Video harika ,tam tadında seyirden sonra güzel dedirten tarzda olmuş .
Arabaya zaten kocaman Maşallah .
Video harika ,tam tadında seyirden sonra güzel dedirten tarzda olmuş .
Arabaya zaten kocaman Maşallah .
Maaşallah ozan abi evo cok iyi olmus.
Videoda cok guzel olmus.Sinanada basarilar diliyorum.Tek basina daha guzel olur Otopark.En azindan bi cizgisi olur programin.
Gazlama konusunda benim icim gitti vallaKolay kabul edilecek bi durum degil ama sinanda hakkini vermis.
Maşallah araç çok iyi. Video ve tanıtım da çok güzel. Sinan araç sahibinin sözünü kesmeden konuşmasına daha fazla müsade etti mi tamamdır.
Full-Time TeacheR
Part-Time TradeR
Part-Time DJ![]()
Maşallah. Harbiden zebani Evoçok güzel video. Keşke kadran videosuda olsaydı
![]()
Life is Too Short To Stay Stock
Böyle bir arabanın,böyle mütevazı bir sahibi olması da ayrıca memnun etti.Güle güle kullanın.![]()
Modifiye parayla yapılır ama parayla yaptırılmaz.
Maşallah allah kaza bela vermesin.
41 yasında ve böyle bir otomobil sahibi olmanıza acayip imrendin.
Videoyu soluksuz izledim, gazlamanın başladığı kısımlarda elimi başıma götürüp "eyvah eyvah", "aman aman" diyerek tedirginlik yaşadım, ekran başında bile.. Siz epey soğukkanlı kalabilmişsiniz..
Sonuç olarak, samimi ve açıklayıcı bir video olmuş, araç da güzel bir araç, maşallah diyelim..
inşallah sizin yaşlarınızda sizin gibi bu sevdamız devam eder.Güzel video olmuş beğendim. Sinan' da gayet güzel üstesinden gelmiş hem video'nun hem aracın. Boş muhabbet yok. Böyle devam otopark daha iyi yerlere gelir.
Tufan has no limits.
Elin hatunları nasılda vites atıyor.
Bu da başka bir zebani
Maşallah çok güzel bir evo güle güle kullanmak nasip olsun inşallah
maşallah harika bir araç gerçekten. havalar yüzümüze iki haftadır gülmedi sabırsızlanıyorum çekim için![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)