çok deli deneme olur VTH siyah coupe f430
video için teşekkürler. m5 bencede hızlı.
çok deli deneme olur VTH siyah coupe f430
video için teşekkürler. m5 bencede hızlı.
.CeM. Nickli Üyeden Alıntı
m5 hızlanınca baya on taraf havalanıyo banamı ole gelıyo ama ıkı aracada masllh ya![]()
Olum nissan arabamı arabanın hası kralı subaru yıllardır biz yürüyomusuz
ıkı aracada tebrıkler ama m5 daha guzel yuruyor hele ust suratlerde bıde m5 cı arkadasın kolunu cama yaslayıp o suratlerde o kadar rahat olması bı bmwcılere ozgu bı olay ztn bıde japonlar soylenmemıs o paralara hazırlanıcak japonlar bunları durur gıbı gecer maksut harıc tabı![]()
Çok güzel çekimler ve denemeler olmuş tebrik ederim.
M5'e tebrikler, açıkça geçiyo düz yol, rampa aşşağı/yukarı...
M5 in vites geçişleri olağanüstü veya torku çok mu üstün Ferrari'den, bir süre yanyana gidip M5 sıyırıyor ufak ufak.
2 araç arasında bariz fark olmadığından çok zevkli bir video olmuş.
Hatta son zamanlarda izlediğim en güzel roll videolarından, izlerken bile adrenalini hissedebiliyorsunuz.
Kameraman arkadaşa tebrikler, yalnız böyle çekimler sayesinde ömründen ömür gidiyor dikkat et, bu kadar heyecanın fazlası zarar.
Bir de nasıl bir sestir o, arka koltukta Ferrari motoru var, hız 300 lerde ama kameramanın sesi hepsini bastırıyo..![]()
[SIGPIC][/SIGPIC]
Güzel video ellerinize saglık
F430 gecmesi imkansız M5i...
M5, M6 videoları dünya kadar var, F430lu arkadas bir izlesin![]()
@premiumparts / www.premiumpartstr.com
Premium Brands & Special Cars
OZ RACING · SPARCO · MSW by OZ · AEM · K&N · EIBACH
videonun penceresını hala kapatmadım canım sıkıldıkca ızlıyorum
bide m5 in içinden video olsaydı ıyı olurdu![]()
yenı m5 m6 lar ve m3 un v8 ı yuksek suratte cok ıyıgıdıyolar..7 ılerı yakın oranlı sanz ve mukemmel aerodınamı kendını gosterıyor o hızlarda.. ayrıca aktarma kalıtelerıde çok iyi..
youtubta var ztn baya bı vıdesu
ayrıca vıdeolar bolumune koymustum z06 ıle m6 ordada yuksek suratte kopartıyor m6 gercı cıtırdan modlu ama olsun..
m6 100kg kadarda hafıf m5ten...
Eheh yok yaw karışmaz sonucta herkesin içinde olabilir bkz ;
http://www.ricehatersclub.com/images/Ricevette.jpg
" If everything seems under control, you're just not going fast enough. "
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)