beyler bunlara ne deseniz haklısınız fakat ülkemizde hala bilinçli s2k kullanıcıları var..o yüzden alayına sıkmayın bence.
ayrıca madem s2k ele ayağa düşmüş alın birer tanede bilinçli kullanıcılar olarak brunch yapalım he?
Printable View
beyler bunlara ne deseniz haklısınız fakat ülkemizde hala bilinçli s2k kullanıcıları var..o yüzden alayına sıkmayın bence.
ayrıca madem s2k ele ayağa düşmüş alın birer tanede bilinçli kullanıcılar olarak brunch yapalım he?
https://www.youtube.com/watch?v=o_lM-dSm0Zo
Bide şu videoyu izleyin, rezillik diz boyu, arabayı kontrol edememesi ayrı bi dünya, sonra bide arkadan bi s2000 türedi, onu biçiyordu, şans eseri kurtuldu, sonra s2000 başladı mal gibi dönmeye. :)
Dun gece youtube da bir video denk geldi " Unal Turan Antalya fuara giris " diye. gorende gumballa cikiyor fln sanacak. Kangoolar, egzostlu guvenlik paketli ies ler, naptigi anlasilamayan s2klar..
herkese sallayıp ele ayağa düştü diyenlerin yaptığı genelleme hoş değil bunları yazıp elit olan kendını oyle hisseden varsa beklerım herzaman garajımda çay içmeye arabasıyla. her arabada var bu bmwde tofaşda nıssanda araba değil ınsandır apaçi olan . ve her açılan konu bir nevi reklam ilk videodada bir şey görmedim ben arkadan itiş güçlü arabaların hangisi yaparsa yapsın hepsı başına toplanmıyormu bu tarz organızasyonlarda buda oyle olmuş gecen ızmırde pışt cıkısında burda videosuda paylaşıldı gürcü plakalı 350z yanlarken arkasındaki 106 aynısını yapayım derken kaldırıma cıktı ve o gun pist çıkısında yan verıp yol ortasında Show yapayım derken adamın bırıne yandan bir vurdu ayakları yerden kesıldı çamurluk yamuldu adamın başına toplandılar vs bunlar her arabada var kımse tek arabaya mal etmesın genel konuşmasın.
Iyi mustang yokmus aralarinda, Liseli katliami olurdu
söylenen hemen herşeye katılıyorum da yaşı küçük seyircilere neden giydiriyorsunuz yahu?
ne güzel işte araba merakı sarmış onları da ve koşturuyorlar zevklerinin peşinde.
muhakkak aramızda o yaşlarda altında arabası olan vardır ama hiç mi "kaç basıyo lan bu araba" diyip arabaların camına yapışanlar olmadı? bi bizmiydik aq fakir ama heyecanlı:)
Bizim zamanımızda da popüler adamlar vardı. Ama facebook yoktu haliyle bu kadar tapılma durumları olmuyordu. Saygıyla takip ederdik. Bir şeyler öğrenmek için çabalardık.
Bizde 15 li yaşlarda modifiyeli araba görünce yolu uzatıp sırf izlemek için dakikalarca yürürdük. Çocukların ergenlerin üzerinden onların araba sevgilerini kullanarak belli bir iş kolu oluşturanlara bu sitem aslında. Konu s2000 değil konu arabacılık adı altında bi kesimin bu piyasanın anasını bellemesi..
Maddi durumu çok iyi bir insan değilim ama gözünüzü seveyim şu s2000 sahiplerine zengin demeyin ya :D
şunlar bi bitse artık paket olsa da vatan millet kurtulsa şu kirlilikten. Yolda görünce tüylerim ürperiyor artık sinirden.
bu tarz kaputu ilk defa gördüm, ne cahilim
arabay m42 takmislar ya apaciler, ben sok
mevzu mu var? niye koşuyorlar?