yine bir EF SA NEEEEE !![]()
yine bir EF SA NEEEEE !![]()
Ellerine saglik her makina bolumu gibi bunuda severek izledik![]()
teşekkür ederimkonuya göre belirliyorum. sıkıcı içerikleri siliyorum. mesela; Mustang GT'de de burnout, drift vs... gibi sahneler yoktu
teşekkür ederim
teşekkür ederimaslında evet, uzatabilirim fakat içerik ve kurgu için fazladan zamana ihtiyacım var. bu pek mümkün olmuyor. hatta, haftalık yayını 2-3 haftada 1 olarak düzenlemeye başlıyorum artık maalesef.
tebrikler başarılarının devamını dilerim.en çok m3 yanlarken verilen müziği beğendim
( 🔴🔴 VETTE 🔴🔴 )
Eline sağlık harika olmuş Buğracım![]()
Youtube'da üye girişi yapıp izlememizin bir faydası varmı rating arttırma anlamında ? Üye girişi yapmadan izliyorum varsa faydası giriş yapacam![]()
Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|
Buğra bikaç kere üst üste seyrettim bunu. rx8 den sonra çok çok iyi geldi. Zirvede şu anda bence proje. Eline emeğine sağlık cidden.
Buğracım Yine Film İzler gibi izlediğim bir video olmuş.Ve Belirtmeden edemicem gece çekimi olmasına rağmen Kamera İnanılmaz...Ellerine Sağlık The Makineye Uzun Ömürler
TV de bile bu kadar güzel kaliteli bir çekim, anlatım yok çok iyi. Devam Buğra..![]()
Tufan has no limits.
Yine çok güzel bir video olmuş.Devamını bekliyoruz...
(Bu yeni ford mustang çok satıcak ford çözdü bu tasarım işini)
Seat IBIZA FR
C U P R A L E O N
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)