Maşallah ibocum RS'in sesi mest etti.
Saxo'nun 5. vitesini liftte unutmuşlar sanırım![]()
Maşallah ibocum RS'in sesi mest etti.
Saxo'nun 5. vitesini liftte unutmuşlar sanırım![]()
Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|
amma uzatmışsınız konuyu .yusufun arabayı yarış günü uğraşıp hazırladık ama tic karşısında böyle yürüyceni bile tahmin etmiyorduk,bakıyorumda nasıl gittine şaşırdıkları halde tavırlı davranmış birçok insan..
ayrıca , yusuf şefe, abi benim 5 çok uzun dört bitirir bırakırım demişti taa gündüzden.o şekilde basılacaktı.
çip konusunda saçma konular olmuş,araba utkuda yazılacak neyin derdindesiniz onuda anlamadım valla.
US Performance
Honda Tech
Vtk si
evet 4 kere gectım sxoyu benım mı kuyruk acım varfacade atarlanıp aksama gelmeyende sızsınız
guldurmeyın benı faceye forumdayım foto kouyuyorum kalırılıyor sınavları varmıs
vıdeolar var bende be sızın tayfa cekıyor vıdeoyu volvo gectı deyınce nasıl gectı dıyonuz vıdeoda
yapmayın boyle seyler benıde guldurmeyın ıstersenız cıkaklım bır daha deneyelım belkı sız gecersınız
![]()
Huseyin kendi sorunlarini başka biyerde çozmeye calisirsan sevinirim.
Bu konuyu daha fazla uzatmaya gerek yok.Aciklanmasi gereken hersey aciklandi.
Hüseyin merak etme araız seni belki deil hep geçerbir ayda beş tane yazılımcı gezdin Tic i Geçmek için ömrünü yedin ,bugün arsıza sardın, sen önce bi tarafını belirle milletin konusunda kendine pay çıkarma.
arkadaşlar ben yusuf,
üyelim yok o yüzden serkan abiden yazıyorum
aracım arsız saxoyu aldıktan sonra üzerine birşeyler ekleyerek emek ve para vererek yürütmeye çalışıyorum.ama görüyorumki bu ortam benim düşündüm gibi degilmis.
kimle yarıssam bir gariplik yancı tayfa yüzünden arac sahipleriyle kötü duruma düşüyorum.deneme öncesi ve sonrası güzelce ayrılmamıza ragmen sonrasında böyle tuhaf yorumlar benide üzüyor.yapı olarak biraz agresifim ama küçüklerime sevgimi büyüklerime saygımı yitirmem.
cihan kardeş,geldigimde seni karşıma alacam iki kelime konusacaz senle,mercan seninlede aynı sekilde konusacaz.arsız saxo kimlere dert olduysa delikanlı gibi bana anlatacaksınız derdinizi..konuşmaya gelmeyen olursa ben onu bulurum karşıma alırım derdini anlarım.
yarış konusunda benim hatam oldu heyecan yaptım baştan kadir abiye dört biter rol biter demiştim bir iki boy fark yiyecegimi düsündüm .tutuldum bese atamadım .halbuki atsam devam ederdik köprüyü öyle gecerdik, ilerde geçilirdim
volvocuhüseyin sen hic bu konuya girme düne kadar tic a bileniyodun dünyanın parcasını aldın para harcadın,baktın birşey olmuyo bize sardın.sana dedim benim geçtigm bmw yi geç söz denicem diye zoruna gitmis alasılan.simdide diyorum tic i geç gel deneyelm.ama ben gelene kadar çene yapma,
burda benim icin mesaj yazan destek olan arkadaslarıma tesekür ederim .arsız saxo ankarada atmosfrk olarak isim yapmıstır,geldigimde yazılımı ve bazı ilaveler ile daha üst sınıf denemelere imza atacaktır.
kalın saglıcakla antaladan gercek dostlara selam
US Performance
Honda Tech
Vtk si
Hayırdır bırader benle ne derdın var ben ne dedım sana yok karsına alacaksın bılmem ne
senın karsında cocoukmu var ?
ben ne yapmısımda bana sarıyorsun sımdı
benım senınle ne derdım olur
senın bı derdın varsa cıkar arabanı basalım gazlıyalım ?
sen yaptıgını biliyosun,kameradan fotograf cekip o cocugu alet ettin.konyada olacam insallah görüsürz
US Performance
Honda Tech
Vtk si
Bak Yusuf senın karsında cocouk yok
benım yerım yurdum bellı oyle buradan ınsallah gorusuz karsıma alacam fln lafları olmaz
benım ozelımde olan bır fotoyu alıp benım haberım olmadan yollamıslar
derdıını fotoyu koyan kısı ıle hallet
senın arabanı o dukkana sokanda kabahat zaten
o dükkana sokan,sana ekmek verendir,konuları daha fazla kaşıma.yüzyüze çözelim.yusuf
US Performance
Honda Tech
Vtk si
ben yapalım dedıgım ıcın ugrasıldı
yoksa ugrasılmazdı
benım senle yuz yuze gorusecek vaktım zamanım yok
mumkunse muhatp olmayalım bundan sonra.
benı kadır abı ıyı tanır 1 senelık adam degılım 2001 yılından bu yana bır seyler yaparım kendı ımkanlarım ıle
bı dahada bu konu ıle ılgılı bır sey yazmam
hayırlı geceler
Yok iki kelime konuşmalar yok ben sana kalın gelirim demelervarsa bi iddianız sizleri pistlere bekleriz
![]()
US Performance
derdi olan varsa daha burdan yazmasın yazan olursada sonucuna katlansın arkadas birdaha uyarmıcam ciddiyim
US Performance
Honda Tech
Vtk si
Dombili ve patates diyen arkadaş fiziksel terbiyeni takın! !!!
DOHA CAM FILM | Cam Filmi - Kaput Koruma - Araç Kaplama - Sticker
Şaşmaz Oto Sanayi Sitesi 2558(eski 35)sokak No:34 | 0554 660 49 11
Instagram / Dohacamfilm
şükür forum sahipsiz değil, en azından adap kurallarını aşanlar uzaklaştırılmış. Deneyen araçlara maşallah, bende 200 üstü basmayan araçlardan muzdaripim, bence, yol ve aracın şanzımanı izin verdiği derecede denemek lazım, ama 2 taraf anlaşmışsada , bize bişey demek düşmez.
Olm bak benimle derdi olan bana ozelden ulassin. Burdan yazmasin.
Dayanamadim ben de yazayim dedimGencler bi araba icin girdiginiz polemiklere bakin. Deger mi acaba?
Kadir abi sen de tarafini sec. Ya benimle ol ya da öl![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)