Arabayla epey uğraştık, kısık halinde otopark ekibi test videosu çekti. Epey eğlenceli oldu. Umarım beğenirsiniz.
Mitsubishi Evolution IX | TEST - YouTube
Arabayla epey uğraştık, kısık halinde otopark ekibi test videosu çekti. Epey eğlenceli oldu. Umarım beğenirsiniz.
Mitsubishi Evolution IX | TEST - YouTube
İzlerken cok keyif aldim, aracinizin da masallahi var. Kazasiz keyifli surusler dilerim. Sinanin surat ifqdelerinden arabanin nasil gittigi belli oluyor![]()
Çok keyifli bir araç belli Sinan yüzündeki orgazma sonucu oluşan tebessüm herşeyi anlatıyor
Eski evo 8 sahibi olarak imrendim
Nazar etmeyiz inşallah
Allah kazasız belasız kullanmayı uzun yıllar nasip etsin
İnsanlar ikiye ayrılır. İşine gelenler işine gelmeyenler olarak.
Kendi Ahlakın için Kuran'ı oku, vatanın için Nutuk'u oku.
Hakikatten yana olacaksan, yalnız kalmayı göze alacaksın...
Dr.ECU
Araç ve video çok güzel ellerinize sağlık![]()
Obur konuya yazmistimda burda da dursun![]()
Demin izledim arabada Bluetoothdan verdim hala popom titriyor cok guzel olmus arac tebrikler abi
1881 - 193∞
Videoyu izlerken benim yüzümde tebessüm oluştu Sinan da nasıl olusmasin.
9.40 dk çok güzel.Sinan gerçekten iyi kullanmış hem arabayı üzmemiş hemde bize yaşatmış.
Herşeyiyle çok güzel bi evo yaratmışsınız emeği geçenlerin eline sağlık ,keyifli sorunsuz sürüşler.
Dr.Ecu
Keyifle izledim, aracinizin masallahi var emeginize saglik.
Çok keyifli video olmuş. Soluksuz izledim. Hem Sinan bey'in anlatımı, hem de sizin anlatımınız çok iyi. Arabaya zaten söylenecek bişey yok.
"life is too short to drive boring cars"
keyifli video olmuş otopark cizgi degistirmeye basladi guzel olacak umarim , arabaya maşallah ama sinanda yakinda patlar benden soylemesi :-)
çok keyifli bir video olmuş emeği geçen herkese teşekkürler
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)