist gununde geciyordum zaten taki bunlar yapilana kadar. Bu kadar basit dusunme ozgunum. Look at the tabela
Ozgun;2007-2010-2004 pist sampiyonalarinda kullandigim hangi aracda traction vs vardi? Bak soyluyorum,benim iddiam var,ne kullaniyorsam iddiam var. İster reno ister ferro. Pisti severim osa beni seviyordur insallah. Er meydani orasi,herkes basiyor duzde. İsterim ki pist gunleri hic bos kalmasin,20 lik gencler uzasin gitsin bizde kicimizdaki agaran killara yanalim...
) keske istanbul park ozaman hergun olsaydi
dogrudur murat abi bisiy demiorum
gtr ida offf kullanaydiniz
her virajda zart zart kesmeseydi keske ama istanbul park 1 dk max 5 tur istanbulpark az daha yorucu ve hizli
benim iddam yok ama birgun berber pistte gazlamak isterim. Bence kelimeler kucumseyici adam rekoru kirmis. Tebrik etmek lazim sadece arabayla kirilicak sureden bahsetmiyorlar onur mesela 458 le anasini aglatiyor. Duzde basmak
eyvallah abi kaldirdinmi ciddi araba hic bence zabdetmek zordur ama herhalde biz bilemiyoruz malesef.
Ozan seneye insalllah. Girerler benim kendi arabam hzir olursa gidrim gitmek icin gitmem rekor kirmak icin giderim. Benim bakis acimla seninki farkli biliyorsun
www.drecu.com
Kucumseme yok,ben gercegi yaziyorum. Turboladiktan sonra artik denk mucadele olmuyor ki. Sureler orada,ayni zamandaki ciktigimiz surelere bak. Ben neyse onu yaziyorum... Tebrik? Belki 6 kere etmisimdir,sen beni tanimamissin. Ego vs yoktur bende. İsime bakarim. Onurla hep dipdibeyiz,aramizda hep virguller oynardi. Ben 2013 kasimda sattim 458'i,sonrasinda sureler biraz daha gelisti ama ben yoktum. Sonra 1,6 klasmanina bak,ne diyim...
Yani kendin calip kendin soyluyorsun,e soyleyim baride uyan. Tebrik et Ozgun,zor degil ama ben yinede alinmam gec olsada![]()
Kendim calip oyuyorum dogrudur 1.6 klasmani nedir? Neyi tebrik etmedigimi idda ediyorsun ben onu anlamadim ? Gitmeniimi acaba ne oldu die ozani kim neyle denedin diiip sonada makraya vurup x6m giibi bir araba olmamasina ragmen ona bile dikkat ederek dalga gecmememi. Sorularima cvp aalamiyorum turbo gallardoyla o is olmaz dediniz adam yapti buyrun cok idddalisiniz sizde yapin. Draga uzaklarda arama gel burdakilerle kalk murat abi diince bana tebrik et denemi anlamli cevap almis oluyorum?ozaman bosverin yurt disini ilk 9 saniye duz yapin ole konusalim demem lazim bana yaptigin bu dalga ile dimi ? Aa siz sewmiyordunuz dimi ozaman sereze piste gidin neden drag ? size benim ben bu terbiyesizligi yapmzken benlemdalga gecmeye calismak neden onu anlayamadim ???
www.drecu.com
Ozgun,guleyim mu aglayayim mu bilemedim? La birak su onyarginida oyle oku yazdiklarimi!
Elma-armut domates karman corman olmussun... Neyse sabirla yazayim ama sadece beni dusunerek oku,sixktir et ozani falan.
Tebrik et diyorsun yani caliyorsun ama laf sokuyorsun yani soyluyorsun. Ulan pistte yada turbo/gtr vs de yaptiklarimi yaziyorum(ki biliyorsun) ustune pist derecelerimi soyluyorum sen hala drag'a gel yok turbo gallardo yap yok 9 sec bidi bidi.... Yahu beni tebrik et once. Huzlanmani derdin,al daniskasini yaptim 2004-6-7-10 ve -2 de!
Pist mi derdin,korfexde,ist parkda derecelerim uzun sure 1.2.kaldi hatra bazi klasmanda -mesela 1.6 yada 4 ceker-hala 1.! E ben ne yapayim? Taktin drag mrag,ulan ilgimi cekmiyor,al gittim iste kodumun yunanina,12 kezde ben kalkmisimdir,eee? Sifir zevk! Ama ne o?9 sec yapda goreyim,yahu sen yap unlim de,gelmeyen cekemeyen tayfa gibi goot olsun!
Ha birde,dalga malga yok ozgun,sen bana traction-gallardo yada ileti gidenedin gibi laf sokarsan bende gerekli cevabi veririm. Oglm ne dalga gecicem senle,en fazla dedigin gibi makara vs olur.
Haydin gencler piste(sosyal mesaj)
iyiki bi deneyelim dedik kimisi diyor moralin bozulur kimisi genelleme diyor kimisi GTR lara *** atıyor herkes tavus kusu gibi kabarmış arkadaş AMS12 nin yolu gözüküyor.
GT-R
Şimdi bu adamların muhabbeti ayrı farklı bi konuda çözüm arıyorlar ayrıca yaşında çok genç kardeşim atar yapman için uzun bi hayat var önünde. GTR'ları genelleme dedikleride anormal setuplar olabiliyor benzin sarfiyatından başka bişey olmaz diyorlar.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)