MK7 Golf R Stage 2 400 HP 100 - 200 km/h 8.8 Sec - YouTube
395 HP & 525 NM
Specler:
18 Jant
Forge DV
Forge Cooler
Eventuri CAI Kit
Milltek Downpipe
AEM Methanol Kit
100-200 : 8.88 Sec, Eğim -2.76
![]()
MK7 Golf R Stage 2 400 HP 100 - 200 km/h 8.8 Sec - YouTube
395 HP & 525 NM
Specler:
18 Jant
Forge DV
Forge Cooler
Eventuri CAI Kit
Milltek Downpipe
AEM Methanol Kit
100-200 : 8.88 Sec, Eğim -2.76
![]()
Masallah guzel deger Levent
Eskiden yaptigimiz sureler gercekten guzelmis,tabi simdiki sureler daha az parcayla geliyor o acidan daha guzel
Team PAŞAOĞLU
Jantlar da efsane olmuş ya![]()
Emil Varex Catback varmış
Bende aynısını dusundum, ama biz 2.4 peak 1.8 devir sonu full tolyenle ve daha fazla parcayla düz 8 sec civari yapıyoduk, yeni kasa 1.8 bar da tolyensiz 22 derecede bu sureyi yapıyor. Kışın 2.0 bar da yakıtla duz 8 sn gider
Jantlar benim , valla arabanın sahibi de baya begendi zor geri aldım![]()
Çok çok güzel süre, eline sağlık. DSG'de launch ile kalkınca vites atışı , araç seyir halindeyken vites atış sesi çok farklı. Bunun vites atış hızında farkıda var mı?
100-200 kmh yerine örneğin 70 kmh'den başlayıp 100-200 ölçülse salise bazında da olsa fark olur mu?
Videoda neredeyse tam 100'den başlıyor, araba devir kazanıyor. 70-80 gibi bir hızdan gelse süre azalır mı?
Okumadan imzalamam.....
Sagol Murat abi. Powershop ECU & DSG
Tesekkürler, launchta ve dusuk devirlerdeki vites atışı üstlerde ki gibi yavas olmadıgından, yani vites daha hızlı bittiği icin o sekilde ses cıkarıyo diye dusunuyorum..
Bu dediginiz turbonun gelmesi ve vites oranı ile alakalı tabii arabadan arabaya degisir ama bu golf r icin konusucak olursak;
2 sekilde olctum, 1. si 4 den 5 e atarak , ki o sekilde 9.1 yapıyor, bir de video da ki gibi 3-4-5 yaparak bu sekilde de 8.9 civari gidiyor. Totalde 0.2 sec fark oluyor bu arabada
Lauch yaparak kalkinca ignition cut yapmiyor , direkt caka caka geciyorLaunch ile kalkip,ayagi gazdan cekip tekrar basinca eski hala devam
![]()
BMW G20 320i
https://www.youtube.com/c/smokemotion
Resimler uçmuş
Aynen durum budur. Ses ve içindeki hissiyat olarakta acaba debriyaj mı kaçırıyor hissi veriyorben fwd de kıyamadığım için launch yapıp süre almayı denemedim hiç ama golfle aynı eğimi tutturulacak yere 100 le varacak gibi launchla gelip süre alınırsa biraz daha iyi süre çıkarması kuvvetle muhtemel
![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)