Ne zaman deneme
Printable View
Ne zaman deneme
her gün deniyor, en uygun bulduğu gün yapıcak..
Cuma günü ( köprünün ilk açılış ) gününe kadar devam edicek..
Köprü boyunca rüzgar panelleri koyulabilir. Ansızın gelen ters bi rüzgar hayatına malolur.
Ya hepiniz düşünüyorsunuz bu adam ve ekibi düşünmüyor bunları :D
istedikleri kadar hesaplama yapsınlar; 2 tarafınız açıksa, herhangi bir yanal rüzgarda büyük tehlike atlatırsınız. Bunun herkes farkında ama yinede deneyecekler. olay rakam 400 olunca ben baska sebepler dahı arıyorum.
kenan'ın basarısı ortada lakin abartmayalım. daha önce denedi ve olamayacağını gördük. superbıke ve moto2 de basarısız olup ss a donmedı mı zaten?
Supersport dünya şampiyonundan bahsediyoruz.
Bırakın da işin teknik kısmını kendisi ve ekibi daha iyi bilsin.
Hayatını tehlikeye atacak davranışlarda bulunacağını zannetmiyorum.
İlla ki meteoroloji ile iletişimdedirler.
wolrath
abi ne gibi sebepler sadece meraktan soruyorum
bu iş biraz sponsor ile ilgili..
mesela, motogp de yarışması için 3-4 katı bütçe gerekiyor. SS' i sunan Yiğit TOP her defasında söylüyor, bu çocuğa sponsor olun vs vs diye ama olan yok malesef ülkemizde.
Olsa da gerçekten büyük işler yapabilir o azim istek var.
ss de kimse iddaa edemez zaten, çok çok iyi..
https://tr.wikipedia.org/wiki/Kenan_Sofuo%C4%9Flu << buradan da bakabilirsin
herkes o hızda yandan rüzgar yese falan demiş ama
rüzgar köprü boyunca çok düzensiz değilse direk karşıdan ve karşı çaprazdan almadığı sürece 400ü engelleyecek bişey yok
motoru otomobille karıştırmayın,hızlandıkça dik durma ve düz gitme eğilimi artan bir araçtan sözediyoruz.heleki h2 gibi bir motosiklet.
+300 giderken yandan sabit rüzgar yemekle hiçbirşey olmuyor,yandan rüzgar alırken araç sollandığında bile sizi düşürecek birşey olmuyor.tek şerit yolda biz motoru tutabiliyorsak bu gibi bir durumda kenan h2r gibi bir motoru o genişlikte yolda çok çok daha iyi tutar.
dediğim gibi rüzgarla ilgili tek sıkıntı yandan sürekli değişen hızda vuran rüzgar olur ki o şekilde de denemeye çıkmaz zaten.onun rüzgarla ilgili düşüncesi karşıdan alıp hızını engellemesi.
o hızlarda benim korkum rüzgardan çok çok daha ön sırada, zincirin kopması,motorda yaşanan bir sıkıntı ile arka tekerleğin kilitlenmesi,lastik patlaması olurdu
https://eksisozluk.com/kenan-sofuogl...cudur--5008281
seviyoruz, pistte bayrağımızı dalgalandırınca gurur duyuyoruz, alçakgönüllüğünü görünce alkışlıyoruz. ancak şurda yazanlar ne yazıkki acayip doğru geliyor bana..
lütfen abiye gerek yok ;)
Ölürse şehit olurmu peki beyler
Klasman olarak tamam bir motogp değil ama Kenan Sofuoğlu'da güzel bir sürücü. Yeteneği yok değil. Özellikle ülkemizde futbol'dan başka spora bitçe ayırılmadığı için kendi çabaları ile bir şeyler yapmaya çalışan,yapmış bir sporcumuz.
Hangi cemaat hangi taraf olduğu aslında beni pek ilgilendirmiyor. Ülkemizi temsilen ve başarılı bir sporcumuz olarak saygı duyduğum bir insan.
şunun mantığını çözemiyorum. Yandaş olduğu zaman izin var köprü üstünde 4** denemeye ama yandaş olmayınca izin yok. Ali İsmet abi 30 ağustosta gösteri yapalım herşeyi ben karşıliim Boğaziçi köprüsünün altından geçip loop atiim dedi kabul etmediler ki şundan çok daha güvenli bi olay yapacağı olay.