ohh süperde rejimdeyim be abidietcoke alırım ama
ohh süperde rejimdeyim be abidietcoke alırım ama
www.drecu.com
Ne Büyüktür Emeğe Saygı Duyan İnsan...!!!
volkan abi universal aem ecularda Direct drive ignition module var icinde ama misal honda icin ve subaru icin olan plug and play modellerde direct drive ignition module yok, o yuzden igniter kullanmak zorundalar. dump coil suremiyorsun. fakat bazı pnp modellerde de surucu mevcutmus hangileri bilmiyorum. fakat subaru ve honda icin olanlarda olmadıgına eminim.
954RR dediginde aem in sattıgı pencil coiller iste OZ aemden al tak.
bu arada vth ye buyuk bir bravo, bende kadran videosu ve mumkunse bir drift box 100-200 olcumu rica edicem![]()
korhanım malesef universlller ler de normal pnp lerde arabanın orjinal igniter ı yoksa mecburen takmak zorundak alıyorsun ben universal in 1 tane çıkısını yaktımsenin söeldiğin Gen 2 Aem içinde olucak diyorlar
dipnot: ewodada yok arabanın kendi igniter i var genelde %90 ecuların hiçbirinde Yok
boboin olayına gelince onlardan pek mutlu değil insanlar 2009 da değişicek saten şuan satılmıyor![]()
www.drecu.com
OZ 30-1900 ve 20-1902 de var bunları kullandım dumpla sorunsuz. Fakat ignition output sorunu aem gen1 de cok karsılasılan bir sorun seninde belirttigin gibi. AEM coiller direk 954 abi niye sıkıntı cıkıyor ha 954 almıssın ha aem pencil?
ayrıca bencede m&w lerden sonra en iyi kullanlabilir coil ls1 ve ls2 ben tercihimi ls1 den yana kullandım ama genelen ls2 truck daha iyi diyorlar volkan abi sen ikisinide kullanmıssındır hangisi daha iyi?
Oz' 1.5 bar da 6?? dedı bırılerı![]()
ls1 ve ls2 coil ler ile m&w bence kiyaslanmaz. ls ler cok ustun. bence en iyisi LS1 truck coils(cok sebebi var). aem icinde igniter olmasina gerek yok LS1 coiller icin, benim bildigim pek ecu yok icinde igniter olan, ama yaniliyor olabilirim. eger ecu icinde igniter var ise buda asilabilir bir problem.
güzel video tebrikler
drag içinse bu söylenen 4 araçtan en güclü olan değil en iyi yere tutunan alır yarışı![]()
Call for prayer
http://m.youtube.com/watch?v=7na5Zm0vwtI
insanlar en akıllı varlıklardır, hüküm edemedikleri yaradılış ve ölümdür
Instagram hesabımız
miniksracing - humidorturkiye
aldık dedik ya olm![]()
www.drecu.com
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)