Emniyet şeridinde duran araç değil de kamyon, tır falan olsaydı görürdü anasının nikahını
Printable View
Emniyet şeridinde duran araç değil de kamyon, tır falan olsaydı görürdü anasının nikahını
Araba ne marma model acaba. Fazla hizlari da yok ama okdr kizaklandigina gore lastikler de tras.. Sag yan aynanin manuel ayari gorundugune gore belliki araba da tras.. Ben ztn 1 tane makasin hizin hakkini verecek araba goruyorsam 10tane yurek yemis sirket araci yada emsali ucan hurda teneke goruyorum. Gecmis olsun duran arac sahibine uzuldum.
ya duran adam bagajdan birşey alıyor olsaydı ?
ya duran araba siz olsaydınız?
ya duran araba sahibi babanız olsaydı ve o anda bagajdan yedek lastiği çıkarıyor olsaydı?
Haberlere çıktımı acaba bu kaza...
Dün videoya attığım yorum;
"Video alanın gözü sike bakıyor galiba bari o uyarsa adam minibüsten görememiş. He sikimde değil zerre umrumda değil öndeki aracı düşünüyorum şuan umarım onda yaralı yoktur :) "
Ne yazık ki durum bu :)
emniyet şeridi denmişte,
elemanın patladığı araba sağ şeridin tam ortasında duruyor :/
kenara da yanaşmamış bariyerlere doğru. Direk yolun ortasında bodozlama duruyor.
makas atan zaten suçlu da, o şeridin ortasında duran adam neden orda duruyor o da enterasan. trafik akıyor çünkü.
arıza vs olsa neden yolun ortasında ? neden bariyere yanaşmamış ?
E5 imiz sağolsun metrobüs yüzünden emniyet şeritsiz tamam da, bu kadar da ortada durmakta hata...
Kaza geliyorum demiş. Sağ şeritte duran araçta da büyük hata var.Reflektör koyması gerekirdi öyle bir yolda. Vidyo normal seyreden bir taşıtın orta şeritten sağ şeride geçmesi ve duran arabaya çarpması şeklinde olsaydı eminim hepimiz o duran arabanın sahibine neler neler söylerdik.
adamda gözgöre göre patlamış..
Belki sağ şerit birden durdu da o adam arkadakileri uyarmak amaçlı dörtlülerini yaktı bilemeyiz bunu ama sonuç olarak bu makasçının teki belli yani :)
Abs de yok ki frenle beraber direksiyon hamleside kalmamış anlaşılan araba direk kızakladı zaten, bir de minibüsün sağına doğru yönelirken az bişey de gaza yükleniyor zaten, hani oda bir makas tarzına en sağa giriyor,,,ama tabi çıkamıyor.. park halinde ki araca üzüldüm hakkaten araç içinde oturan filan varsa kesin sarsıntıdan bişeyler olmuştur onlarada.
Araba dacia logan :)
Bunun gibi şeylerden korktuğum için hayatta öyle yollarda. Temde bile iyice dağa taşa doğru çıkıyorum müsaitse.
Bi kere tabela devrilip iki teker patladığında 100mt den başladım duba koymaya aracın arkasına emniyette.
Lastıklerı değiştirirken bi arkadaşı gözcü diktim ne olur ne olmaz. Çok kötü çok.
Eleman hiç makas atıyo gibi gelmedi öyle ince ince gidiyor bence.
Yol durunca sağa geçmiş şerittede duran araba var şanssızlık işte yazık olmuş üzüldüm ben.
Herkesin başına gelebilir gelmiştirde özellikle köprü yolunda 140 la gidiyosun bi anda yol duruyor durcak mesafe yoksa mecbur atıyosun sağa
yazık günah milletinin canına malına kasediyorlar böylerini trafikten toplamak lazım..
inşallah vurduğu arabada çocuk bayan falan yoktur değil zarar görmeleri korkmaları bile bunun kafasının gözünün kırılmasına değmez ya
Demek ki neymiş ;
Makas atmak tehlikeli , sağ şerit ondan da tehlikeliymiş. Üzülmedim açıkçası
Mertere gerenk kalmamis :D