403 Forbidden
80-180 verisinde
insignia 21,7
civic 24,1
iki araç arasında 250 kg fark olduğunu unutmayalım
buda bonus olsun
403 Forbidden
Bizde çok fazla denemesi olmayan Civic RS'in, Jetta 1.4 TSI 160 HP'lik ile denemesine denk geldim yurtdışı videolarında. TSI karşısında herkesin ortak görüşü olduğu gibi baya etkisiz gözüküyor. Bizde de zaten çok denemeye gerek duyulmadı sanırım.
Stock jetta 1.4tsi 2013 VS stock Honda Civic 1.5 turbo. - YouTube
eleştiri gizli hayranlıktır.
Merhaba Arkadaşlar,
Yakın bir arkadaşıma Honda RS aldık. Onunla bir deneme yaptık. Yorumlara dikkat edelim..
Honda otomatik şanjumandan dolayı başlarda gidemiyor ve AĞIR ! 160km gibi yetişiyor roll yolu bitiyor. Bugün daha uzun soluklu deneme yapmaya calısacagız.
Honda Civic Rs Otomatik 1.5Turbo Vtec 182Hp - STOK -
Seat Leon FR Manuel 1.4Tsi 125Hp - Stage 1 Yazılım -
Videolar :
1. Deneme (Honda otomatik olduğu için tam aynı anda ayarlayamadık gibi.. )
2. Deneme (Korna honda da - biraz erken gaza basmasını söyledim - )
3. Kadran ( eğim -1,25 civarı )
4. Kadran ( 0-100 eğim 0 derecelerde 100den sonra rampa yukarı hafif +1 ler )
iyi Seyirler
1.4 tsi 125 kaç hp oluyor yazılım sonrası? Altlarda bu kadar ölü kalıcaksa hiçbir anlamı yok turbo olmasınında 180hp olmasınında. Yada gaz tepkisi çok kötü
RS'in iyi olmadığını biliyordum da, bu kadar kötü olduğunu da bilmiyordumDemek ki yukarıda ki 160'lık TSI ile deneme sonucu normal o zaman. Civic düşünülüyorsa, RS alınacağına Civic 125'lik Manuel eski motoru almak daha mantıklı o zaman.
eleştiri gizli hayranlıktır.
Roll 'de şanjumanı ayarlaması zor gibi
1. kornada honda
3. kornada Leon bassa eşit hareketlenir gibi ..
Leon Fr 125hp 1.4 tsi yazılım sonrası 170hp dyno verisi var.
Yaklaşık 200 kg daha hafif Honda 'dan .
Honda niye bu kadar ağır ? mantıklı bi açıklaması var mı ? 200k ciddi bir fark.
Diğer konuda saç inceliğinden vs bahsedildi bide. Enteresan yani 4 çeker sanki 200kg fark
Daha öncede yazdım b.k atmak değil gerçekler bunlar rs 150 lik fr kadar anca gidiyo diye
125 lik yazılımlı fr 150 lik stock fr dan 2-3 boy civarı hızlı kıyaslayınca da aynı dediğim durum ortaya cıkıyo..
Bu arada 125 lik fr sadece yazılımla 170 hp olamaz 155-160 max
140 lık fr zaten 185-190 oluyo turbosu büyük olduğu halde 125 likten, 150 lik lerin turbosuda çok verimli değil bu yüzden oda genelde 170-175 hp oluyo125 de dediğim gibi 155-160 falandır
Maşallah araçlarınıza güzel video teşekkürler![]()
Ben de geçen yolda denk geldim heyecanlı bir RS sahibi arkadaşa, arkamda kaybolunca şaşırmıştım. Cidden hiç gitmiyormuş.
Bu arada 125hp TSI imkanı yok 170hp olmaz yazılımla, 155 alsanız iyi.
@premiumparts / www.premiumpartstr.com
Premium Brands & Special Cars
OZ RACING · SPARCO · MSW by OZ · AEM · K&N · EIBACH
Çok matah gideri/ yürürü olan bi arabaymış gibi, bi de RS logosu yok mu!!?? Bitiyorum ona![]()
Civic hb 1411 kg Golf 1395 kg
Kilolari ayni nerdeyse
1.4 150 hp golf bunu gecer durur bi daha gecer bi daha gecer..
Bide bu rs 200 u gecmiyodu degilmi![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)