En az kaza yapan arkadas kadar sag seritte hicbir uyari levhasi koymadan duran arac ve tabiki emniyet seritsiz yol yapan devletimiz de suclu..
Printable View
En az kaza yapan arkadas kadar sag seritte hicbir uyari levhasi koymadan duran arac ve tabiki emniyet seritsiz yol yapan devletimiz de suclu..
İyi olmuş diyemem, bir gün gaflet anımıza gelir bizde kendi hatamızdan bir kaza yaparız ama, inanın hiç üzülmedim o çocuklara. Hergün Göztepe-Hadımköy arası gidiyorum zilyon tane böyle p.ç e maruz kalıyorum. Ölmesinlerde allah anasına babasına evlat acısı göstermesin. @Maxi abinin dediği gibi bir olay cereyan etseydi, düşünsenize yakınızın başına böyle bir olay geliyor. Gözüm döner oracıkta öldürürüm o p.çleri şayet o kazada ölmedilerse. Eğlence ve show amaçlı yapılan bu işe sonuna kadar karşıyım. Bunların yaptığı kamu düzenini bozmak, insan hayatını ve trafiği bilerek tehlikeye atmak, yasal yaptırımı çok ağır olmalı.
Herşey hatalı böyle sürmesi , emniyet şeridi olmaması vs... İnş can kaybı yoktur.
en sağ şeritteki o an durduysa peki? belki tam inmeye yelteniyodu. daha önce başıma geldi krank sensörü mü ne bozuldu araba şeridin ortasında kaldı trafiğin tam şişmeye başladığı noktada. napayım arabayı emniyet şeridine mi ışınlayayım
Dümdüz makas videosu çekelim popi olalım diye *** olma videosu olmuş yani özetle..
Konuya '' Sosyal Mesaj Verme Komisyonu'' gözünden yaklaşanlardanım , bazılarına göre ne yazık ki..
Sağ şeritteki vatandaşa suç bulanlar acaba ben de makas atıyorum ya bana denk gelirse yol ortasında duran bir ayı diyerek mi yaklaşıyorlar ? Neden derseniz, araçta şanzıman, motor kaynaklı bir arıza olmuş olup kıpırdatamamış olabilir.
Lastiği patlamıştır, jant ezmek istememiş olabilir.
Her ihtimal yeni olmuş olup vatandaş daha araçtan inememiş olabilir.
Kalbi sıkışmış , rahatsızlık yaşayan bir vatandaş olabilir.
Çarpan ayı perspektifinden yaklaşalım , sağ şeritte kim gider ? Yoldaki en yavaş araçlar değil mi ?
Sağ şeride o zaman bodozlama değil yavaş geçilir. Sağ şeritte selektör yapılan bir düzenin mahsulleri tabi bunlar.
Kuralına uygun amaçla ve şekille sağa geçecek olsa içim yanmayacak. Matahmış gibi özenen her gencin başına bir bela gelir işte bir şekilde..
Telefondan izledimde çarptıgında baya bir korktum bende be
patates olma sanatı
Bende çarpılan arabadaki lere üzülenler denim yolun ortasında duruyo denmiş sag yanaşmamış deniyoda belki sağ lastiği patlamış olabilir bunu bilemeyiz bir sürü nedeni olabilir ama vuran bilerek vurmuş sanki taksinin ordan gözüküyo durduğu hadi diyelim yandaki söylemedi sen nasıl görmedin hadi gördün ama gidiyo sandın oda kabul minübüsün arkasından çıktığında payı vardı frene bassa minübüsün arkasına geçebilirdi göz göre göre basıp vurdu
ayrıca makas atıyosan dıkkatlı ılerı bakıcaksın sag serıde gecmeden 2-3 sn oncesınde orda araba oldugu bellı oluyor.
Cem Selcuk Bedirhan · Istanbul Film Akademi'de çalışıyor
ne makas atması sözcü yakışıyo mu sana
adam kavşağı kaçırmamak için sağa geçiyor aceleyle
zaten önü boş niye şerit değiştirsin
ayrıca sürücü sağ çıktı bu araçtan öyle hatırlıyorum
Tamam beyler makas değilmiş, dağılalım...
sevenlerine aciyor insan evlattir babadir kocadir bi boktur ama beyinsiz iste vardir bekleyeni... insallah iki tarafta da onemli bisey yoktur bu da ders olmustur.
ben de böyle bir kaza yaptım, yani böyle dedimse makas atarak değil, arkadan çarpma suretiyle. İlerde trafik yavaşladı zannettim, durduğunu ayıkana kadar iş işten geçmişti, belki abs'si 4 disk freni olan bir arabam olsaydı kurtarabilirdim ama araç Renault 19'du.
Velhasıl kelam, videoda benim için en üzücü sahne, o ilk lastik cıyaklamasıydı. Allah kimseye yaşatmasın, tecrübeyle söylüyorum ki, çarpacağını anladığın "o an" var ya, işte çok kötü bir an o.
Al işte..Göz göre göre gitti vurdu.
Duran arabaya suç bulmasın kimse,e5te emniyet şeridi yok adam mecbur yakmış 4'lüsünü durmuş,ki bu apaçi o araba yürüyor olsa emniyete girerdi.
Bu arada son ses kazadan daha çok etkiledi beni :D
Herseyi gectimde bir insan niye patladigi videoyu nete koyar?