Hayırdır dostum? Neden alevlendin? Adamlığımı sen mi sorguluyorsun?
İster beğenirsin ister beğenmezsin bu benim görüşüm.
Printable View
https://www.youtube.com/watch?v=T8YdW7bie8g
modelını yazmayım bıle budamı apacı arabası
ıyıce şasırdınız valla forumda ne yazacagınızı bıle bılmıyorsunuz
bari bu forumda böyle yaftalar olmasın.
iki tane dallama böyle hareketler yapıyor diye nasıl bazı kesim araç kullanıcılarını böyle yaftalıyorsunuz? bi tane düzgün efendi insan varsa içlerinde hakkına girmiş oluyorsunuz.
Ne yazacağımızı bilmemek :soru: Burda belirtilen araçlara zaten denilen bir söz yok, asıl mesele bu araçlarla yapılan hareketler. Hangi aklı başında insan her sokak başında, girdiği her dönemeçte milletin hayatını riske atarak yan vermeye çalışır? Söyleyeyim bizim milletimiz. Youtube'a e30 yazınca çıkan sonuçlara bakar mısınız ya kesici ya da yan verme bunlar o kadar çok ki... Bunu da geçtim bir polis çevirmesinde zaten mıknatıs gibi hemen çevrilir hale geldi bu araçlar artık, ben ve benim gibi düşünen insanlar bu araçlara ılımlı gözle bakamıyor malesef.
1.Ben senin dostun felan değilim. 2.cisi adamlığını sorgulatmak istemiyorsan yazdıklarına dikkat edeceksin herkezi aynı kefeye koyamazsın adamın belirli bir parası vardır gider şahin alır orta halli parası vardır gider bmw alır. zengindir gider s2k alır. Kimseye bindiği araca göre sınıflandıramazsın. Bu kadar basit. Sen neye biniyosun ? vag grubunamı ? o zaman burdada torbacılar vag grubundan araçlara biniyor bende atıyorum scirocco torbacı arabasımı diyim?
Ağzına sağlık Mertcan abi. Bu fotoyla son noktayı koydun. ağzı olan konuşuyor.
1-2'i boşver, önce karşındaki tanımadığın insanla düzgün konuşmayı öğren, sen kimsin ki kendinden yaşça büyük bir insanın adamlığını sorguluyorsun efendi ol. Bir üstteki postumu bir oku sonra scirococuyu mu passatcıyı mı artık neyi torbacıya bağlayacaksan bağla. Burda tüm kuşcu veya s2000 cilerin tamamına söylenen birşey yok, oluşmuş olumsuz genel bir kanı var.
arkadaşın mesajını her şahine binen fakir apaçi dir her ortahalli BMW ye binende apaçidir hatta her s2000e binen zengin zaten apaçidir diye anlamak yerine ;
Apaçi diye tabir ettiği insanların maddi durumuna göre tercih ettiği araçları sıraladığını anlasan bu kadar gerilmene gerek kalmaz inan...
arkadaşın mesajını anlamamakta direniyorsunuz birde üstüne kalkıp En uç örneğin fotoğrafını atıp adamı haksız çıkarmaya çalışıyorsunuz..
Türkiyede RUF gibi bakılan değeri bilinen kaç tane e30 var?
arkadaşın tabir ettiği tarz insanların altında heder edilmiş ahı gitmiş vahı kalmış kaçtane e30 var?
Ruf un fotoğrafının altına sahibindenden önüme çıkan ilk 50 e30 un fotosunu atsam arkadaş haklıymış dersiniz..
çünkü 100 tane değeri bilinerek kullanılan saklanan varsa 10000 tane mahvedilen var..
Ama tekrar yazmakta fayda var arkadaşın söylemek istediği bu değil..
Hepiniz yaşca büyüğümsünüz bana düşmez belki ama biraz saygı çerçevesinde tartışmanızı tavsiye ederim. Burda kimse sanal değil, sonra birgün yüzyüze gelirsiniz utanırsınız yazdıklarınızdan abilerim..
Gelin bir daha inceleyelim.
Sanırım görünmez post diye birşey cıkmış techde burdan bazı veya coğu gibi bir ibare göremedim ben.
Yaşın yazmıyor emin ol yazsaydıda aynı şekilde yazardım o post'a istinaden.Terbiye olayına gelince, efendilimizi çok şükür hak eden kişiler için kaybetmeyiz. Ben benden 1 yaş büyük bir kişiye bile gereken efendiliği gösteririm, yeterki karşımdaki insan saygılı olsun. Tekrar dediğim gibi tamamına söylenen birşey yok diyorsun direk yazdığın postu tekrar alıntı yapıyorum neyse ben daha fazla uzatmıyorum.
Abi, arkadaşın mesajında yazan o, direk yazmış.. Ortada anlaşılmayacak bi durum yok.. Otomobil işi zevk meselesi biri gider honda sever onu alır, ben bmw severim onu alırım.. Gönül ister e46 m3lere binelim gtr'a binelim, ama elde imkanlar doğrultusunda şahine binen kişide hondaya binen kişide birşeyler yapmaya çalışıyor. Ha demiyorum bu araçlara apaçiler binmiyor, ama hiç kusura bakmayın sadecede bunlara binmiyorlar..
Eminim ki bı konuyu yüzlerce kişi okudu gördü, ama bi tek sen bunu yazma gereği gördün. Çok stres yapmadın mı (: Boşver bence keyfine bak.Sen apaçi değil isen ispatlamak zorundada değilsin ,kimseyi savunmak zorundada değilsin (:
Baba meraba bi e30 yapajam ışıklarda bile yan yan ayıqoun mu :)
Kaç tane düzgün, kaç tane apaçi kullanıcısı var bilmem ama göz onunda olanlar apaçiler. Öyle oluncada apaçi arabası damgası yiyor. BMW içinde durum benzer şekilde. Elbette ki çok düzgün bmw sahipleride var ama azımsanmayacak kadar çok apaçi kullanıcıda var ve dikkat çekenler onlar.
Arkadaşlar şu bindiğiniz markalara bu kadar takili kalmayon, yarin satar baska marka alirsiniz boşverin. Zateb burda genelleme yapilmiyor, kimlere gittiği belli burda yazilan çizilen seylerin.