Güzel bir akşam olmuş E55 amg efsane![]()
Gece gece çok moralim bozuldu ya ,en beğendiğim makina sanırım eline sağlık kardeşim birde siyah beyaz olmayan hali varsa onu da izlemek isterdim .
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
çok güzel olmuş ben çok beğendim, 8 küsür dakika, diğer videolara göre uzun olsa da hiç öyle gelmedi.izlettiriyor, benim takıldığım nokta 1:36'da GTR'ın neden ayırmadığı![]()
( 🔴🔴 VETTE 🔴🔴 )
@Arenimo aracın sessiz kalıyorsa " kuzuların sessizliğimi " demeliyiz buna ?![]()
Modena ne fena ya...
Hersey guzel emegın ortada zaten tartısılmaz en sıkı takıpcılerındenım negatıf hıcbısey yok ama hani ferrariler gtr lar hayal ürünü bircogumuz ıcın bıraz daha alım gucu olabılecek en azından belki alabılırız dıyebılecegımız araçlarıda tanıtma vs gibi videolar gelıcekmı abi![]()
Tüm araclar muazzam. Arenin geçtiğinde cikan ses muazzam. Porschenin sesi de ılgincs2000ciler heryerde bu arada
bi bitmediler
![]()
rich kids of turkey sayfasına rakip bi gece olmuş. Maşallah.
İyilik kolay.. kötülük gayret gerektirir.Ben tembel sanılacak kadar kolaycıyım..azimle sıçan ancak sıçmış olur, taşı matkap deler..
Görüntü o kadar net ki
Plakalar kapak gibi çıkmış
Yerleride söylemişsini dedeler iZlemez inş
Sabah sabah senfoni iyi geldi
GüZeldi
İnsanlar ikiye ayrılır. İşine gelenler işine gelmeyenler olarak.
Kendi Ahlakın için Kuran'ı oku, vatanın için Nutuk'u oku.
Hakikatten yana olacaksan, yalnız kalmayı göze alacaksın...
Dr.ECU
Buğra merhaba ,
biliyorum aramız bozuk ama senin kalitende video yapan başkası yok. O yuzden aramız bozuk olsada seni takip etmeye devam diyorum. Videon ve tarzın giderek gelişiyor. Ben bu videonuda , mahalle jargonunda, hatta işin doğasına uygun otoban rollerinizide seviyorum. Başarılarının devamını dilerim.
konsept farklı olsada yine bir the makina yine bir buğra akpınar klasiğiemeğine sağlık
siyah beyaz benim daha çok hoşuma gitti, arabalar zaten nokta, siyah beyaz olunca underground bir hava katmış. Köprüdeki kısım süper olmuş, tebrikler.
CAN CEYLAN
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)