on numara, çekim kalitesi ve dialoglar profesyonel olmuş baya emek verilmiş elinize sağlık
on numara, çekim kalitesi ve dialoglar profesyonel olmuş baya emek verilmiş elinize sağlık
Peugeot 206 RC Feline -1.4 Hdi
Videolari iftar sonrasi yemek ve nargile tadinda izliyorum gayet guzel samimi hos sohbetli, bende bu yaz aracimi sirf E36 3.18 is ve 3.20 ci yada i herneyse almak icin sattim fakat arabanin piyasasi 18 20 iken begendim dolu paketler suan olmus 43 lira en tavani ve sonunda lanet ettim gene honda aldim 5 tane orjinal araba kacirdim keske alsaydim diye kafami vuruyorum artik kader kismet diyelim arabaya gelirsek o jantlar presli yaylar o spoiler bence berbat otesi orjinal olsun bizden olsun bi arkadas tam olacagini yazmis motorsport jant yada spoke yada m counter jant, zender spoiler eibach yaylarla canavar olabilirdi saygilar E34 bulabilirseniz onuda bekliyoruz
Peugeot Sport 306 GTI
çekim güzel. videoların giriş gelişme sonuç kıvamında bunu da sevdim.
beğenmediğim kısımlar, araç sahibinin yanladıktan sonra sağ sol yapması. bir kere yanlayıp düzgünce toplasa daha güzel görüntüler çıkardı ortaya.
videolarla ilgili genel bir isteğim var bu arada. aracı park halindeyken çeksen, içine girsen içini çekip biraz anlatsan çalıştırsan ve egzoz sesi vs çekimi yaparsan harika olur.
https://www.sahibinden.com/ilan/vasi...07809315/detay
3 harfliymis yalniz, korkulur![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)