[QUOTE=cem;8174918]Sevgili görkemim; bence bırakalım bu şekilde savunmaları, yazdığın şeyi irdeleyince komik oluyor çünkü.
Yani gördükçe yazmayım diyorum ama dayanamıyorum"Yolu bütün kabul etmek"
Adama sorarlar o nasıl oluyor diye
Burda çoğu kişi normal otomobil kullanmıyor doğru, fakat bunu trafiğe açık alanda kameraya alıp, eleştirenlere bu normalmiş gibi cevap vermek cidden akıl kârı değil.
Bunu kayda alıp yayınlayıp, bunu eleştirenlere bu görüntüler normalmış gibi yazmayın.
Çünkü ikiyüzlü bir forumuz, bunu "farzet ki" grubundan birisi yapsa neler olur, neler yazılır burda düşünmek bile istemiyorum.
Haksızsın demiyorum ve postumda altını çizdiğim şeyi yine hatırlatmak istiyorum ;
'' Elbette trafiğe kapalı bir alan değil ama buradaki pek çok kimse de faktörleri gözardı edecek yapı ve görüş sahibi kimseler değiller. Bu yüzden sürüşün legal/illegal yönünü savunmuyorum ........ ''
Bir de geçenlerde Sarıyer / Bahçeköy / Belgrad ormanı yolunda gündüz vakti seyir halindeydim. Direkt yola ve sürücülere konsantre oldum. Bu yolda videoda gördüğünüz Uçmakderenin 1/5 uzunluğundaki versiyonu gibi düşünülebilir. Sıradan trafik sürücüleri dahil hiç kimse virajda şerit içinde kalmıyor. Bunu özellikle izledim. Belki de fıtratımızda vardır Cem bro![]()